تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 421 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296336386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام
    دوستان خیلی ها از سر حسادت و ... همیشه تیکه به من میبیندند . منتظر کوچکترین سوتی از من هستند . همیشه سعی در خراب کردن من دارند . اما من هم نمیتونم جوابشون رو همون لحظه بدم .

البته جوابشون همیشه حدود 1 دقیقه بعد به ذهنم میرسه که اگر به زبون بیارم . تا اخر عمر دیگه به من تیکه ای نمیبیندند . البته همیشه جواب دندان شکن دیر به ذهنم میرسه و همون لحظه نمیتونم جواب بدم .

به نظرتون راه حلش چی هست

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان خیلی ها از سر حسادت و ... همیشه تیکه به من میبیندند . منتظر کوچکترین سوتی از من هستند . همیشه سعی در خراب کردن من دارند . اما من هم نمیتونم جوابشون رو همون لحظه بدم .

البته جوابشون همیشه حدود 1 دقیقه بعد به ذهنم میرسه که اگر به زبون بیارم . تا اخر عمر دیگه به من تیکه ای نمیبیندند . البته همیشه جواب دندان شکن دیر به ذهنم میرسه و همون لحظه نمیتونم جواب بدم .

به نظرتون راه حلش چی هست
    سلام

من راستش خودم جواب همچین آدم هایی رو نمی دم و برام هم مهم نیست چه حرفی می زنم. وقتی می بینم یکی بهم حسادت می کنه خوشحالم میشم.

به نظر من اگر نسبت به همچین برخورد هایی بی تفاوت باشید خودتون خیلی راحت تر خواهید بود.

3. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام.

توی شرایطی که دو نفر کاندید باشند و ما قرار باشه بهشون رای بدیم، و با هر دو طرف هم رو در وایسی داشته باشیم، باید چی بگیم؟
    راستش دو تا از دوستای من کاندید سر گروه شدن هستن و هر دو تا هم به صورت شخصی اومدن و ازم خواستن که بهشون رای بدم! احتمالا کاندید سومی هم قراره بیاد و به طوری شخصی ازم همینو بخواد! من به این نفر سوم باید چی بگم که بهش بر نخوره و از طرفی هم من آدم چاخان کنی نباشم و فردیت ام حفط بشه؟!! بعد از رای گیری اگه ازم بپرسن که رای دادم یا نه چی بگم؟! کلا اگه پیشنهادی توی این شرایط دارین رو بفرمایید.
    ضمنا با هر دوتاشون هم دوست هستیم و نون و نمک خورده ی همدیگه هستیم!

ممنون
    من توی این جور مواقع اصلا رای نمیدم.

به خودشون هم میگم نمیتونم به یکیتون رای بدم.

سلام

به نظرتون راه حلش چی هست

به نظر من شما یه ذره منفی نگر هستید.

اینجوری نیست که همه همیشه سعی در تخریب شما داشته باشند....گاهی ادم ها تیکه می اندازند چون احساس بامزگی میکنند...گاهی ادم ها تیکه می اندازند چون احمقند و از نفر اولی که تیکه انداخته پیروی میکنند
    گاهی بی منظور تیکه می اندازند
    گاهی کلا اخلاقشون اینه.ولی چون ما همش فکر میکنیم که منظورش با ما هست تیکه انداختن طرف رو به دیگران نمیبینیم

به نظر من شما یا توی این جور جمع ها حاضر نشو

یا انقدر سخت نگیر.مثلا وقتی تیکه می اندازند و همه می خندند شما هم بخند و بگو ایول عجب تیکه ای..حیف که جوابش 1 دقیقه دیگه یادم میاد

یاتوی جمع به یک نفر که گاهی تیکه های خوبی می اندازه مشکلت رو بگو ...و ازش درخواست کن گاهی اون هم به اون کسی که تیکه می اندازه یه تیکه ای بگه تا بحث عوض بشه و دیگران اینجوری دنباله اش رو نگیرند

5. 6 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یک خانم را چطور راهنمایی کنم تا به راهنمایی‌ام توجه کنه؟
    من جایی خواندم که خانمها به همدلی نیاز دارند و نه راهنمایی برای حل مسئله!
    و من فکر میکنم این جمله درست باشه!
    چون یک خانمی هست که هر وقت درباره مشکلی از مشکلات‌اش صحبت کرده و من راهنمایی‌اش کردم به هیچ وجه عمل نکرده!!! (یعنی حتی یکبار هم نشده که به آن مطلب گوش کرده باشه و هزینه هم برای این توجه نکردن‌اش پرداخت کرده اما باز هم توجه نمیکنه!)

من با دوستان آقایم همچین مشکلی ندارم چون معمولاً به دنبال راه‌حل‌اند نه فقط گوش دادن (چون ظرفیت گوش کردن مداوم به مشکلات دیگران بدون دادن راه‌حل در من پایینه!)

کلاً چطوری باید راهنمایی کرد؟

باید گفت تو این کار را کردی که این نتیجه نامناسب را داده اگر این کار را کنی به نظر من بهتره
    یا اینکه با سئوالات متعدد کاری کنیم که خودش به جواب برسه؟
    Last edited by ehsan_iace; 21-02-2015 at 16:34.

7. 2 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

چون یک خانمی هست که هر وقت درباره مشکلی از مشکلات‌اش صحبت کرده و من راهنمایی‌اش کردم به هیچ وجه عمل نکرده!!! (یعنی حتی یکبار هم نشده که به آن مطلب گوش کرده باشه و هزینه هم برای این توجه نکردن‌اش پرداخت کرده اما باز هم توجه نمیکنه!)

من با دوستان آقایم همچین مشکلی ندارم چون معمولاً به دنبال راه‌حل‌اند نه فقط گوش دادن (چون ظرفیت گوش کردن مداوم به مشکلات دیگران بدون دادن راه‌حل در من پایینه!)

باید گفت تو این کار را کردی که این نتیجه نامناسب را داده اگر این کار را کنی به نظر من بهتره

سلام.

طی رفتار هایی که با خانوم های اطرافم داشتم، به هیج وجه نتوستم از طریق منطقی اون ها رو متوجه اشتباهاتشون بکنم. خانم ها به طور کلی همونطور که خودتون هم میدونید، شخصیتی دارند که بیش از راهنمایی، همدلی به اونها کمک میکنه.

اما یه توصیه بهتون میکنم! شدیدا از راهنمایی بیش از حد اونها خودداری کنید! چراکه به خاطر احساساتی که دارند ممکنه خیلی سریع از طرف مقابل غمگین بشن و دلشون بشکنه.
    به نظر من راهنمایی بیش از حد اونها اصلا کار مناسبی نیست. سعی کنید اگه قراره راهنماییشون کنید دو بار و یا حداکثر سه بار کفایت میکنه و در اون دفعات محدود هم طوری این راهنمایی جواب میده که زبان صحبت شما دایه دلسوز باشه و نه یک موعظه کننده از خود راضی.
    یعنی موعظه در کنار همدردی.

طی برخورد هایی که با اونها داشتم اینها رو گفتم.

مثلا: اول شروع کنید به همدردی کردن با اون و بعد کم کم وارد موعظه کردن بشید ....

Last edited by Demon King; 21-02-2015 at 16:46.

9. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

ببینید من که خانم هستم هم نتونستم خانم ها رو راهنمایی کنم.

بخاطر اینه که خانم ها فقط از کسی که نسبت بهش احساس خوبی داشته باشند و به اون شخص اعتماد داشته باشند حرف شنوی دارند

مثلا دوستم یک مشکل گوارشی حاد داره.هر چه من بهش گفتم فلان ماده طبیعی رو معرف کن .باور کن خوب میشی گوش نمیکنه.یه وقت هایی زنگ میزنه به من میگه دارم میمیرم ولی منم توی دلم میگم به من چه.وقتی گوش نمیدی

یا همین دوستم یه مشکل خانوادگی براش پیش امد.من هر چی بهش گفتم بابا طرز فکر خودت اشتباهه.فکرت رو عوض کن.درست میشه گوش نکرد.بعد دقیقا یه دوست دیگرش همون جمله ی من رو براش گفته بود به حرفش گوش کرد.بعد خودش گفت من فلانی رو خیلی دوست دارم.خیلی خانم خوبیه.هرچی میگه من گوش میدم

یا یه دوست دیگرم بچه دار شده بود.بخاطر دل درد بچه اش هیچی نمیخورد باز هم بچه اش دل درد داشت.هر چی من بهش گفتم داری اشتباه میکنی.تو باید الان همه مواد غذایی رو به بدنت برسونی گوش نکرد.اخر سر رفت دکتر تغذیه.اون هم بهش همین رو گفت .

11. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اگر خیلی مایل به کمک کردن به ایشون هستید سعی کنید اعتمادش رو جلب کنید
    کارهای دیگه ای انجام بدید که به نوعی نشون بدید خیلی کاربلد هستید
    وقتی باورتون داشته باشه حرف غیرمستقیم شما هم روش تاثیر داره!
    در نهایت اگر خواستید بهش بگید اینکارو رو انجام بده نه اونکار رو، سعی کنید به طور غیرمستقیم بیان کنید (مثلا بگید من فکر میکنم که اگر اینجوری بشه خیلی خوب جواب خواهد داد! یا مثلا بگید ای کاش این کار اینجوری میشد چون قبلا من دیدم اینکار رو کسی انجام داد عالی شد نتیجش)
    (من این قضاوت رو با توجه به احساس خودم گفتم و فکر میکنم درصد زیادی از خانمها دقیقا همینطورن)

13. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ramshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش کنجکاو شدم بدونم چه اصراریه که ایشون رو راهنمایی کنین؟
    امیدوارم سوءتفاهم پیش نیاد ولی یاد این شعر افتادم:
    چندین چراغ دارد و بیراهه می رود / بگذار تا بیفتد و بیند سزای خویش!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

راستش کنجکاو شدم بدونم چه اصراریه که ایشون رو راهنمایی کنین؟ امیدوارم سوءتفاهم پیش نیاد ولی یاد این شعر افتادم:چندین چراغ دارد و بیراهه می رود / بگذار تا بیفتد و بیند سزای خویش!
    چون دوست‌اش دارم و بنابراین نمیخواهم رنج بکشه و به سختی افتادن‌اش من را هم اذیت میکنه

16. 3 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام
    بعضی وقت ها وقتی کسی سوال میکنه و به دلیل ندونستن میگی : نمیدونم. طرف با کمل پر رویی طلب کار هست و میگه پس شما چی میدونی ؟

جواب اینطور افراد رو باید چطور داد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •