تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 293 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تمدید قرارداد جوردی ماسیپ تا سال 2017

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جوردی ماسیپ قرارداد خود را تا سال 2017 با بارسلونا تمدید کرد. مبلغ فسخ قرارداد این بازیکن 35 میلیون یورو تعیین شده است.

ظهر روز پنجشنبه، جوردی ماسیپ قرار داد خود را تا فصل 2016/2017 با باشگاه بارسلونا تمدید کرد. همانطور که در روز بیستم مه اعلام شده بود، مبلغ فسخ قرارداد این دروازبان، 35 میلیون یورو تعیین شده است. او در فصل آینده پیراهن شماره 25 بارسا را بر تن خواهد کرد.

کارنامه بازیکن

جوردی ماسیپ در تمامی رده های پایه بارسلونا به میدان رفته است و در سال 2008 اولین بازی خود را برای تیم زیر 18 سال بارسا انجام داد. او در فصل 2009/10 در اولین دیدار خود را برای بارسلونا ب، تحت مربیگری لوییس انریکه و در مقابل والنسیا به میدان رفت. در فصل 2012/13 ماسیپ در پی 4 بازی محرومیت والدس، توسط ویلانووا به عنوان دروازبان جایگزین به تیم بزرگسالان بارسا فرا خوانده شد.

او در مدت سه فصلی که در بارسلونا ب حضور داشت، 76 بازی برای این تیم انجاد داد و موفق به کسب 32 پیروزی، 20 تساوی و 24 شکست شد.

از خصوصیتهای بارز این دروازبان می توان به چابکی و عکس العملهای فوق العاده اشاره کرد. او همچنین دارای سرعت عمل بالا، دید بسیار عالی بوده و بازی با پای بسیار خوبی نیز دارد. اگرچه قد و قامت بسیار بلندی ندارد، اما به لطف قدرت پرش بالای خود، به خوبی می تواند توپهای هوایی را دفع کند. ماسیپ یکی از اعضای کلیدی اوزه بیو، مربی تیم بارسلونا ب در فصل گذشته به شمار می رفت.

منبع: سايت رسمي باشگاه
    مترجم: غلامحسین صبوری / FCBarcelona.ir

2. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

اگه سوارز و مسی کنار هم بازی کنند دیگه عنوان آقای گلی به هیچ کدوم نمی رسه ...

4. این کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

برگزاری مراسم معارفه کلودیو براوو در روز دوشنبه

کلودیو براوو روز دوشنبه به طور رسمی قرارداد خود را با باشگاه بارسلونا امضا خواهد کرد.

براوو، روز دوشنبه 16 تیر به طور رسمی به باشگاه بارسلونا خواهد پیوست. این دروازبان شیلیایی در پی حذف تیم ملی کشورش از جام جهانی 2014 توسط تیم ملی برزیل، روز یکشنبه به شهر بارسلونا سفر خواهد کرد.

کارنامه بازیکن

براوو ساعت 11:30 روز یکشنبه عکس رسمی خود را در کنار بنر باشگاه خواهد گرفت. ساعت 12:30 روز دوشنبه نیز قرار است تستهای پزشکی این بازیکن در سیوداد اسپورتیوا برگزار شود. سپس راس ساعت 14:45 قرارداد خود را با باشگاه بارسلونا در اتاق مدیر عاملی ورزشگاه نیوکمپ امضا خواهد کرد و بلافاصله در ساعت 15:30 برای اولین بار با پیراهن بارسلونا در زمین چمن نیوکمپ حضور می یابد. در پایان نیز قرار است راس ساعت 16:15 در نشست خبری خود در اتاق مطبوعاتی ریکارد مکسنچس شرکت کند.

این در حالی است که ماه گذشته باشگاه بارسلونا اعلام کرد که با باشگاه رئال سوسیه داد بر سر انتقال کلودیو براوو به توافق رسیده است.

یکشنبه 15 تیر

11:30 : گرفتن عکس رسمی در کنار بنر باشگاه

دوشنبه 16 تیر

12:30 : انجام دادن تست های پزشکی در سیوداد اسپورتیوا

14:45 : امضای قرارداد در اتاق مدیرعاملی ورزشگاه نیوکمپ

15:30 : گرفتن عکس با پیراهن بارسلونا در چمن ورزشگاه نیوکمپ با حضور خبرنگاران

16:15 : شرکت در نشست خبری در اتاق مطبوعاتی ریکارد مکسنچس

مترجم: غلامحسین صبوری / FCBarcelona.ir
    راکیتیچ: «در همان نگاه اول عاشق بارسلونا شدم»

ایوان راکیتیچ، بازیکنی که به تازگی به بارسا پیوسته است، در یک مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه به بیان مطالبی همچون دلیل انتخاب شماره چهار تیم و انگیزه وی برای بازی در تیم اشاره کرد.

ایوان راکیتیچ روز سه شنبه، به بازیکن جدید بارسلونا تبدیل شد و قراردادی پنج ساله با باشگاه بست. این بازیکن کروات که قرار است شماره چهار را بر تن کند، گفت: «من بارسا زمان گوردیولا را تحسین می کنم و به این جا آمده ام تا به هم تیمی هایم برای موفقیت بارسلونا تلاش کنم». او همچنین گفت: «من با انگیزه زیادی پا به اینجا گذاشته ام و خانواده ام نیز برای من بسیار مهم است».

انریکه تمامی فاکتورهای یک مربی خوب را در خود دارد

برای راکیتیچ مهم ترین چیز این است که در تیم خوشحال و قابل احترام باشد. او این مورد را بدین شکل شرح داد: «برای همه بازیکنان مهم ترین نکته این است که در تیمشان احساس راحتی کنند؛ شما زمانی می توانید صد در صد توان خود را در یک تیم به کار ببرید که خوشحال و راحت باشید و من از همان ابتدا کار در بارسلونا این احساس را در خود دیدم و حضور هر بازیکنی در بارسا برای آن بازیکن، یک دستاورد فوق العاده است».

ایوان راکیتیچ درباره سرمربی جدیدش گفت: «برای همه ما، کار کردن در کنار یک مربی با تجربه یک نکته خوب محسوب می شود. انریکه در سلتیک کارهای بزرگی انجام داد. وی همه ویژگی ها و تمامی فاکتورهای یک مربی خوب را در خود دارد و من آماده بازی کردن در تیم این مربی هستم».

راکیتیچ در کنفرانس مطبوعاتی علت پوشیدن و علاقه داشتن به شماره چهار تیم را این دانست که بازیکنان بزرگی چون گواردیولا و کومان این شماره را پیش از این در این باشگاه بر تن کرده اند. «همه ما موفقیت ها زمان کرایوف را می دانیم، اما گواردیولا موفقیت ها فراموش ناشدنی از خود بر جای گذاشت. دوره جدید بارسلونا تازه شروع شده است. من بسیار افتخار می کنم که جزئی از باشگاه بزرگ بارسلونا هستم و امیدوارم این تیم به موفقیت ها بزرگی که در زمان گواردویلا به آن دست یافت، باز هم برسد. من همیشه دوست دارم که برنده شوم، نه بازنده».

راکیتیچ درباره انتقال خود از سویا به بارسا گفت که اگرچه در کنار خانواده اش احساس تنهایی نمی کند، ولی کار ساده ای برای او نبود تا از سویا جدا شود. او در این رابطه اذعان کرد: «انتقال من از سویا به بارسلونا واقعاً برای من دشوار بود. من رابطه نزدیکی با مردم آنجا داشتم و حالا که به اینجا آمده ام سعی می کنم حتی بهتر از زمان بازی ام در سویا کار کنم».

راکیتیچ گفت: «من فصل خوبی را در سویا سپری کردم و تبدیل به یک بازیکن بزرگ شدم. من می دانم که به اوج خود نرسیده ام و سخت تلاش خواهم کرد تا در بارسلونا به اوج برسم». او در ادامه گفت: «من می خواهم هر روز پیشرفت کنم و هر روز هر آنچه در توان دارم برای تیمم انجام دهم؛ این یک امر رویایی و دست نیافتنی نیست».

در نهایت، راکیتیچ تاکید کرد که او انگیزه زیادی برای بازی در بارسا دارد و برای بازی کردن در کنار هم تیمی های جدید خود لحظه شماری می کند. او گفت: «بازیکنان بزرگ و بسیار خوبی در کنار من هستند و من می توانم از این بازیکنان چیزهای زیادی یاد بگیرم. برای آغاز کار در یک تیم بزرگ شما باید در اولین تلاش خود، به هم تیمی های خود برای رسیدن به اهداف تیم کمک کنید و من نیز همین کار را خواهم کرد».

مترجم: سجاد اسدی/ FCBarcelona.ir
    جزئی از تاریخ بارسلونا بودن افتخار است

مردی برزیلی با سابقه ای درخشان. کسی که در فینال لیگ قهرمانان در پاریس گل پیروزی بخش را به ثمر رساند و همچنین با برزیل به قهرمانی جهان دست یافت، درباره جام جهانی و دوران حضورش در بارسا سخن می گوید.

17 مه 2006، ورزشگاه استادو فرانس، فینال لیگ قهرمانان اروپا. در هشتاد و یکمین دقیقه بازی میان بارسلونا و آرسنال، بلتی با دریافت پاسی از سمت راست و انجام یک و دو با لارسون، به سمت چهارچوب حرکت کرده و با شوتی مستقیم توپ را از میان پاهای دروازبان وقت آرسنال، آلمونیا عبور داد تا توپ در قعر دروازه آرام گیرد. گلی که پیروزی 2 بر 1 بارسلونا در آن مسابقه را سبب شد.

بازیکنان بارسلونا در حالی یکی از بزرگترین افتخارات تاریخ کاتالونیا را در زیر باران پاریس جشن گرفتند که شادی و سرور بر تمام تیم غالب شده بود. آن گل، دومین قهرمانی در لیگ قهرمانان را برای بارسا به ارمغان آورد و مدافع برزیلی را هم به شهرتی همیشگی رساند.

جولیانو هاوس بلتی 38 ساله دو بار با بارسا قهرمان لیگ اسپانیا شده است و اسطوره جام قهرمانی لیگ قهرمانان در پاریس محسوب می شود. او یکی از اعضای تیمی بزرگ به مربیگری فرانک رایکارد بود. همه این دستاوردها پس از قهرمانی در جام جهانی 2002 به همراه برزیل محقق شد.

با توجه به عملکرد ضعیف برزیل، به نظر شما آیا این تیم می تواند قهرمان این دوره شود؟

«گمان کنم. ولی ساده نخواهد بود. انتظار این را می کشیدم که برزیل در برابر شیلی به زحمت بیافتد. برزیل تیم بزرگی است و به مرور زمان بهتر خواهد شد و می تواند قهرمان شود».

شما یکی از بازیکنان خوش شانسی هستید که موفق به کسب جام جهانی شده است. با توجه به تجربیاتتان مهمترین نکته برای پیروزی در رقابتی بزرگ مثل جام جهانی چه چیزی می تواند باشد؟

«شما باید هوشمندانه بازی کنید و تمام مدت تمرکز داشته باشید. اما چیزی که مهم است این است که باید بازی تان را بهبود ببخشید، بخصوص در رقابتی که حریف شما نیز تیمی قدرتمند است. مثل همین چیزی که در برزیل می بینیم. این بهترین چیز است».

کسب این افتخار از نظر شما چگونه بود؟ آیا مسیر و یا زندگی شخصی شما را تحت تاثیر قرار داد؟

«این نهایت سربلندی و افتخار برای خانواده، دوستان و به طور کلی برای هر کسی است که در سطح حرفه ای به این افتخار نائل می شود. بازیکنان برزیلی زیادی هستند که موفق به کسب این عنوان نشده اند و مانند من این افتخار را تا ابد در کارنامه خود ثبت نکرده اند».

وقتی به جام جهانی فکر می کنید، اولین چیزی که به خاطرتان می آید چیست؟

«وقتی در بازی نیمه نهایی سال 2002 مقابل ترکیه به میدان رفتم. اهمیت آن دیدار هرگز فراموش نمی شود».

دوران حضور در بارسلونا

طی حضورتان در بارسلونا ، بیشتر از همه در بدست آوردن چه چیزی ناکام بوده اید؟

«هیچ چیز. به عنوان یک بازیکن حرفه ای بخش عمده ای از زندگی من در بارسلونا سپری شد و همه چیز استثنایی بود. می توانم بگویم از اینکه در این باشگاه بزرگ و در کنار چنین بازیکنانی بازی کرده ام بسیار خوشحالم».

چرا بارسلونا فراتر از یک باشگاه است؟

«چون در تمام رشته های ورزشی افتخار کسب کرده است. از سوی دیگر به خاطر نحوه برخورد باشگاه با خانواده های ورزشکاران؛ به طوری که با مراقبتی واقعی و حالتی خاص با آنها رفتار می کند و همچنین نحوه برخورد با بازیکنانش. همه چیز برای شما مهیاست. فقط باید نگران بازی باشید. این خیلی مهم است».

هنگامی که مسی در آغاز مسیرش به سر می برد شما با وی همبازی بوده اید. آیا از بازی زیبای مسی و کسب چهار توپ طلا توسط او شگفت زده می شدید؟

«او بازیکنی خاص بود که می خواست کار مهمی را به انجام برساند. به راحتی می شد فهمید که بازیکن بزرگی می شود. اما هیچ کس نمی توانست تصور کند که تا این حد جلو برود. باید اعتراف کنم شگفت زده شده بودم، زیرا بردن چهار توپ طلا و حفظ کردن آن سطح در طول چندین سال قابل توجه است. تا قبل از آن کسی نتوانسته بود چنین کاری انجام دهد».

نمی دانم تا چه اندازه از ارزشتان در بارسلونا آگاه هستید. آن گل در پاریس و دومین قهرمانی بارسلونا شما را جاودانه کرده است. نظرتان چیست؟

«آن جشن باشکوه را به یاد دارم. یکی از بزرگترین جشن ها در کاتالونیا. باشگاه به من یک نمونه از جام لیگ قهرمانان داده است که آن را در خانه گذاشته ام. این بسیار با ارزش است. چون جامی بود که به سختی بدست آمد. شاید سخت تر از جام های بعدی».

برداشت شما از تغییرات بوجود آمده در بارسلونا چیست؟

«اتفاقاتی که امروزه در حال رخ دادن است کمی با زمان ما متفاوت اند. در آن زمان مشکل از دست دادن بازیکنان بود. در حال حاضر مسئله، سن است که یک تغییر اجتناب ناپذیر به شمار می رود. فکر نمی کنم بارسا دچار فقدان کیفیت شده باشد، اما سن بازیکنان به آنها این اجازه را نمی دهد که سطح بازی گذشته شان را حفظ کنند و همانند گذشته تحت فشار منتقدان قرار گیرند».

به نظر شما نیمار می تواند به اسطوره بارسلونا تبدیل شود؟

«به نظر من همان اتفاقاتی که برای مسی رخ داد برای نیمار هم رخ خواهد داد. زمان ما، مسی پست ثابتی در زمین داشت. با ورود گواردیولا، او آزادی عمل بیشتری یافت و به بازیکنی که الان هست تبدیل شد. به نظر من نیمار نیاز دارد تا پتانسیل کامل خود را به معرض نمایش بگذارد. در تیم ملی او آزادی کامل دارد و یک ستاره است. ممکن است همین اتفاق در بارسا هم برای او رخ دهد».

اگر بخواهید یک پیام به هوادارانی که شما را همیشه به یاد خواهند داشت بدهید، آن چه خواهد بود؟

«هنگامی که قراردادم را امضا کردم، قصد داشتم خوشی را برای بارسا و هوادارانش به ارمغان آورم. هرگز تصور نمی کردم جزئی از زندگی هواداران بارسا شوم. رسیدن به این امر افتخار بزرگی است و من به آن مباهات می کنم و بیشتر از این چیزی نمی خواهم».

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: امین سبحانی / FCBarcelona.ir

6. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

اگه سوارز و مسی کنار هم بازی کنند دیگه عنوان آقای گلی به هیچ کدوم نمی رسه ...
    امیدوارم که این انتقال سرانجامش مثل انتقال زلاتان نشه.....

8. 4 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یکی از مهره های کمر نیمار شکست و باید چند هفته استراحت کنه
    عجب وحشی ای بود این بازیکن کلمبیا

10. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

به گزارش SUN، بعد از این که نیمار به دلیل مصدومیت از ناحیه کمر مجبور به ترک زمین شد، خبرهایی مبنی بر میزان مصدومیت وی منتشر شد.
    در همین راستا لوئیز فیلیپه اسکولاری اعلام کرده است که بر اساس اطلاعاتی که از بیمارستان فورتازلا دریافت کرده است، مصدومیت نیمار از ناحیه کمر جدی است و وی به دیدار برابر آلمان نخواهد رسید.

منبع:طرفداری

12. 2 کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

محل تمرین پیش‌فصل بارسلونا

تیم فوتبال بارسلونا تمرینات پیش‌فصل خود را در کمپ تمرینی سنت‌جورجز پارک انگلیس به مدت شش روز بین تاریخ 28 جولای تا 2 آگوست 2014 (6 تا 11 مرداد) برگزار خواهد کرد.
    آبی‌واناری‌پوشان با تمامی بازیکنان خود از جمله بازیکنانی که در رقابت‌های جام جهانی حضور داشته‌اند به انگلیس سفر خواهند کرد، هرچند بعید به نظر می‌رسد نیمار که از ناحیه ستون فقرات دچار مصدومیت شده در این اردو حضور داشته باشد. بارسلونایی‌ها پس از انگلیس به کشورهای فرانسه، فنلاند و سوئیس سفر خواهند کرد تا دیدارهایی دوستانه‌ای را در این کشورها برگزار کنند.

14. 10 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آلفردو دی استفانو مهاجم افسانه ای رئال که برای تیم ملی آرژانتین، کلمبیا و اسپانیا بازی کرد در سن 88 سالگی بر اثر سکته قلبی درگذشت

انتقال جنجالی او به مادرید در حالیکه اول با بارسلونا قرارداد امضا کرده بود باعث تشدید دشمنی سنتی میان دو باشگاه شد

R.I.P. Alfredo Di Stefano 1926-2014

16. 12 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

چند روز از تولدش نگذشته بود که خبر سکته قلبیش اومد حالا هم از دنیا رفت!
    رفت پیش زوج همیشگیش(پوشکاش-دی استفانو)
    اولین بار اسمش رو تو یک مجله وقتی کوچیک بودم شنیدم اسم مقالش یاغی شگفت انگیز بود...
    خبر مرگ یک انسان همیشه ناراحت کننده هست
    روحش شاد

18. 10 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بازیهای پیش فصل بارسا!

لئو در فیس بوک :" زود خوب بشی دوست من ، نیمار ! "

آبیدال رسما به باشگاه المپياكوس يونان

بارسا تا کنون بیش از 20 پیشنهاد برای آداما ترائوره دریافت کرده

در اسپانیا به جز رئال مادرید، اتلتیکو، اتلتیک، اسپانیول و سوسیداد، سایر تیمهای لالیگا برای خرید آداما تلاش میکنن.
    منچستریونایتد، اورتون، ساوتهمپتون، استوک سیتی و آژاکس دیگر تیمهایی هستند که برای خرید آداما پیشنهاد دادن
    زوبیزارتا گفته تا وقتی خود آداما نخواد تیم را ترک کنه، به هیچ قیمتی فروشی نیست

موندو ديپورتيوو ؛

همه جهان براي نيمار گريست
    شاه لئو بسيار خوشحال و شاد از صعود به چهارگوشه طلايي جام جهاني .

عکس "کلاودیو براوو" جلو آرم بارسا

به نقل از موندودیپورتیوو در صورتی که برزیل به فینال بره نیمار با استفاده از مسکن ها تو فینال بازی میکنه
    دی ماریا هم همین کارو قراره بکنه

پدرو:

زوبی زارتا میگه که تو فروشی نیستی؟ کلمات زیبایی هست. نشون از این میده که من سخت تلاش میکنم مثل همیشه!
    ترک کردن کسایی مثل پویول و والدز واقعا دردناکه. تیم در حال تغيير و بازسازی هست چیزی که برای تیم خوبه

مصاحبه براوو:

از بارسا تشکر میکنم میکنم به خاطر اینکه به من اعتماد کردن.من افتخار میکنم که چنین شانس فوق العاده ای به دست آوردم. من خیلی با انگیزه هستم تا از رنگ بارسا دفاع کنم!
    سانچز چیزهای خوب و بزرگی در مورد بارسا به من گفت. او گفت که باید از این موقعیت لذت ببرم!
    من فکر کنم با سیستم بارسا احساس راحتی بکنم, تو تیم ملی سیستم مشابه رو بازی میکنم. در کنار دروازبانی, مدافع وسط بودن!
    هر سه دروازبان از صفر شروع میکنن. ما اینجا هستیم تا به کار تیم کمک کنیم!
    من دروازبانان زیادی رو میدیدم و تلاش میکردم تا از همه اونا تا جای ممکن یاد بگیرم!

مصاحبه زوبی زارتا:

او (براوو) شخصیت قوی داره. و توی برقرار کردن ارتباط با خط دفاعی هم بسیار خوب عمل میکنه!
    ما امیدواریم که والدز بتونه مشکلشو حال کنه. والدز میتونه برای کمک روی ما حساب کنه هر وقت نیاز داشت!
    رفتن سانچز؟ اگه چیزی باشه ما به شما خواهیم گفت. در این لحظه ما دو بازیکن شیلیایی داریم تو تیم!
    سوارز؟ همونطور که بهتون گفتم. اگه چیزی برای گفتن باشه ما اینکارو انجام خواهیم داد!
    ما همچین احساسی نداریم که دروازبان خاصی از اول شروع میکنه. دروازبانا باید رقابت کنن و مربی هست که تصمیم میگیره!
    متیو(مدافع وسط والنسیا)؟ من هرگز نگفتم که ما به او علاقه داریم. انتقالاتی هست که ما تا الان به صورت شخصی به توافق رسیدیم و این باعث میشه ما بیشتر احساس راحتی کنیم!
    ما دروازبانای زیادی رو زیر نظر داشتیم که در نهایت از بین ٤-٥ نفر انتخابمون رو انجام دادیم!
    ما یک دکتر رو به برزیل تو خونه نیمار فرستادیم تا وضعیتشو کنترل کنه. ما در این لحظه در کنار او هستیم!
    تراشتگن میدونست که ما یک دروازبان دیگر هم میگیریم و هر بازیکنی که به ما ملحق میشه میدونه که باید برای جایگاهش رقابت کنه!
    براوو لیگ رو بهتر میشناسه, تراشتگن جوونه و ماسیپ هم لویس انریکه رو میشناسه, ما شاهد یک رغبت سالم خواهیم بود!
    این باشگاه عاشق فوتبال هست. اون روز راکیتیچ گفت تا حالا هرگز اونم تو یه کنفرانس خبری در مورد فوتبال صحبت نکرده بود!
    پیوستن کوئنکا به دپورتیوو؟ همچین خبری نیست. در این لحظه و بازیکن بارسا هست!

20. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •