من یه دونه ویندوز 8 داشتم نگو 32 بیتی بود !!!
حالا پس شما میگید فرقی ندارن با هم؟
مرسی
من یه دونه ویندوز 8 داشتم نگو 32 بیتی بود !!!
حالا پس شما میگید فرقی ندارن با هم؟
مرسی
شرکتا با هم فرقی ندارن ویندوزشون،فقط برا فروش بیشتر ورمیدارن چندتا برنامه هم باهاش میدن بیرون...
ولی از نظر بیت خوب قاعدتا 64 بیتی از نظر سرعت و شایدم موارد دیگه ای خیلی بهتر از 32 بیته...
موفق باشید...
دوست عزیز شما درست می گین ! هارد های Samsung و Maxtor رو شرکت Seagate می زنه ! حتی بری تو صفحه هارد های Samsung شما رو می بره به Seagate .
ولی رو هارد نوشته Samsung .
تو بعضی از سایت ها مدل هارد رو زده Samsung-Seagate .
ولی هدق این بود که اون نرم افزار سامسونگه رو گیر بیارم ، چون می دونستم اگه بگم هارد مال Seagate هستش می گن نرم افزار Samsung به چه کارش میاد ( پیش بینی)
Last edited by Public Enemy; 25-08-2013 at 10:05.
حذف شود ...
Last edited by Public Enemy; 25-08-2013 at 10:53.
گفتی گارانتی یاد یه جیزی افتادم الان دلم لرزید !!!
دست کردم تو کیفم دیدم کارت گارانتی لپ تاپ تو کیفمه . پشتش نوشته بدون مهر و امضای فروشنده فاقد اعتبار است !!!! حالا واقعا یادم رفته پرش کنم بدم مهر و امضا کنه ، فقط اونورش تاریخ انقضا زده . به نظرتون اگه مشکلی پیدا شد قبول می کنن ؟ ( به فروشنده دسترسی ندارم یه شهر دیگست )
اشتباهی نبوده،مکینتاش به سیستم عامل مکبوک ها٬ آی مک و مک پرو میگن. هکینتاش به همون نسخه که قابل نصب روی دستگاه های دیگه ( مثل لپ تاپ های مارک دیگه یا دسکتاپ ها ) هست میگن....
کی میگه هکینتاش به کامپیوتر های جدید اپل میگن؟؟؟؟هکینتاش اسم سیستم عامل -- شده برا بقیه لپ تاپ هاس...
حالا شمام برا اطلاعات عمومی یه سری به این لینک بزنید بد نیست:جای - بذارید i-phone .ir
آموزش نصب هکینتاش لیون هست،اونIdeneb و IAktos هم نسخه های قبلی هکینتاش هستن....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به قول شما![]()
Last edited by PouriaTech; 25-08-2013 at 10:17.
حذف شود ..
Last edited by Public Enemy; 25-08-2013 at 10:56.
حذف شود ...
Last edited by Public Enemy; 25-08-2013 at 10:52.
داداش منم خودم مترجمم،تو سایت ویکی هم رفته بودم ولی وقتی هر جا یه چیز میگه،به قول شما کاربرا رو به گمراهی میندازن(الکی)
حالا من یه سوال دارم از شما،من الان این سیستم عاملی که برا لپ تاپ های AMD و Intel -- شده و اومده رو چی صدا کنم؟؟؟
![]()
شرمنده یک خط اشتباه شد ترجمشو درست کردم ( امروز امتحان داشتم خراب کردم اعصابم زیاد سر جاش نیست خودم نمی دونم چی نوشتم )
اسم کامپیوتره ماها که روش Mac OSX رو ( دستکاری شده ) نصب می کنیم می شه Hackintosh . هنوز به کامپیوتر های اپل Macintosh می گن .
با عرض پوزش از دوستانی که بخشی از اطلاعات غلط دادمگل هارو بگیرین خشک شد !!!