دوستان علاقه دارن . چه پول بدیم سرور واسه بازی PacMan ! بزنیم چه بازی های گیگابایتی ...
اگه علاقه دوستان نبود این تاپیک الان جزو تاپیک های مهم تو PCWorld نبود ...
دوستان علاقه دارن . چه پول بدیم سرور واسه بازی PacMan ! بزنیم چه بازی های گیگابایتی ...
اگه علاقه دوستان نبود این تاپیک الان جزو تاپیک های مهم تو PCWorld نبود ...
خواهیم دید که چقدر علاقه نشون میدن .... تازه هنوز داغین یه زمانی هم تاپیک BF 2 خیلی خوب بود.... بازی های جدید اومدن ملت هم سرد شدن.... اینم هنوز اولشه کمکم سرد میشین... نگران نباش.... به قول دوستمون:
اینم 1 سالش گذشته...1 سال دیگه مونده که اونم زود تر از 1 سال تموم میشه....آخه من کی گفتم حمایت می کنم؟
بعدش دیگه هر بازی یه دورانی داره حالا مثل ماینکرفت 1 سال 2 سال
یا مثل یه بازی دیگه 1 هفته ...
دیگه کمکم بازی داره جذابیتش رو برام از دست میده
اگه تو ایران معروف بود که الان تو ایران مسابقات کشوری واسش برگزار می شد ...
ماینکرافت BF2 نیست که یه داستان داشته باشه تموم شه . هر چند وقت یک بار امکانات جدیدی بهش اضافه می شه ... لطفا 2 تا بازی رو با هم مقایسه کنین که تو یه سبک باشن
خوب اصلا شما BF 2 رو بازی کردین؟؟؟؟؟ اصلا BF 2 داستانی نیست...حالا میگین BF2 با ماین کرافت ربطی نداره..... بازی TERRARIA چی؟؟؟؟؟ زمانی که اومد کلی ازش تعریف و تمجید میکردن بعد 2 سال مردم ولش کردن.....هنوزم کلی از مردم دارن terraria رو بازی میکنن... اصلا الگوی ماین کرافت تراریا بود.... که ماین کرافت فقط نسخه ی 3 بعدی اون هست.... شما بدون اطلاعات حرف نزنید.....
مشکل همین جاس ! فکر می کنین پول ندین برای کاری خیلی زرنگ هستیدیا مثلا از لاین BRT توی خیابون بندازید برید از همه بهترین و از این کرسی شعر ها
نه تنها ماین کرفت بازی سازی ایران و... هم هیچ پیشرفتی نخواهد داشت تا این که دیدتونو نسبت به این مسایل عوض کنید![]()
دوستان در آرامش به هم جواب بدید اینطوری پیش بره کار به توهین می کشه .
در زیبا بودن Minecraft هیچ شکی نیست و بازیه زیبایی هستش ولی من هم موافقم که بهتره آدم سرش پول خرج نکنه ، توجه کنید اکثریت بازی های موفق جهان مثل دوتا و لول و بقیه بازی های آنلاین رایگان هستن ولی امکانات پولی دارن . اون غیر پولی ها هم اکثریت آدم یک بار میخره و تمام . بازی های کمی هستن که به صورت ماهانه باید پول داد براشون که اون ها هم در طول زمان خودشون رو ثابت کردن یعنی آدم میدونه اگه پول بریزه و بره WoW تو بلیزارد ، بدون دغدغه و Down بودن سرور میتونه بازی کنه و از ساپورت عالی برخوردار باشه و مطمئنه که یهویی بعد از یک ماه سرور جمع نمیشه و سرور دائمی هست سر جاش .
من خودم سر Dota2 یه بار 20 تومن خرج کردم و به زودی میخوام دو تا ست 40 تومنی بخرم که اینطوری در مجموع میشه 100 تومن و اصلا پشیمون نیستم چون به خریدم اطمینان کامل دارم و میدونم هیچ ریسکی نداره . در کل ماهی یه ست میگیرم حداقل و قیمت متوسط ست ها 20 تومنه .
اگه ببینم یه سرور مطمئن که دو ماه بعد جمع نمیشه برای MC بیاد درجا میرم توش و پولی هم باشه با خیال راحت پرداخت می کنم .
در ضمن حتی WoW هم تا لول 20 مجانی هستش برای این که آدم ندونسته نره بخره بعد خوشش نیاد .
Last edited by Arrowtic; 30-07-2013 at 21:14.
والا من که مهران رو میشناسم پول بگیره سرور بعدا نزنه یا بزنه جمع کنه این حرفا !! خشتکش رو میارم رو فرق سرش خخخخ
دوستانی هم که میگن ارزش نداره پول خرج کنی ! با 5 هزار تومن چیکار میتونید بکنید توی ایران؟؟؟ پیتزا که نمیشه ، 3 تا چیپس میشه که بریزی رو هم 2 تا سیبزمینیه ! ادامس اربیت میتونی بخری 2 تا دیگههمینچیزا !!! کسی هم وادارتون نکرده بیاید بخرید !! بنظر من ماین کرافت از هر بازی که تا به عمرم کردم باحال تر بوده
ماین کرافت رو هم با terraria مقایسه نکنید که هیچ ربطی به هم ندارن !!!! شاید از لحاظ ظاهری یکی باشن ولی کلا فرق دارن!![]()
1- فکر نکنم به کسی توهین شده باشه هاشما توهین دیدین ؟؟؟ فکر کنم هم داریم در کمال آرامش جواب میدیم
![]()
2 - والا هر کی به یه چیزی علاقه داره ، Dota , MC , ... .
ولی وقتی مثلا مثلا مثلا سرور WoW می زنن پولشم در میاد اسپانسر پشتش خوابیده پولشم در میاد در مورد ماینکرافت هم تو بقیه کشور ها معمولا همین طور
ولی دوستان اسپانسر ندارن فقط و فقط و فقط از روی علاقه سرور زدن تا حالا ( البته به جز بعضی از دوستان ) و بیشتر ضرر کردن از نظر مالی( البته بازم بجز بعضی از دوستان ! ) و همون طور که گفتم فقط و فقط و فقط از رو علاقه بازم می خوان سرور بزنن .
ولی مشکل اینه که نظر هر کس یه چیزه . یکی پول نمی ده . یکی می خواد خودش تنهایی بزنه تا خودش مدیر باشه ! ، یکی می بینه سود نداره واسش میاد کار بقیه رو هم خراب می کنه ( لطفا بد برداشت نکنین )
من اگه بگی ماهی 10 تومن هم می دم ....
تنها امیدی که هست اینه که سرور مهران میزنش و من دورادور سرور هاشو دیدم خیلی خوبن : دی
همه چیز تو اون مدتی که اول Free هست معلوم میشه به هر حال
1منم گفتم اینطوری پیش بره یعنی هنوز توهین نشده : دی- فکر نکنم به کسی توهین شده باشه هاشما توهین دیدین ؟؟؟ فکر کنم هم داریم در کمال آرامش جواب میدیم
![]()
من که از خدامه سرور بگیره مردم بیان پول بدن سرور دائمی باشه ! ولی احتمال این کار کمه مگر با مدیریت خفن : دی
دوست عزیز همه میدونن که ماین کرافت بعد از تراریا اومد و هیچ فرقی هم ندارن (تنها فرق 3d بودن ماین هست.) و چیز هایی مثل رد استون که داخل ماین هست بخاطر سه بعدی بودن امکان پذیر هست که اگر تراریا هم 3d بود رد استون میتونست داشته باشه......
منم با شما موافقم.... بازی قشنگیه ولی واقعا ارزش پول دادن نداره مخصوصا زمانی که معلوم نیست سرور باقی میمونه یا نه.... اگه آدم مطمئن باشه که میمونه 100% و بدون هیچ نگرانی پول رو میده مخصوصا اینکه همونطور که دوستمون گفت با 5 تومن هیچکاری نمیشه کرد.... بازی هایی مثل WoW واقعا ارزش پول دادن رو دارن ولی هزینش بالاست برا همین من تو سرور فری بازی میکنم که واقعا سرور خوبی هست.....لگ هم نداره.....دوستان در آرامش به هم جواب بدید اینطوری پیش بره کار به توهین می کشه .
در زیبا بودن Minecraft هیچ شکی نیست و بازیه زیبایی هستش ولی من هم موافقم که بهتره آدم سرش پول خرج نکنه ، توجه کنید اکثریت بازی های موفق جهان مثل دوتا و لول و بقیه بازی های آنلاین رایگان هستن ولی امکانات پولی دارن . اون غیر پولی ها هم اکثریت آدم یک بار میخره و تمام . بازی های کمی هستن که به صورت ماهانه باید پول داد براشون که اون ها هم در طول زمان خودشون رو ثابت کردن یعنی آدم میدونه اگه پول بریزه و بره WoW تو بلیزارد ، بدون دغدغه و Down بودن سرور میتونه بازی کنه و از ساپورت عالی برخوردار باشه و مطمئنه که یهویی بعد از یک ماه سرور جمع نمیشه و سرور دائمی هست سر جاش .
من خودم سر Dota2 یه بار 20 تومن خرج کردم و به زودی میخوام دو تا ست 40 تومنی بخرم که اینطوری در مجموع میشه 100 تومن و اصلا پشیمون نیستم چون به خریدم اطمینان کامل دارم و میدونم هیچ ریسکی نداره . در کل ماهی یه ست میگیرم حداقل و قیمت متوسط ست ها 20 تومنه .
اگه ببینم یه سرور مطمئن که دو ماه بعد جمع نمیشه برای MC بیاد درجا میرم توش و پولی هم باشه با خیال راحت پرداخت می کنم .
در ضمن حتی WoW هم تا لول 20 مجانی هستش برای این که آدم ندونسته نره بخره بعد خوشش نیاد .
حالا تصمیم با خود ادمین ها هست که فری باشه یا نه.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)