پس مشکل رو از نظر نرم افزاری بررسی کنین .
پس مشکل رو از نظر نرم افزاری بررسی کنین .
internet low-mic utility چیه که هی ارور بستنش رو. میده؟؟؟
Last edited by mk367; 03-01-2014 at 17:07.
دوستان کسی نبود که جواب مارو بده؟
یه سوال دیگه :
برای حذف کامل این انتی ویروس از چه روشی بهتره استفاده کنم؟ با خود نرم افزار ریموورش پاکش کنم یا از طریق کنترل پنل؟
من دوتا انتی ویروس قبلی که نصب داشتم بعد نصب کامل حذف نشدن و هنوز تو قسمت کاستومایز تسک بار میان :
اوست که فولدرشم تو پروگرم فایلز باقی مونده!
اینو چطوری حذف کنم که اینطوری نشه؟ راهی هست بتونم اون دوتارو هم کامل حذف کنم که تو تسکبار هم نیان؟
با سلام خدمت دوستان
از کاربران جدید کومودو هستم و قبلا با نود کار میکردم، مطالب دوستمون Batman رو هم در ابتدای تاپیک مطالعه کردم (ایکاش زبان نرمافاز رو برای تنظیمات فارسی نمیکردن). باز هم یک سری سوالات مفهومی برام پیش اومده که ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
در ضمن از نسخه کومودو اینترنت سکوریتی پریمیوم ۶ استفاده میکنم.
۱. در قسمت آنتی ویروس منظور از گزینههای: On access، Stateful و Disabled چیه؟
۲. تفاوت تنظیمات Fully virtualize، Partially limited، Limited، Restricted، Untrusted ، Blocked و Disabeled در قسمت Auto Sandbox چیه؟
۳. نرم افزاری که در حالت sandbox اجرا شده باشه رو چطوری میشه از این قسمت خارج کرد؟
۴. در قسمت Firewall تفاوت میان گزینههای Block all، costume ruleset، safe Mode، Training Mode و Disabled چیه؟
۵. این قسمت HIPS چیه و گزینههای Paranoid Mode، Safe Moe، Clean Pc mode، Training Mode و Disabled کارشون چیه؟
6. این سوال برام خیلی مهه: توی نود یه قابلیتی داشت که فایر وال رو به نحوی تنظیم میکردیم که برای برقراری ارتباطات داخلی و خارجی از کاربر اجازه میگرفت، اگه اشتباه نکنم اسم قابلیتش Dynamic Mode بود، الان بخوام تنظیمات کمودو رو طوری تنظیم کنم که برای تمام ورودی و خروجیها رو اجازه بگیره، کدوم قسمت رو باید فعال کنم؟
Last edited by godfather_mk; 04-01-2014 at 23:20.
میشه گفت یکی از بهترین برنامه های انیستال Revo unistaller هست ازش استفاده کن ببین چطوری هست
ضمنا you'r unistaller و total unistaller هم هستن
انتخاب بین اینها یکم سلیقه ای هست باز نظر من روی همون اولی هست یعنی revo
برا سوال های شما جواب بعضی هاش رو که میدونم:
1-
Disabled که خوب تکلیفش معلوم هست و انتی ویروس رو غیر فعال میکنه(توجه داشته باشید فقط این قسمت از اینترنت سکیوریتی غیر فعال میشه)
On access خیلی سخت گیری میکنه و به همه چیز گیر میده
Statefu حالت نرمال هست که توسط خودم هم انتخاب میشه تقریبا میشه گفت اکثریت میزارن روی همین
2- در مورد سند باکس من چون hips هست اینو غیر فعال کردم ولی تقریبا میشه گفت در هر مرحله مجازی سازی محود تر میشه تا اخرش به بلاک میرسه
3- دقیق یادم نیست ولی قبلا وقتی برنامه رو سند باکس میکرد یه پیغام میداد که داره توی سند باکس اجرا میشه بعدش توی همون پیغام یه گزینه بود که معنیش میشد از دفعه بعدی دیگه این برنامه سند باکس نشه (البته از داخل تنظیمان هم میشه برنامه رو از سند باکس خارج کرد وای در هر صورت حتی اگه خارج هم بکنی اون دفعه که اجرا شده و وارد سند باکس شده رو نمیتونی خارج کنی واز دفعه بعدی که برنامه اجرا بشه دیگه سند باکس نمیشه)
4-
Disabled غیر فعال میکنه فایروال رو
Block all دسترسی همه برنامه رو قطع میکنه
costume ruleset همون چیزی هست که توی مورد 6 شما سوال کردی برا هر چیزی ازت سوال میکنه
safe Mode حالتی هست که به برنامه معتبر اجازه ارتباط میده و ناشناس ها رو بلاک میکنه
Training Mode این مورد رو نمیدونم
5- hips هوش مصنوعی برنامه هست و در جاهایی که یه فایل برا برنانه ناشناس باشه وارد عمل میشه و طبق رفتارهای برنامه عمل میکنه
دقیقی گزینه ها رو بلد نیستم شرح بدم ولی Disabled که غیر فعال میکنه و Safe Moe هم که خودم قرار دادم یه حالت نرمال هست
6 رو هم که توی 4 جواب دادم
دوستان نمیدونم جواب های من درست هست یا نه اگه اشتباه کردم دوستان تصحیح کنید
با تشکر
سلام
نسخه Comodo Internet Security چه جوریه؟
خوبه؟
سلام
بعضی برنامه ها Online Installer هستن که خودتون میدونید چیه ! میخواستم ببینم با فایروال کومودو میشه فهمید از چه لینکی داره دانلود و نصب میکنه ؟
یا روش و برنامه بهتری سراغ دارید ؟![]()
من حدود دو سال پیش از کاسپر اومدم به کومودو خیلی راضی هستم
اولش یکم طول میکشه تا قلقش دست بیاد ولی بعدش عالی هست(هر چند این مورد برای همه برنامه ها هست و الش تا قلق برنامه دست بیاد یکم اذیت میشی)
اصولا باید بشه ولی تا حالا بهش توجه نکرده بودم باز بزار این مورد رو خود علی اقا بیاد جواب بده من میگردم ببینم از کجا میشه فهمید
دوستان میشه بفرمایید اگر بخوایم comodo رو با آنتی ویروس هایی مثل کسپرسکی و اسمارت سکیوریتی نود مقایسه کنیم توانش چقدره نسبت به اونا؟
(من خیلی وقته کاربر کسپرسکی هستم، ولی ورژن 2014 روی ویندوز 8.1 اکتیو نمیشد،
که با بدبختی اکتیوش کردم ولی حالا آپدیتش مشکل داره ! کلی وقت و اینترنت من رو حدر داد! دیگه یه جورایی دلمو زده..)
+
منظورم نسخه رایگانشه.
سلام دوست عزیز
الان تقریبا دوسال میشه از کومودو استفاده میکنم و تا حالا مشکلی باهاش نداشتم... قبلا از نود و کاسپر استفاده میکردم که به خاطر همین دلایل شما ( اکتیو کردن و سرچ کلید و ... ) کوچ کردم به کومودو و خدا را شکر نظر من رو واقعا جلب کرده... اوایل مشکلاتی رو به خاطر اینکه به کارش آشنا نبودم داشتم ولی الان واقعا بهش دل بستم... نظر منو میخای مقایسه کردن درست نیست .... اگر هم قصد مقایسه دارین بهترین شخص خود شما هستین نه دیگران ... به هر حال هر کسی نظر شخصی خودش رو میگه و این شما رو گیج میکنه و نهایتا در انتخاب باز هم مشکل پیدا میکنید... (هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترش) به نظر من کومودو ارزش حداقل یکبار استفاده رو داره.نصب کن و خودت قضاوت کن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)