دوستانی که میتونن تیم های دیگر رو شکست بدن لطفا بهترین ترکیباتونو ارائه بدین تا همه بتونن cpu بازی رو شکست بدن ممنونم از دو نفری که تر کیباشون رو ارائه کردن. لطفا بهترین ترکیبتون رو ارائه بدین ممنون.
دوستانی که میتونن تیم های دیگر رو شکست بدن لطفا بهترین ترکیباتونو ارائه بدین تا همه بتونن cpu بازی رو شکست بدن ممنونم از دو نفری که تر کیباشون رو ارائه کردن. لطفا بهترین ترکیبتون رو ارائه بدین ممنون.
دوست خوب تو باید کرک دیگه ای رو دانلود کنی توصیه میکنم کرک 5 رو بگیر حدود 35 مگابایته بعد در محل نصب بازی کپی کن و از زندگی با فیفا لذت ببر. (منم مثل شما بودم)
سلام.دو تا سوال دارم درباهر پنالتی زدن.1-چیجوری میشه جهت زدن پنالتی رو تغییر داد؟چون هر وقت راست یا چپ رو نگه میدارم اگه زیادی نگه دارم میره بیرون و اگه کم نگه دارم میره وسط.چیجوری باید بزنم؟2-چیجوری میشه با دروازه بان شیرجه بزنی؟مرسی![]()
ببخشید اشتباه شد کرک 4 رو بگیر کرک 5 تصویرش خیلی خرابه
دوستان ببخشین چرا فیفا 14 تو ویندوز8 خیلی بد کار میکنه انگار خش داره تصویر یک جوریه ولی تو ویندوز ایکس پی اینطور نیست
تو فیفا 14 وقتی بازی شروع میشه یه فلش آبی برای هر بازیکن هست که جهت حرکت بازیکن شما در حال انتخاب قرار داره رو به سمت توپ نشون میده.
چطور میشه این فلش رو حذف کرد؟
![]()
نه نیازی نیست . البته باید از MWM Selector استفاده کنی واسه نصب اضافات
اگه اینطور باشه که نشه ترکیب یه تیم دیگه رو واسه یه تیم دیگه استفاده کرد که اونوقت حتی نمیشه بازیکن ذخیره رو هم استفاده کرد .
چون ترکیب default هر تیم فقط برای بازیکنهای default اش طراحی شده و اگه قرار باشه بازیکنها عوض بشن و ترکیب دیگه خوب نباشه که نمیشه .
الان مثلا ترکیب دورتموند اینه که با سیستم 1-3-2-4 موقع حمله دو تا دفاع های چپ و راست میان جلو که توی اکثر تیمها همینطوره . از طرفی یه وینگ میاد وسط واسه شوت زنی و وینگ دیگه هم که بازیکن خیلی سرعتی هم هست در طول حرکت میکنه واسه سانتر واسه لواندوسکی یا نفوذ از گوش زمین . که دقیقا هم با بازیکنهای رئال جور در میاد . چون بازیکنهاشون تقریبا شبیه همن .
واسه همینه که یه مربی وقتی میره به یه تیم دیگه معمولا از همون ترکیب مورد علاقه اش به همراه کمی تغییرات استفاده میکنه . مثل گواردولا .
پیرو فرمایشات نفیس و گوهروارتون بایستی عرض کنم که بله شما درست میگید اما توو فیفا14 بهتره که ببینی با چه سیستمی میتونی بازی کنی با همون سیستم بری جلو. الان منو اگه بکشی تیکه تیکم کنی به غیر از 2-3-1-4 اصلا به هیچ وجه نمیتونم با سیستم دیگه ای بازی کنم. حالا چه کوپنهاگن باشه چه بهترین تیمه دنیا چلسی . با همه فقط با این سیستم. ولی در کل حرف شمام درسته.
دوستان ببخشین چرا فیفا 14 تو ویندوز8 خیلی بد کار میکنه انگار خش داره تصویر یک جوریه ولی تو ویندوز ایکس پی اینطور نیست لطفا راهنماییم کنین ممنون
بعدش هم درخواستی که از همتون دارم اینه که در مورد ترکیب صحبت کنیم تا اطلاعاتمون در مورد نحوه بازی در بازی های مختلف زیاد بشه ممنون.
آقا امروز من یه چیزی رو تازه دیدم شاید شما دیده باشین قبلا
موقع اینکه تیم حریف ضربه ازاد میزدم کمی بازیکنمو اوردم جلو داور ضربه رو متوقف کرد و به بازیکن من که کمی جلوتر اومده بود کارت داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)