تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 473 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296336386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

پروفشنال gigi_alex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آپادانا

پيش فرض

من گوشی p1 دارم وقتی یه عکس میندازم رو صفحه بعضی قسمتهاشو شطرنجی نشون میده با اینکه قبلا همون عکس رو با کیفیت بالا نشون میداد تازگی خیلی هنگ میکنه
    اگه میدونید مشکل چیه یه راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه freidoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    در سونی اریکسون های سری w (مخصوصا گوشی خودم w580) چطور میشه زمان snooze رو تغییر داد.اصولا این کار ممکنه؟ (یه جایی خوندم با یک پچ میشه این کار رو انجام داد)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان، من یه مشکلی دارم که ممنون می شم اگه جواب بدین.
    گوشی من سونی اریکسون W810 هستش. مشکلی که من دارم اینه که تقریبا از 2 هفته پیش قسمت " Messageng " گوشیم قاطی کرده. وقتی مثلا از یه نفر ( علی ) یه اس ام اس میگیرم بعد خوندن اس ام اس اون اس ام اس خود به خودی دلت میشه و دیگه تو اینباکسم ذخیره نمیشه! بعد وقتی مثلا یه نفر دیگه بهم اس ام اس میزنه ( محمد ) بعد خوندن این اس ام اس هم خود به خودی ناپدید میشه ولی وقتی به اینباکسم میرم میبینم که از اس ام اس قبلیم ( علی) 2 تا تو اینباکسم ذخیره شده!
    یکیم اینکه گاها اس ام اس های یه نفر رو ( علی ) رو با اسم ( محمد ) تو گوشیم ذخیره میکنه که آدم فکر میکنه که اون اس ام اسو به جای علی محمد فرستاده.

سوالم از شما عزیزان اینه که آیا این میتونه ویروس باشه؟ یا اصلا گوشی های سونی اریکسون ویروس می گیرن؟ یا اگه نه این مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟

ممنون می شم راهنماییم کنین

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سلام دوستان، من یه مشکلی دارم که ممنون می شم اگه جواب بدین.
    گوشی من سونی اریکسون w810 هستش. مشکلی که من دارم اینه که تقریبا از 2 هفته پیش قسمت " messageng " گوشیم قاطی کرده. وقتی مثلا از یه نفر ( علی ) یه اس ام اس میگیرم بعد خوندن اس ام اس اون اس ام اس خود به خودی دلت میشه و دیگه تو اینباکسم ذخیره نمیشه! بعد وقتی مثلا یه نفر دیگه بهم اس ام اس میزنه ( محمد ) بعد خوندن این اس ام اس هم خود به خودی ناپدید میشه ولی وقتی به اینباکسم میرم میبینم که از اس ام اس قبلیم ( علی) 2 تا تو اینباکسم ذخیره شده!
    یکیم اینکه گاها اس ام اس های یه نفر رو ( علی ) رو با اسم ( محمد ) تو گوشیم ذخیره میکنه که آدم فکر میکنه که اون اس ام اسو به جای علی محمد فرستاده.

سوالم از شما عزیزان اینه که آیا این میتونه ویروس باشه؟ یا اصلا گوشی های سونی اریکسون ویروس می گیرن؟ یا اگه نه این مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟

ممنون می شم راهنماییم کنین
    اول سونی ویروسی نمیشه

دوم یه مستر ریست کن اگه درست نشد حتما با فلش درست میشه من وقتی می خواستم حجم انباکس رو افزایش بدم این طوری شد که با فلش درست شد

یه مشکل خودم دارم

من دو تا درایور صدا برای 990 دارم که از یکیش خوشم امده ولی صدای هندسفریش تو صدای کمه کم هم بازم زیاده حالا راهی هست تا من بتونم صدای هندسفریه اون یکی درایورم که صداش خوبه با این ترکیب کنم؟

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام من نقشه ومشخصات بورد گوشي سوني اريكسون z600 را لازم دارم كي ميتونه برام بفرسته

پروفشنال gigi_alex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آپادانا

پيش فرض

آقایون و خانمها ، من می خواهم گوشیمو UPDATE کنم . خواستم ببینم فایده ای هم داره. این کارو بکنم خوبه یا نه؟ گوشی منم W910i

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

تو گوشی های قدیمیش زیاد فرق نمی کرد ولی 910 که جدید احتمالا بهتر باشه و ضرر نداره اگه اپدیت کنی

8. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا تو قسمت wallpapers تو k550 یه گزینه به اسم application هست که هر وقت میزنی چیزی نمیاره... اون واسه چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یه سوال از اونایی که از w580 سر در میارن ....
    من دیروز یه w580 خریدم . تازه امروز فهمیدم قدم شمارش کار نمیکنه...... تو تنظیماتشم رفتم همه چیو فعال کردم ولی بازم کار نکرد انگار تو صفر گیر گرده.... تو رو خدا کمکم کنید خیلی حالم گرفته شده ........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •