تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 346 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 3452

نام تاپيک: Minecraft دنياي خود را آنلاين بسازيد!

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

کلا من نظرم رو گفتم....خیلی بازی بزرگی هم نیست که بخوای پول براش بدی ادم باید به چیزی پول بده که ارزش داشته باشه مثلا اگه به wow پول بدی که بزرگترین بازی انلاین جهانه ارزش داره ولی یه بازیه 50 مگابایتی نه.... ارزش نداره...حالا شما پول میدین ولی مطمئن باشید که دیر یا زود سرور تعطیل میشه....
    منم شما رو به خدا میسپرم انسا الله اوقات خوبی رو تو سرور داشته باشید.....
    BB ALL
    دوستان علاقه دارن . چه پول بدیم سرور واسه بازی PacMan ! بزنیم چه بازی های گیگابایتی ...
    اگه علاقه دوستان نبود این تاپیک الان جزو تاپیک های مهم تو PCWorld نبود ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه AF-Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوستان علاقه دارن . چه پول بدیم سرور واسه بازی PacMan ! بزنیم چه بازی های گیگابایتی ...
    اگه علاقه دوستان نبود این تاپیک الان جزو تاپیک های مهم تو PCWorld نبود ...
    خواهیم دید که چقدر علاقه نشون میدن .... تازه هنوز داغین یه زمانی هم تاپیک BF 2 خیلی خوب بود.... بازی های جدید اومدن ملت هم سرد شدن.... اینم هنوز اولشه کمکم سرد میشین... نگران نباش.... به قول دوستمون:
    آخه من کی گفتم حمایت می کنم؟

بعدش دیگه هر بازی یه دورانی داره حالا مثل ماینکرفت 1 سال 2 سال
    یا مثل یه بازی دیگه 1 هفته ...
    دیگه کمکم بازی داره جذابیتش رو برام از دست میده
    اینم 1 سالش گذشته...1 سال دیگه مونده که اونم زود تر از 1 سال تموم میشه....

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

خواهیم دید که چقدر علاقه نشون میدن .... تازه هنوز داغین یه زمانی هم تاپیک BF 2 خیلی خوب بود.... بازی های جدید اومدن ملت هم سرد شدن.... اینم هنوز اولشه کمکم سرد میشین... نگران نباش.... به قول دوستمون:

اینم 1 سالش گذشته...1 سال دیگه مونده که اونم زود تر از 1 سال تموم میشه....

اگه تو ایران معروف بود که الان تو ایران مسابقات کشوری واسش برگزار می شد ...

ماینکرافت BF2 نیست که یه داستان داشته باشه تموم شه . هر چند وقت یک بار امکانات جدیدی بهش اضافه می شه ... لطفا 2 تا بازی رو با هم مقایسه کنین که تو یه سبک باشن

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگه تو ایران معروف بود که الان تو ایران مسابقات کشوری واسش برگزار می شد ...

ماینکرافت BF2 نیست که یه داستان داشته باشه تموم شه . هر چند وقت یک بار امکانات جدیدی بهش اضافه می شه ... لطفا 2 تا بازی رو با هم مقایسه کنین که تو یه سبک باشن
    خوب اصلا شما BF 2 رو بازی کردین؟؟؟؟؟ اصلا BF 2 داستانی نیست... حالا میگین BF2 با ماین کرافت ربطی نداره..... بازی TERRARIA چی؟؟؟؟؟ زمانی که اومد کلی ازش تعریف و تمجید میکردن بعد 2 سال مردم ولش کردن.....هنوزم کلی از مردم دارن terraria رو بازی میکنن... اصلا الگوی ماین کرافت تراریا بود.... که ماین کرافت فقط نسخه ی 3 بعدی اون هست.... شما بدون اطلاعات حرف نزنید.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه ABTS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مشکل همین جاس ! فکر می کنین پول ندین برای کاری خیلی زرنگ هستید یا مثلا از لاین BRT توی خیابون بندازید برید از همه بهترین و از این کرسی شعر ها
    نه تنها ماین کرفت بازی سازی ایران و... هم هیچ پیشرفتی نخواهد داشت تا این که دیدتونو نسبت به این مسایل عوض کنید

6. این کاربر از ABTS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دوستان در آرامش به هم جواب بدید اینطوری پیش بره کار به توهین می کشه .
    در زیبا بودن Minecraft هیچ شکی نیست و بازیه زیبایی هستش ولی من هم موافقم که بهتره آدم سرش پول خرج نکنه ، توجه کنید اکثریت بازی های موفق جهان مثل دوتا و لول و بقیه بازی های آنلاین رایگان هستن ولی امکانات پولی دارن . اون غیر پولی ها هم اکثریت آدم یک بار میخره و تمام . بازی های کمی هستن که به صورت ماهانه باید پول داد براشون که اون ها هم در طول زمان خودشون رو ثابت کردن یعنی آدم میدونه اگه پول بریزه و بره WoW تو بلیزارد ، بدون دغدغه و Down بودن سرور میتونه بازی کنه و از ساپورت عالی برخوردار باشه و مطمئنه که یهویی بعد از یک ماه سرور جمع نمیشه و سرور دائمی هست سر جاش .
    من خودم سر Dota2 یه بار 20 تومن خرج کردم و به زودی میخوام دو تا ست 40 تومنی بخرم که اینطوری در مجموع میشه 100 تومن و اصلا پشیمون نیستم چون به خریدم اطمینان کامل دارم و میدونم هیچ ریسکی نداره . در کل ماهی یه ست میگیرم حداقل و قیمت متوسط ست ها 20 تومنه .
    اگه ببینم یه سرور مطمئن که دو ماه بعد جمع نمیشه برای MC بیاد درجا میرم توش و پولی هم باشه با خیال راحت پرداخت می کنم .
    در ضمن حتی WoW هم تا لول 20 مجانی هستش برای این که آدم ندونسته نره بخره بعد خوشش نیاد .
    Last edited by Arrowtic; 30-07-2013 at 21:14.

8. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

والا من که مهران رو میشناسم پول بگیره سرور بعدا نزنه یا بزنه جمع کنه این حرفا !! خشتکش رو میارم رو فرق سرش خخخخ
    دوستانی هم که میگن ارزش نداره پول خرج کنی ! با 5 هزار تومن چیکار میتونید بکنید توی ایران؟؟؟ پیتزا که نمیشه ، 3 تا چیپس میشه که بریزی رو هم 2 تا سیبزمینیه ! ادامس اربیت میتونی بخری 2 تا دیگه همینچیزا !!! کسی هم وادارتون نکرده بیاید بخرید !! بنظر من ماین کرافت از هر بازی که تا به عمرم کردم باحال تر بوده
    ماین کرافت رو هم با terraria مقایسه نکنید که هیچ ربطی به هم ندارن !!!! شاید از لحاظ ظاهری یکی باشن ولی کلا فرق دارن!

10. 2 کاربر از p30 arman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

در زیبا بودن Minecraft هیچ شکی نیست و بازیه زیبایی هستش ولی من هم موافقم که بهتره آدم سرش پول خرج نکنه ، توجه کنید اکثریت بازی های موفق جهان مثل دوتا و لول و بقیه بازی های آنلاین رایگان هستن ولی امکانات پولی دارن . اون غیر پولی ها هم اکثریت آدم یک بار میخره و تمام . بازی های کمی هستن که به صورت ماهانه باید پول داد براشون که اون ها هم در طول زمان خودشون رو ثابت کردن یعنی آدم میدونه اگه پول بریزه و بره WoW تو بلیزارد ، بدون دغدغه و Down بودن سرور میتونه بازی کنه و از ساپورت عالی برخوردار باشه و مطمئنه که یهویی بعد از یک ماه سرور جمع نمیشه و سرور دائمی هست سر جاش .
    من خودم سر Dota2 یه بار 20 تومن خرج کردم و به زودی میخوام دو تا ست 40 تومنی بخرم که اینطوری در مجموع میشه 100 تومن و اصلا پشیمون نیستم چون به خریدم اطمینان کامل دارم و میدونم هیچ ریسکی نداره . در کل ماهی یه ست میگیرم حداقل و قیمت متوسط ست ها 20 تومنه .
    اگه ببینم یه سرور مطمئن که دو ماه بعد جمع نمیشه برای MC بیاد درجا میرم توش و پولی هم باشه با خیال راحت پرداخت می کنم .
    در ضمن حتی WoW هم تا لول 20 مجانی هستش برای این که آدم ندونسته نره بخره بعد خوشش نیاد .
    1- فکر نکنم به کسی توهین شده باشه ها شما توهین دیدین ؟‌؟‌؟ فکر کنم هم داریم در کمال آرامش جواب میدیم

2 - والا هر کی به یه چیزی علاقه داره ، Dota , MC , ... .
    ولی وقتی مثلا مثلا مثلا سرور WoW می زنن پولشم در میاد اسپانسر پشتش خوابیده پولشم در میاد در مورد ماینکرافت هم تو بقیه کشور ها معمولا همین طور
    ولی دوستان اسپانسر ندارن فقط و فقط و فقط از روی علاقه سرور زدن تا حالا ( البته به جز بعضی از دوستان ) و بیشتر ضرر کردن از نظر مالی( البته بازم بجز بعضی از دوستان ! ) و همون طور که گفتم فقط و فقط و فقط از رو علاقه بازم می خوان سرور بزنن .

ولی مشکل اینه که نظر هر کس یه چیزه . یکی پول نمی ده . یکی می خواد خودش تنهایی بزنه تا خودش مدیر باشه ! ، یکی می بینه سود نداره واسش میاد کار بقیه رو هم خراب می کنه ( لطفا بد برداشت نکنین )

من اگه بگی ماهی 10 تومن هم می دم ....

12. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

تنها امیدی که هست اینه که سرور مهران میزنش و من دورادور سرور هاشو دیدم خیلی خوبن : دی

همه چیز تو اون مدتی که اول Free هست معلوم میشه به هر حال

1
    - فکر نکنم به کسی توهین شده باشه ها شما توهین دیدین ؟‌؟‌؟ فکر کنم هم داریم در کمال آرامش جواب میدیم
    منم گفتم اینطوری پیش بره یعنی هنوز توهین نشده : دی
    من که از خدامه سرور بگیره مردم بیان پول بدن سرور دائمی باشه ! ولی احتمال این کار کمه مگر با مدیریت خفن : دی

14. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

والا من که مهران رو میشناسم پول بگیره سرور بعدا نزنه یا بزنه جمع کنه این حرفا !! خشتکش رو میارم رو فرق سرش خخخخ
    دوستانی هم که میگن ارزش نداره پول خرج کنی ! با 5 هزار تومن چیکار میتونید بکنید توی ایران؟؟؟ پیتزا که نمیشه ، 3 تا چیپس میشه که بریزی رو هم 2 تا سیبزمینیه ! ادامس اربیت میتونی بخری 2 تا دیگه همینچیزا !!! کسی هم وادارتون نکرده بیاید بخرید !! بنظر من ماین کرافت از هر بازی که تا به عمرم کردم باحال تر بوده
    ماین کرافت رو هم با terraria مقایسه نکنید که هیچ ربطی به هم ندارن !!!! شاید از لحاظ ظاهری یکی باشن ولی کلا فرق دارن!
    دوست عزیز همه میدونن که ماین کرافت بعد از تراریا اومد و هیچ فرقی هم ندارن (تنها فرق 3d بودن ماین هست.) و چیز هایی مثل رد استون که داخل ماین هست بخاطر سه بعدی بودن امکان پذیر هست که اگر تراریا هم 3d بود رد استون میتونست داشته باشه......
    منم با شما موافقم.... بازی قشنگیه ولی واقعا ارزش پول دادن نداره مخصوصا زمانی که معلوم نیست سرور باقی میمونه یا نه.... اگه آدم مطمئن باشه که میمونه 100% و بدون هیچ نگرانی پول رو میده مخصوصا اینکه همونطور که دوستمون گفت با 5 تومن هیچکاری نمیشه کرد.... بازی هایی مثل WoW واقعا ارزش پول دادن رو دارن ولی هزینش بالاست برا همین من تو سرور فری بازی میکنم که واقعا سرور خوبی هست.....لگ هم نداره.....
    حالا تصمیم با خود ادمین ها هست که فری باشه یا نه.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •