تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 301 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدا به داد برسه...!!!
    هنوز 1 جلسه تمرين درست و حسابي نداشتيم

همه تيم ها اردو رفتن و دارن تمرين و بدنسازي ميكنن ولي استقلال روي هواست
    نگران نباشید از این نظر خیالتون راحت باشه اصلا عقب نیستیم
    الان یکی دو روزی میشه که تمرینا دو مرحله ای شده و صبحا بچه ها وزنه میزنن و .....
    لیگ هم که از 2 مرداد شروع میشه یعنی حدود 29 روزی زمان داریم.بازیکنای اصلی هم که در اردوی تیم ملی بودن و تمرینات خوبیو پشت سر گذاشتن
    اصلا از این لحاظ عقب نیستیم
    چند روز دیگه هم تیم برای اردو راهی اوکراین میشه

..................
    وساطت برای بازگشت مجتبی/ جلسه دایی جباری با قلعه نوعی برگزار شد

به گزارش اوج نیوز، دایی مجتبی جباری که آنالیزور باشگاه استقلال هم هست امروز در جریان تمرین استقلال با امیر قلعه نوعی دیدار کرد.

آنها در اتاق کنفرانس کمپ مرحوم ناصر حجازی درباره وضعیت مجتبی جباری با یکدیگر گفت و گو کردند.

پ.ن

همونطور که قبلا هم گفته بودم همه کاره مجتبی در مسائل فوتبالی داییشه
    مجتبی روی حرف داییش حرف نمیزنه....بدون اجازه خان دایی هم از استقلال نمیره
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 25-06-2013 at 18:12.

2. 12 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

وساطت براي بازگشت جباري به استقلال

دايي مجتبي جباري امروز با سرمربي تيم فوتبال استقلال ديدار کرد.

فرهاد غيابي دايي مجتبي جباري که آناليزور باشگاه استقلال هم هست امروز در جريان تمرين استقلال با امير قلعه نوعي ديدار کرد.

آنها در اتاق کنفرانس کمپ مرحوم ناصر حجازي درباره وضعيت مجتبي جباري با يکديگر گفت و گو کردند.

Owjnews

گزارش تمرين آبي‌پوشان

تمرين تيم فوتبال استقلال امروز با حاشيه‌هاي جالبي همراه بود.

تيم فوتبال استقلال در ادامه روند برگزاري تمرينات خود از ساعت 18 امروز در کمپ زنده‌ياد حجازي برنامه‌هاي آماده‌سازي خود را پيگيري کرد. نکته جالب رويارويي ستاره‌هاي سينما با بازيکنان استقلال در تمرين امروز بود.

*مهراوه شريفي‌نيا و مجيد صالحي دو بازيگر مطرح سينما و تلويزيون درست در ابتداي ورودي کمپ استقلال مشغول بازي در يک فيلم تلويزيوني بودند که بازيکنان با آنها مواجه شدند. البته گفت‌وگويي بين بازيکنان استقلال و بازيگران سينما مطرح نشد اما گريم متفاوت مجيد صالحي باعث شده بود تا بازيکنان نگاه ويژه‌اي به او داشته باشند.

*محمد قاضي که روز گذشته با خودروي پورشه به محل تمرين استقلال آمده بود پس از رسانه‌اي شدن اين موضوع با آژانس خود را به کمپ استقلال رساند.

*حدود 150 نفر از طرفداران تيم استقلال در تمرين امروز حاضر شده و در سکوت برنامه‌هاي اين تيم را تماشا مي‌کردند. آنها در مورد زمان حضور عمران‌زاده و شايعات پيرامون حضور آرش افشين صحبت مي‌کردند.

*پس از پايان تمرين روز گذشته استقلال اعضاي کادر فني و آناليزورهاي اين تيم به انجام يک بازي دوستانه پرداختند که مدد جباري مسئول تدارکات با سابقه استقلال نيز در اين بازي حضور داشت. پس از پايان اين مسابقه تلفن همراه با مقداري پول نقد از وي به سرقت رفته بود که باعث ناراحتي جباري شد. وي امروز مجبور شد سيمکارت خود را عوض کند.

*محمدمهدي نظري بازيکن شيرازي استقلال صبح امروز دچار مسموميت غذايي شد ولي در تمرين نوبت عصر حضور داشت.

*اتفاق جالب ديگر تمرين استقلال قرباني گوسفند بود، مسئولان کمپ اين باشگاه به خاطر وارد شدن آب به يکي از چاه‌هاي اين کمپ يک رأس گوسفند قرباني کردند و از اين اتفاق خوشحال بودند.

*فردين عابديني مدافع جديد آبي‌پوشان که روز گذشته دچار آسيب‌ديدگي شده بود در تمرين امروز حضور نداشت.

*امير قلعه‌نويي در تمرين امروز اين تيم تنها در رختکن به تماشاي فيلم چند بازيکن خارجي مشغول بود و برنامه‌هاي تاکتيکي را به مجيد صالح سپرد. مطابق روزهاي گذشته پژمان نوري، احمد جمشيديان، محمدمهدي نظري و محمد قاضي به همراه برهاني و اکبرپور در تمرين حاضر بودند. در اين بين بازيکنان جواني مثل ارشيا بابازاده، مرتضي رحيمي، مجتبي اوليايي و ميثم جودکي که عضو تيم جوانان اين باشگاه هستند نيز در تمرينات حضور داشتند.

*مهرداد حسيني دروازه‌بان جوان آبي‌پوشان که طي دو فصل اخير با اين تمرين مي‌کرد امسال قرار است به عنوان دروازه‌بان سوم در جمع آبي‌پوشان فعاليت کند.

*شاهرخ بياني، منصور پورحيدري و ميرشاد ماجدي در تمرين امروز آبي‌پوشان حاضر بودند.

*دويدن دور زمين، گرم کردن بدن‌ها زير نظر مربي بدنساز، حرکات ترکيبي و فوتبال در نيمي از زمين از جمله برنامه‌هاي تمريني امروز آبي‌پوشان بود.

* انوشيروان آريامنش مجري با اخلاق شبکه خبر امروز در تمرين استقلال حاضر بود و به تهيه گزارش پرداخت، او به محض روبرو شدن با هواداران با استقبال گرم آنها مواجه شد.

Fars

4. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

14 قلعه‌نویی:جباری بیشتر از بقیه پول گرفت

سرمربی تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه مجتبی جباری فصل گذشته بیشتر از هر سال دیگری از باشگاه دریافتی داشته است گفت: باید کمی زمان بگذرد تا در مورد این بازیکن تصمیم بگیریم.

به گزارش افکارنیوز، امیر قلعه نویی عصر امروز سه شنبه پس از پایان تمرین تیم فوتبال استقلال ضمن بیان این مطلب افزود: اهداف ما در باشگاه استقلال و لیگ جدید این است که بتوانیم شاکله اصلی تیم فصل گذشته را حفظ کنیم. تیم ما از فصل گذشته شکل واقعی خودش را گرفته بود و علاوه بر قهرمانی در لیگ برتر به جمع هشت تیم برتر آسیا هم رسیده است. بنابراین اگر بتوانیم نقاط ضعف مان را پوشش دهیم می توانیم به موفقیت ها ادامه دهیم. البته در حال حاضر دغدغه ما حفظ برخی بازیکنان فصل گذشته است که خوشبختانه امروز عمران زاده قراردادش را تمدید کرد.

سرمربی تیم فوتبال استقلال بیان اینکه اگر بتوانیم بازیکنان فصل گذشته را حفظ کنیم تا ۷۰ درصد استقلال را برای فصل آینده حفظ کرده ایم خاطرنشان کرد: ما در این مدت توانسته ایم چهار بازیکن خوب جذب کنیم و دو بازیکن دیگر هم می توانیم بگیریم. اگر ما بتوانیم ۷۰ تا ۸۰ درصد بازیکنان فصل گذشته را حفظ کنیم این برگ برنده ما خواهد بود و می توانیم به موفقیت استقلال در ادامه راه امیدوارتر باشیم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در مورد وضعیت مجتبی جباری نیز گفت: جباری جزو بازیکنان بزرگ و کاپیتان دوم ماست که سالها زحمت کشیده است اما اعتقاد دارم همانقدر که از نظر فنی بزرگتر و باتجربه تر شده است باید در مسائل اخلاقی و فتاری و بحث نوع گفتمان هم یکسری مسائل را رعایت کند.

قلعه نویی خاطرنشان کرد: ما فصل گذشته مشکلاتی داشتیم که با همین مشکلات توانستیم قهرمان لیگ شویم و به جمع هشت تیم برتر آسیا هم راه پیدا کردیم و به صعود تیم ملی نیز کمک کردیم. اما واقعیت این است که جباری هیچ سالی به اندازه امسال پول نگرفته است. تا آنجایی که من می دانم او مبلغ قراردادش را به طور کامل از استقلال دریافت کرده است.

وی با بیان اینکه جباری از نیم فصل دوم به جمع استقلالی ها ملحق شده است خاطرنشان کرد: با این حال در پایان فصل خودم به باشگاه نامه زدم و درخواست کردم که به این بازیکنان پاداش داده شود و قراردادش نیز افزایش پیدا کند. اعتقاد دارم جباری که این همه فاکتور خوب دارد باید برخی مسائل را رعایت کند. این نوع صحبت کردن نه به تیم کمک می کند نه به خود جباری. او جزو سرمایه های باشگاه استقلال است و باید کمی زمان بگذرد تا دو طرف را مجاب کنیم جباری فصل آینده هم در استقلال بماند.

سرمربی تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: جباری در پست خودش یکی از بهترین های ایران و آسیاست و زحمات زیادی را برای فوتبال ایران کشیده است اما ما باید طوری رفتار کنیم که شان و شخصت باشگاه استقلال پایین نیاید. حالا باید کمی زمان بگذرد تا ببینیم وضعیت چه می شود. می دانم که او فصل گذشته پیشنهادهای خوبی داشت و حتی در راه فرودگاه بود که با تلفن من برگشت و قراردادش را با استقلال تمدید کرد. امیدوارم امسال هم مشکلش حل شود.

امیر قلعه نویی زمان سفر احتمالی استقلال به اوکراین را ۱۴ تا ۲۱ تیرماه عنوان کرد و گفت: من دوستانی در اوکراین دارم که از طریق آنها با مدیر تیم دیناموکیف مذاکراتی داشتیم و آنها دعوت کردند ما اواسط تیرماه به این کشور برویم و دیداری تدارکاتی با تیم کیف داشته باشیم. اینها توافقات فوتبالی بود که انجام شد و مشکلی در راه سفر ما وجود ندارد. البته باید شورای برون مرزی هم در این مورد اظهار نظر کند. قطعا انجام این سفر برای استقلال خوب و مفید خواهد بود.

6. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

13 توضيحات سرپرست استقلال در خصوص حضور انصاري فرد در تمرين اين تيم

سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران گفت: «به نظرم هیچ وقت نباید بازیکن بزرگ‌تر از باشگاه باشد و در این زمینه هم نباید استثنایی قائل شد.»

جام ورزشي؛ میرشاد ماجدی در خصوص آخرین وضعیت آبی پوشان اظهار داشت: «چند روزی است که تمرینات خود را آغاز کرده ایم و روزی دو نوبت هم طبق برنامه های کادر فنی بازیکنان تمرینات را پیگیری می کنند تا بتوانیم زمان از دست رفته را جبران کنیم. تاکنون تعدادی هم بازیکن جدید جذب کرده ایم و آنها نیز در تمرینات شرکت می کنند. امیدوار هستیم تا دیگر نفرات هم به تیم اضافه شوند تا ترکیب کاملتری داشته باشیم.»

وی در مورد کنار گذاشتن مجتبی جباری و بیانیه باشگاه علیه این بازیکن نیز اظهار داشت: «به نظرم هیچ وقت نباید بازیکن بزرگ تر از باشگاه باشد و در این زمینه نباید استثنایی هم قائل شد. باشگاه پیرو همین مسائل نیز بیانیه ای را صادر کرد و روی سایت هم قرارداد تا هواداران در این زمینه آگاه و مطلع باشند. احترام همیشه اتوبان دو طرف بوده و برای جباری هم که یکی از بازیکنان خوب کشورمان است، آرزوی بهترین ها را دارم.»

ماجدی درباره حضور کریم انصاری فرد در تمرین استقلال نیز گفت: «انصاری فرد با مربی خود به آکادمی المپیک آمده بود و حضور او با انجام تمرینات استقلال اتفاقی بود و بعظی از دوستان در این زمینه شیطنت هایی را مبنی بر انجام مذاکره با این بازیکن را مطرح کردند که صحت ندارد. با این حال امیدوار هستیم تا هرچه زودتر تمرینات استقلال با اکثریت نفرات برگزار شود و بتوانیم شرایط مان را بهتر کنیم.»

سرپرست استقلال در انتها درخصوص تعویق در آغاز لیگ برتر هم گفت: «با توجه به فشردگی بازی های تیم ملی نیاز بود تا نفرات ملی پوش کی استراحت داشته باشند و بتوانند ریکاوری کنند. به همین خاطر به نظرم تصمیم عاقلانه ای بود و اکثر تیم ها از این بابت سود و منفعت خواهند برد و قاعدتا در کیفیت مسابقات لیگ برتر نیز تاثیرگذار می باشد.»

+

پافشاری بيش از اندازه قلعه‌نویی برای جذب يك بازيكن!

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران خواهان جذب بازیکن خط میانی تیم ملی است و روی این قضیه هم پافشاری می‌کند.

جام ورزشي؛ مسئولان باشگاه استقلال تهران در شرایطی در فصل نقل و انتقالات مشغول جذب بازیکن هستند که تاکنون حضور محمد مهدی نظری، احمد جمشیدیان، پژمان نوری و محمد قاضی را قطعی کرده اند و به دنبال تقویت تیم در خط میانی هستند.

به همین خاطر آبی ها مذاکرات اولیه ای را با جواد نکونام انجام داده اند و خواهان حفظ کاپیتان تیم ملی هستند تا بازیکن کلیدی خود را از دست ندهند.

از طرفی با توجه به تمدید قرارداد امید ابراهیمی با سپاهان اصفهان، بازیکن محبوب قلعه نویی به استقلال نخواهد آمد و سرمربی آبی پوشان هم دست روی آندرانیک تیموریان گذاشته است.

قلعه نویی برای جذب آندو پافشاری می کند و از مسئولان باشگاه درخواست کرده تا این بازیکن قدرتی را جذب کنند. این در شرایطی است که گفته می شود پرسپولیس هم به جذب آندو علاقه مند است.
    Last edited by Eblis 2011; 25-06-2013 at 21:23.

8. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

3 2 مشتري جديد براي مجتبي جباري

بعد از پرسپولیس، حالا خبر مي رسد كه سپاهان و تراکتورسازي هم مشتری ستاره فصل پيش استقلال شده اند.

جام ورزشي؛ حالا که به نظر می رسد جدايی محتبی جباری یا همان به قول هواداران استقلال زیدان آسیا از جمع آبی پوشان قطعی شده، همانطور که از قبل هم پیش بینی می شد اصلی ترین و دست به نقدترین مشتری این هافبک ملی پوش تیمی نخواهد بود به جز پرسپولیس تهران. تیمی که مدیرعامل كنار گذاشته شده آن رسما مذاکراتش را با این بازيكن آغاز کرده.

اما حالا تیم های دیگری هم هستند که به جذب این هافبک ملی پوش تمایل داشته باشند و البته توانايی جذب این هافبک تمام عیار را هم دارند. بنا بر این گزارش، تیم های سپاهان و تراکتورسازی که به نظر می رسد برای قهرمانی در فصل آینده مهیا می شوند پس از پرسپوليس تمایل خود را برای جذب جباری اعلام کرده اند.

حالا به نظر می رسد که رقابت سختی بین سه تیم پرسپولیس و سپاهان و تراکتورسازی برای جذب هافبک ملی پوش استقلالی ها که ادبیاتش دل مدیرعامل خوش استعفای این تیم را به درد آورده شکل گرفته باشد.

10. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

خوب دوستان من به یه چیزی شک کردم یعنی یه دوگانگی وجود داره !!

من اول گفتم کنار گذاشتن جباری به خواست قلعه نوعی بوده اما اگه این مصاحبه آخرش رو خونده باشید :

محتوای مخفی: مصاحبه 

قلعه‌نويي: حل مشکل جباري نياز به زمان دارد

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: براي برطرف شدن مشکل مجتبي جباري نياز به گذشت زمان داريم.

امير قلعه‌نويي در ادامه تمرين امروز استقلال گفت: اهداف ما در باشگاه استقلال براي ليگ جديد اين است که شاکله اصلي تيم را حفظ کنيم و نقاط ضعف را برطرف و نقاط قوت را تقويت کنيم. در مورد اول خوب کار کرديم و چهار بازيکن جديد گرفتيم که دو فرد ديگر نيز جذب خواهند شد. دغدغه اصلي ما اکنون حفظ بازيکنان خوب گذشته است. حنيف عمران‌زاده امروز تمديد کرد و اگر بتوانيم 80 درصد نفرات سال قبل را حفظ کنيم کارمان درست مي‌شود استقلال شرايط خوبي دارد و شکل واقعي خودش را گرفته است.

به گزارش فارس، وي در مورد مسئله مجتبي جباري خاطرنشان کرد: مجتبي جباري بازيکن بزرگ و کاپيتان دوم استقلال است که زحمات زيادي براي تيم کشيده است، همانطور که اعتقاد دارم جباري در مسائل فني رشد بيشتري پيدا کرده است، در رفتار و گفتمان که بچه بسيار خوبي است و بايد برخي صحبت‌ها را بيان نکند. طبيعي است که مشکلاتي داريم و سال گذشته با وجود آنها توانستيم قهرمان شويم و همانطور که قول داده بوديم در بين 8 تيم برتر آسيا قرار بگيريم و به صعود تيم ملي به جام جهاني کمک کنيم. با اين شرايط بسياري از اين مشکلات برطرف شده است.

وي افزود: فکر نمي‌کنم در اين چند سالي که جباري در استقلال حضور داشته است، هيچ‌وقت اينقدر خوب پول گرفته باشد. او در نيم‌فصل دوم توانست در بازي‌ها به ميدان برود و پول خود را تمام و کمال گرفت. اسناد اين موضوع موجود است، پس از پايان بازي‌ها نامه‌اي نوشتم و به خاطر زحمات زياد جباري چون قراردادش کمتر از سايرين بود، خواستم اگر مي‌شود اين قرارداد را افزايش دهند. حالا اين کار انجام شده يا نه بستگي به نظر هيئت ‌مديره و مديرعامل دارد.

سرمربي استقلال تأکيد کرد: اعتقاد دارم جباري به صعود تيم ملي نيز کمک کرد. وقتي او اين همه فاکتورهاي مثبت دارد بايد بداند بيان کردن اين صحبت‌ها به تيم، خودش و مردم کمکي نمي‌کند. شش ماه انرژي گذاشت و به خوبي تمرين کرد و توانست به استقلال و تيم ملي کمک کند. اعتقاد دارم جباري يکي از سرمايه‌هاي استقلال است و بايد بگذاريم مدتي زمان بگذرد تا دو طرف را مجاب کنيم که او استقلالي بماند. بازيکني مثل جباري در پست خودش حتي در آسيا يکي از بهترين‌هاست اما در اينجا مهم مردم و استقلال است و طوري بايد برخورد کنيم که شأن تيم پايين نيايد. برخي مسائل را بايد در داخل خانه برطرف کرد و اين مسئله نياز به گذشت زمان دارد.

وي در پاسخ به اين سؤال که آيا نگاهش به حل اين مسئله مثبت است، عنوان کرد: استقلال خانواده بزرگي است و مجتبي جباري يکي از اعضاي آن است. مي‌دانم هرکس نداند من اطلاع دارم، جباري سال گذشته پيشنهاد خوبي داشت و در فرودگاه قصد رفتن به آن تيم را داشت که با تماس من از فرودگاه براي بستن قرارداد بازگشت. شايد در طول فعاليتم تنها با دو بازيکن براي حضور در تيم مذاکره کرده باشم که مجتبي جباري يکي از آنها بود. او با تلفن من از فرودگاه بازگشت اما بايد در اين مسئله سعه صدر داشته باشد.

قلعه‌نويي در مورد اردوي اوکراين عنوان کرد: در سفري که در اوکراين بودم تعدادي از دوستان من به نام گلستاني و حداديان آنجا حضور دارند، با آنها با تديف قهرمان اوکراين که اکنون نماينده مجلس است براي برگزاري اردو صحبت کرديم. او با مسئولان ديناموکيف تماس گرفت و از آنها براي مذاکره وقت خواست. عصر همان روز به آنجا رفتيم و صبحت کرديم. بالاخره استقلال تيم بزرگي است و از افتخارات اين تيم گفتيم. همانجا مسئول اين تيم به معاونش دستور داد که برنامه‌ريزي کند تا استقلال با حضور در آنجا يک بازي دوستانه انجام دهد. حتي بخشي از هزينه را بر عهده گرفتند. قرار شده تا در تاريخ 14 تا 21 تير اين اتفاق رخ دهد.

وي تأکيد کرد: قسمت فوتبالي اين مسئله حل شده و بقيه کارها مثل ارتباطات شوراي برون‌مرزي باقي مانده است. پاسپورت‌هاي بازيکنان را گرفتيم تا براي ويزا اقدام کنيم با توجه به اينکه در آسيا نيز در مراحل بالا بايد بازي کنيم، بازي با تيم ديناموکيف که از تيم‌هاي صاحب‌‌نام اروپايي است مي‌تواند به ما کمک کند، اگر برويم اتفاق خوبي مي‌افتد.

قلعه‌نويي در مورد اينکه چقدر احتمال دارد اين سفر انجام شود، خاطرنشان کرد: همانطور که گفتم نگاه فوتبالي اين مسئله حل شده و بخش نامه‌نگاري‌ها مانده است که بايد حل شود. حتي از کوروش گلستاني درخواست کرديم يک بازي ديگر براي ما تدارک ببيند تا در آن يک هفته حضورمان انجام دهيم. اين کار نيز صورت گرفته و تنها بخش ديگر و مسائل غير فوتبالي آن باقيمانده است. همانطور که مي‌دانيد اين بخش در کشور ما بسيار مهم است.

منبع : ورزش 3

خوب همه دیگه ژنرال رو میشناسیم . امیر قلعه نوعی یه بازیکن رو نخواد توی مصاحبش میگه نمیخوام مثل نیم فصل اول که از سر لج و لج بازی واضح گفت فرهاد مجیدی رو نمیخوایم ! و ناز کسی هم نمیکشه یعنی کسی ناز کنه و ژنرال هم نخوادش توی مصاحبه هاش کاملا یارو رو لگد مال میکنه . اما نگاه کنید با اون بیانیه ای که باشگاه استقلال داد قلعه نوعی چجوری داره از مجتبی حرف میزنه !!

یعنی کامللللللللا مشخصه با زبون بی زبونی خواهان بازگشت مجتبی به تیمه و میدونه جایگزینی جز مجتبی برای مجتبی نیست ! پس از این مصاحبه من یکی که کاملا فهمیدم قلعه نوعی دوست داره جباری برگرده استقلال حداقل نظر شخصیه من اینه شاید بعضی دوستان برداشت دیگه ای بکنن . اما حالا اگه مجتبی برنگرده و این لج و لجبازیا ادامه داشته باشه من مطمئنم خواست فتح الله زادس نه قلعه نوعی ( امیر محمد گفتی خدا کنه این بیانیه و اخراج مجتبی خواست کادر فنی باشه اما با این مصاحبه ی قلعه نوعی من یکی شک دارم خواست ژنرال باشه )

12. 10 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آرش افشین تا الان 100 بار با استقلال به توافق رسیده و قرار داد بسته , 99 بار هم تکذیب کرده . ایشالله این 100 امین باره تکذیب نشه ... !!!

14. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض گزینه استقلال با سپاهان بست

هافبک تیم فوتبال سپاهان قرارداد خود را با این تیم تمدید کرد.

جام ورزشی؛ امید ابراهیمی پس از نشست با مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان حضور خود در تیم فوتبال سپاهان را قطعی و رسما با طلایی پوشان تمدید کرد.

گفتنی است، امید ابراهیمی که قراردادی با سپاهان نداشت مورد توجه باشگاه استقلال هم بود اما در نهایت وی تصمیم گرفت قرارداد خود را با سپاهان تمدید کند.

+

محمدرضایی: از استقلال گلایه دارم

بازیکن جدید تیم فوتبال خوزستان گفت: ‌فولاد تیم بزرگی است و چیزی کم از استقلال ندارد.

به گزارش افکارنیوز، عباس محمدرضایی در مورد حضورش در تیم فولاد خوزستان گفت:‌ با وجود اینکه دوست نداشتم استقلال و هواداران این تیم را ترک کنم مسائلی پیش آمد که مجبور به جدایی شدم و برای این تیم در ادامه راهش آرزوی موفقیت می‌کنم.

وی افزود: فولاد تیم بزرگی است و کم از استقلال ندارد ساختار مدیریتی این تیم بسیار قوی است و کادر فنی بزرگی دارد. در راس مدیریت دهکردی و در رأس فنی حسین فرکی که یک مربی با اخلاق و صاحب سبک است حضور دارد.

محمدرضایی در مورد هدفش از حضورش در فولاد خاطرنشان کرد: تمام تلاشمان را می‌کنیم تا اهداف باشگاه و کادر فنی را اجرایی کرده و نتایج خوبی بگیریم امیدواریم هواداران پرشمار فولاد خوزستان از نتایج این تیم خوشحال شوند.

بازیکن جدید فولاد خوزستان در مورد اینکه این تیم کار سختی در پیش دارد، اظهار داشت: همه باید دست به دست یکدیگر بدهیم تا در مسیر سختی که قرار داریم به موفقیت برسیم. با همبستگی و تلاش فراوان می‌توانیم به اهداف باشگاه که قهرمانی در لیگ برتر و موفقیت در آسیا است برسیم.

محمدرضایی در مورد اینکه آیا از مسئولان استقلال ناراحت است، گفت: همیشه منطق را سرلوحه کار خود قرار داده‌ام منطق می‌گوید به اندازه انسان‌های حاضر در کره زمین سلیقه‌های مختلف وجود دارد انسان‌ها با شرایط مختلف سلیقه‌شان تغییر می‌کند زمانی به استقلال آمدم که این تیم به من نیاز داشت و با حضور من و سایر افرادی که در نیم فصل به این تیم اضافه شدیم توانستیم استقلال را به هدفش که قهرمانی در لیگ برتر و صعود به لیگ قهرمانان آسیا بود، برسانیم.

وی افزود: حالا سلیقه‌ها فرق کرده و ما مجبور شدیم از این تیم جدا شویم. تنها گله من این است که چرا زودتر تکلیف من را مشخص نکردند تا بتوانیم راحت‌تر تیم خود را انتخاب کنیم. البته مسابقات استقلال سال قبل تا اوایل خرداد به طول انجامید و شاید این مسئله نیز در این امر دخیل بود.

16. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

نکونام با استقلال به توافق نرسيد

کاپيتان تيم ملي گفت: اميدوارم همه با هواداران رو راست باشند و اگر چيزي هست بيان کنند. خودم حرفهايم را راحت زدم.

جواد نکونام پس از پايان جلسه با فتح الله زاده درباره دليل حضورش در اين جلسه عنوان کرد:کار شخصي داشتم و براي تمديد قرارداد نيامده بودم.

خبرنگاران سوال کردند حال مديرعامل استقلال چطور بود که او گفت:حال فتح الله زاده خوب بود.

وي درباره اينکه آيا با قلعه نوعي صحبت کرده است يا نه اظهار داشت:هيچ صحبتي با قلعه نوعي نداشتم.

خبرنگاران گفتند تمايل نبوده يا فرصت ايجاد نشده است؟

نکونام پاسخ داد:فعلا که خودم در استراحت هستم وکارهاي سال گذشته ام را انجام مي دهم.حتما باشگاه و مربيان هم مشغله دارند.

وي افزود:شايد هفته آينده اين ديدار اتفاق بيفتد.باشگاه مختار است و مي تواند درباره من تصميم بگيرد.من حرفهايم را به فتح الله زاده زدم و چيزهايي که مربوط به باشگاه مي شد را بيان کردم.هر کسي هم صحبتي دارد با باشگاه مطرح کند.من بازيکن باشگاه هستم نه شخص.

هافبک فصل گذشته استقلال درباره اينکه به نظر مي رسد باشگاه وي را براي فصل بعد نمي خواهد گفت:اگر اينطور است باشگاه رسما اعلام کند و هر وقت هم اعلام کردند من براي فصل بعد تصميم مي گيرم.هواداران متوجه همه چيز هستند و کسي نبايد از هواداران سواستفاده کند ولي برخي مي کنند.اگر چيزي هست مي توانند راحت بيان کنند.برايم مهم نيست.اميدوارم همه با هواداران رو راست باشند و اگر چيزي هست بيان کنند.خودم حرفهايم را راحت زدم.بهتر است با هواداران راحت باشند.شرايط بايد جوري باشد که همه راحت حرفهايشان را بزنند.ايرادي ندارد که من را بخواهند يا نخواهند.

پرسش هاي خبرنگاران درباره قلعه نوعي ادامه داشت که نکونام گفت:من کاري ندارم.اگر سوال درباره من هست پاسخ مي دهم.

خبرنگاري پرسيد شايد قلعه نوعي آن حرف شما را پس از بازي برگشت مقابل الشباب که بايد آدم کسي باشي تا بازي کني به خودش گرفته است .

او گفت:من منظورم را گفته ام و خود آن فرد متوجه شده است با او بودم.مردانگي کردم که در يک فصل حرف نزدم.قهر نکردم تا به خاطر پولم به تمرين نيايم.يک سال حرفي درباره پولم نزدم.آخر فصل حقم بود حرفم را بزنم.هواداران اين را مي دانند.من يک سال خوب را با استقلال پشت سرگذاشتم و مثل خيلي ها در وسط فصل قهرنکردم و به تيم و باشگاه فشار نياوردم.هواداران هم متوجه اين موضوع هستند.هر وقت باشگاه بگويد تو را نمي خواهيم مي روم.

نکونام درباره اظهارنظر مهدي کياني که گفته پيراهن شماره 6 را برايش نگه مي دارد گفت:آنها به من لطف دارند.با بازيکنان تراکتور يا در تيم ملي همبازي بودم يا مقابلشان بازي کردم.منتظر مشخص شدن شرايط استقلال هستم.

وي درباره اينکه تا چه زماني براي استقلال صبر مي کند گفت:من بازيکن باشگاه هستم وقرداد دارم.بايد بگويند تو را مي خواهيم يا نه.

نکونام خاطرنشان کرد:همانطور که گفتم براي کار شخصي امروز آمده بودم.فعلا هم قرار بعدي فعلا نداريم.اگر بخواهند قرار داريم اگر نخواهند نداريم.

owjnews

18. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

14 واکنش نکونام به اظهارات قلعه‌نویی

هافبک تیم فوتبال استقلال پس از جلسه با فتح‌الله‌زاده گفت: من با استقلال قراداد دارم و بازیکن باشگاه هستم نه شخص.

به گزارش افکارنیوز، جواد نکونام پس از نشست امروز چهارشنبه خود با مدیرعامل باشگاه استقلال در جمع خبرنگاران گفت: دنبال کارهای سال گذشته خود هستم و آمدم ببینم چه می‎شود. هیچ صحبتی برای آینده نکردیم.

وی در خصوص ماندن یا رفتن خود از استقلال خاطرنشان کرد: من نباید فعلا در این باره جواب بدهم. فعلا زمان پاسخ دادن من نیست ولی به موقع در این باره جواب خواهم داد. من به دنبال کارهای شخصی هستم و اگر قرار است اتفاقی بیافتد هفته آینده رخ خواهد داد.

هافبک تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه با قلعه‌نویی هیچ صحبتی انجام نداده است، در خصوص اظهارات قلعه‌نویی مبنی بر این که از جلسه نکونام و فتح‌الله‌زاده بی خبر است، افزود: من هم از صحبت کسی خبر ندارم. اگر کسی می‌خواهد با خبر باشد، باید در جلسه حضور داشته باشت.

وی در خصوص این که گفته می‌شود با قلعه نویی جلسه خواهد داشت، تاکید کرد: باشگاه می‌تواند تصمیم‌گیری کند. من همه صحبت‌های خود را با فتح‌الله‌زاده انجام دادم. بازیکن باشگاه هستم نه شخص. ما با باشگاه طرف هستیم. باشگاه می‌تواند اعلام کند که مرا می‌خواهد یا نه.

نکونام درباره اختلافاتش با قلعه‌نویی و اینکه سرمربی تیم استقلال درباره وی واضح صحبت نمی‌کند، اظهار داشت: هواداران متوجه همه چیز هستند و کسی نمی‌تواند چیزی را از آنها پنهان کند. هیچکس نباید با احساسات هواداران بازی کند. قلعه‌نویی واضح صحبت کند تا من هم جواب بدهم. امیدوارم حرف خود را بگوید و هیچ ایرادی ندارد که یک بازیکن را بخواهد یا نه. من اگر درباره کسی حرفی زده‌ام، خود آن فرد می‌داند منظورم چه کسی بوده است.

وی ادامه داد: من یک سال مردانگی کردم و به خاطر پول قهر نکردم که شب بازی به اردو نیایم. آخر فصل اگر چیزی گفتم حق من بود. هواداران می‌دانند که در طول فصل هیچ فشاری به باشگاه وارد نکردم و هر جوری که گفتند رفتار کردم.

هافبک تیم فوتبال استقلال در خصوص اظهارات بازیکنان تیم تراکتورسازی تبریز درباره وی گفت: آنها به من لطف دارند. من منتظرم که باشگاه استقلال شرایط را مشخص کند و تصمیم‌گیری کند. ما قرار بعدی نداریم و به خاطر کار شخصی به باشگاه رفته بودم.

20. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •