تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 457 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296336386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سیتم من به اندازه کافی قوی هست .قبلا که از اویرا استفاده می کردم مشکلی نداشتم
    3گیگ سی پی یو 2 هسته ای و 3 گیگ رم برای کارهای معمولی کم نیست
    پس مشکل رو از نظر نرم افزاری بررسی کنین .

2. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

internet low-mic utility چیه که هی ارور بستنش رو. میده؟؟؟
    Last edited by mk367; 03-01-2014 at 17:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه printemps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من از کاربران جدید کومودو هستم
    اوایل نود 32 داشتم که کارباهاش خیلی ساده بود ولی از گشتن دنبال یوزرپس خسته شدم، دنبال یه انتی ویروس خوب میگشتم که علاوه برکارایی کارباهاش واسه یه کاربر بیحوصله که چیز زیادی از کامپیوتر نمیدونه راحت باشه.
    اول اوست رو تست کردم که سیستمم رو کند کرد و پشیمون شدم.الان دوروزه که کومودو اینترنت سکیوریتی رو نصب دارم و از طریق این تاپیک سعی دارم کار باهاش رو یاد بگیرم (با اینکه کلی دنگ و فنگ داره و معیاری که میخواستم برای یه کاربر بیحوصله راحت باشه رو نداره ولی خودم رو فعلا جذب کرده )
    واسه شروع چند تاسوال دارم (تو تاپیک سرچ کردم جوابی پیدا نکردم فکرکنم سرچ انجمن مشکل داره)

1. منظور از اینها چیه؟ دیسک نجات، حالت بازی، HIPS ، +Defense ، Cloud ، DNS
    2. میشه این صدایی که کومودو موقع پیغام و سوال کردن میده رو قطع کرد؟
    3. من موقع نصب حالت نصب پیشفرض رو انتخاب کردم و الان بعد نصب چندتا شورتکات رو دسکتاپم ایجاد کرده :
      Shared Space و Comodo Dragon و Virtual Comodo Dragon و یه افزونه ی PrivDog که هربار هم ویندوز ازم برای اجراش سوال میپرسه. اینا چین؟ میشه تفاوتشون و موارد کاربردشون رو توضیح بدید؟
    4. لازمه برنامه ها و مرورگرهارو تو محیط سندباکس اجرا کنیم؟ از نظر کارایی و اجرایی چه فرقی با حالت معمولی داره؟ امکاناتش کمتر میشه و محدودتر میشه یا نه؟
    5. فرق کیوسک مجازی با سندباکس چیه؟ (تو تاپیک خوندم که نوشتید کیوسک مجازی میشه توش برنامه نصب کرد و سندباکس فقط میشه اجرا کرد. ولی میخوام بدونم بجز این چه فرقی ازنظر کاربردی دارن و چه مزیتهایی جدا هم که دوتا گزینه ی شبیه به هم ولی مجزا قرار داده شده؟ موارد کاربرد مخصوص هرکدوم چیه ؟

ببخشید سوالهام خیلی زیاده. یه عمر با نود32 کار کردم که اصلا از این اداها نداشت
    پیشاپیش ممنون از راهنماییهاتون

دوستان کسی نبود که جواب مارو بده؟

یه سوال دیگه :
    برای حذف کامل این انتی ویروس از چه روشی بهتره استفاده کنم؟ با خود نرم افزار ریموورش پاکش کنم یا از طریق کنترل پنل؟

من دوتا انتی ویروس قبلی که نصب داشتم بعد نصب کامل حذف نشدن و هنوز تو قسمت کاستومایز تسک بار میان :

اوست که فولدرشم تو پروگرم فایلز باقی مونده!
    اینو چطوری حذف کنم که اینطوری نشه؟ راهی هست بتونم اون دوتارو هم کامل حذف کنم که تو تسکبار هم نیان؟

English | Active member godfather_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    از کاربران جدید کومودو هستم و قبلا با نود کار می‌کردم، مطالب دوستمون Batman رو هم در ابتدای تاپیک مطالعه کردم (ایکاش زبان نرم‌افاز رو برای تنظیمات فارسی نمیکردن). باز هم یک سری سوالات مفهومی برام پیش اومده که ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
    در ضمن از نسخه کومودو اینترنت سکوریتی پریمیوم ۶ استفاده می‌کنم.
    ۱. در قسمت آنتی ویروس منظور از گزینه‌های: On access، Stateful و Disabled چیه؟
    ۲. تفاوت تنظیمات Fully virtualize، Partially limited، Limited، Restricted، Untrusted ، ‌Blocked و Disabeled در قسمت Auto Sandbox چیه؟
    ۳. نرم افزاری که در حالت sandbox اجرا شده باشه رو چطوری میشه از این قسمت خارج کرد؟
    ۴. در قسمت Firewall تفاوت میان گزینه‌های Block all، costume ruleset، safe Mode، Training Mode و Disabled چیه؟
    ۵. این قسمت HIPS چیه و گزینه‌های Paranoid Mode، Safe Moe، Clean Pc mode، Training Mode و Disabled کارشون چیه؟
    6. این سوال برام خیلی مهه: توی نود یه قابلیتی داشت که فایر وال رو به نحوی تنظیم می‌کردیم که برای برقراری ارتباطات داخلی و خارجی از کاربر اجازه میگرفت، اگه اشتباه نکنم اسم قابلیتش Dynamic Mode بود، الان بخوام تنظیمات کمودو رو طوری تنظیم کنم که برای تمام ورودی و خروجی‌ها رو اجازه بگیره، کدوم قسمت رو باید فعال کنم؟
    Last edited by godfather_mk; 04-01-2014 at 23:20.

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان کسی نبود که جواب مارو بده؟

یه سوال دیگه :
    برای حذف کامل این انتی ویروس از چه روشی بهتره استفاده کنم؟ با خود نرم افزار ریموورش پاکش کنم یا از طریق کنترل پنل؟

من دوتا انتی ویروس قبلی که نصب داشتم بعد نصب کامل حذف نشدن و هنوز تو قسمت کاستومایز تسک بار میان :

اوست که فولدرشم تو پروگرم فایلز باقی مونده!
    اینو چطوری حذف کنم که اینطوری نشه؟ راهی هست بتونم اون دوتارو هم کامل حذف کنم که تو تسکبار هم نیان؟
    میشه گفت یکی از بهترین برنامه های انیستال Revo unistaller هست ازش استفاده کن ببین چطوری هست
    ضمنا you'r unistaller و total unistaller هم هستن
    انتخاب بین اینها یکم سلیقه ای هست باز نظر من روی همون اولی هست یعنی revo

با سلام خدمت دوستان
    از کاربران جدید کومودو هستم و قبلا با نود کار می‌کردم، مطالب دوستمون Batman رو هم در ابتدای تاپیک مطالعه کردم (ایکاش زبان نرم‌افاز رو برای تنظیمات فارسی نمیکردن). باز هم یک سری سوالات مفهومی برام پیش اومده که ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
    در ضمن از نسخه کومودو اینترنت سکوریتی پریمیوم ۶ استفاده می‌کنم.
    ۱. در قسمت آنتی ویروس منظور از گزینه‌های: On access، Stateful و Disabled چیه؟
    ۲. تفاوت تنظیمات Fully virtualize، Partially limited، Limited، Restricted، Untrusted ، ‌Blocked و Disabeled در قسمت Auto Sandbox چیه؟
    ۳. نرم افزاری که در حالت sandbox اجرا شده باشه رو چطوری میشه از این قسمت خارج کرد؟
    ۴. در قسمت Firewall تفاوت میان گزینه‌های Block all، costume ruleset، safe Mode، Training Mode و Disabled چیه؟
    ۵. این قسمت HIPS چیه و گزینه‌های Paranoid Mode، Safe Moe، Clean Pc mode، Training Mode و Disabled کارشون چیه؟
    6. این سوال برام خیلی مهه: توی نود یه قابلیتی داشت که فایر وال رو به نحوی تنظیم می‌کردیم که برای برقراری ارتباطات داخلی و خارجی از کاربر اجازه میگرفت، اگه اشتباه نکنم اسم قابلیتش Dynamic Mode بود، الان بخوام تنظیمات کمودو رو طوری تنظیم کنم که برای تمام ورودی و خروجی‌ها رو اجازه بگیره، کدوم قسمت رو باید فعال کنم؟
    برا سوال های شما جواب بعضی هاش رو که میدونم:
    1-
    Disabled که خوب تکلیفش معلوم هست و انتی ویروس رو غیر فعال میکنه(توجه داشته باشید فقط این قسمت از اینترنت سکیوریتی غیر فعال میشه)
    On access خیلی سخت گیری میکنه و به همه چیز گیر میده
    Statefu حالت نرمال هست که توسط خودم هم انتخاب میشه تقریبا میشه گفت اکثریت میزارن روی همین

2- در مورد سند باکس من چون hips هست اینو غیر فعال کردم ولی تقریبا میشه گفت در هر مرحله مجازی سازی محود تر میشه تا اخرش به بلاک میرسه
    3- دقیق یادم نیست ولی قبلا وقتی برنامه رو سند باکس میکرد یه پیغام میداد که داره توی سند باکس اجرا میشه بعدش توی همون پیغام یه گزینه بود که معنیش میشد از دفعه بعدی دیگه این برنامه سند باکس نشه (البته از داخل تنظیمان هم میشه برنامه رو از سند باکس خارج کرد وای در هر صورت حتی اگه خارج هم بکنی اون دفعه که اجرا شده و وارد سند باکس شده رو نمیتونی خارج کنی واز دفعه بعدی که برنامه اجرا بشه دیگه سند باکس نمیشه)
    4-
    Disabled غیر فعال میکنه فایروال رو
    Block all دسترسی همه برنامه رو قطع میکنه
    costume ruleset همون چیزی هست که توی مورد 6 شما سوال کردی برا هر چیزی ازت سوال میکنه
    safe Mode حالتی هست که به برنامه معتبر اجازه ارتباط میده و ناشناس ها رو بلاک میکنه
    Training Mode این مورد رو نمیدونم
    5- hips هوش مصنوعی برنامه هست و در جاهایی که یه فایل برا برنانه ناشناس باشه وارد عمل میشه و طبق رفتارهای برنامه عمل میکنه
    دقیقی گزینه ها رو بلد نیستم شرح بدم ولی Disabled که غیر فعال میکنه و Safe Moe هم که خودم قرار دادم یه حالت نرمال هست
    6 رو هم که توی 4 جواب دادم

دوستان نمیدونم جواب های من درست هست یا نه اگه اشتباه کردم دوستان تصحیح کنید
    با تشکر

7. 3 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    نسخه Comodo Internet Security چه جوریه؟
    خوبه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه D E M O N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام

بعضی برنامه ها Online Installer هستن که خودتون میدونید چیه ! میخواستم ببینم با فایروال کومودو میشه فهمید از چه لینکی داره دانلود و نصب میکنه ؟

یا روش و برنامه بهتری سراغ دارید ؟

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    نسخه Comodo Internet Security چه جوریه؟
    خوبه؟
    من حدود دو سال پیش از کاسپر اومدم به کومودو خیلی راضی هستم
    اولش یکم طول میکشه تا قلقش دست بیاد ولی بعدش عالی هست(هر چند این مورد برای همه برنامه ها هست و الش تا قلق برنامه دست بیاد یکم اذیت میشی)

سلام

بعضی برنامه ها Online Installer هستن که خودتون میدونید چیه ! میخواستم ببینم با فایروال کومودو میشه فهمید از چه لینکی داره دانلود و نصب میکنه ؟

یا روش و برنامه بهتری سراغ دارید ؟
    اصولا باید بشه ولی تا حالا بهش توجه نکرده بودم باز بزار این مورد رو خود علی اقا بیاد جواب بده من میگردم ببینم از کجا میشه فهمید

11. 4 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان میشه بفرمایید اگر بخوایم comodo رو با آنتی ویروس هایی مثل کسپرسکی و اسمارت سکیوریتی نود مقایسه کنیم توانش چقدره نسبت به اونا؟
    (من خیلی وقته کاربر کسپرسکی هستم، ولی ورژن 2014 روی ویندوز 8.1 اکتیو نمیشد،
    که با بدبختی اکتیوش کردم ولی حالا آپدیتش مشکل داره ! کلی وقت و اینترنت من رو حدر داد! دیگه یه جورایی دلمو زده..)
    +
    منظورم نسخه رایگانشه.

13. 2 کاربر از Glad Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

دوستان میشه بفرمایید اگر بخوایم comodo رو با آنتی ویروس هایی مثل کسپرسکی و اسمارت سکیوریتی نود مقایسه کنیم توانش چقدره نسبت به اونا؟
    (من خیلی وقته کاربر کسپرسکی هستم، ولی ورژن 2014 روی ویندوز 8.1 اکتیو نمیشد،
    که با بدبختی اکتیوش کردم ولی حالا آپدیتش مشکل داره ! کلی وقت و اینترنت من رو حدر داد! دیگه یه جورایی دلمو زده..)
    +
    منظورم نسخه رایگانشه.
    سلام دوست عزیز
    الان تقریبا دوسال میشه از کومودو استفاده میکنم و تا حالا مشکلی باهاش نداشتم... قبلا از نود و کاسپر استفاده میکردم که به خاطر همین دلایل شما ( اکتیو کردن و سرچ کلید و ... ) کوچ کردم به کومودو و خدا را شکر نظر من رو واقعا جلب کرده... اوایل مشکلاتی رو به خاطر اینکه به کارش آشنا نبودم داشتم ولی الان واقعا بهش دل بستم... نظر منو میخای مقایسه کردن درست نیست .... اگر هم قصد مقایسه دارین بهترین شخص خود شما هستین نه دیگران ... به هر حال هر کسی نظر شخصی خودش رو میگه و این شما رو گیج میکنه و نهایتا در انتخاب باز هم مشکل پیدا میکنید... (هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترش ) به نظر من کومودو ارزش حداقل یکبار استفاده رو داره.نصب کن و خودت قضاوت کن...

15. 5 کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •