سلام واسه آپارتمان ۱۲۰ متر چی پیشنهاد میدین؟
سلام واسه آپارتمان ۱۲۰ متر چی پیشنهاد میدین؟
پکیج مشکلی نداره و به خاطر فاصله دور حمامه که اینجوری میشه. درسته که که فاصله شیر سرویس بهداشتی با شیر حمام تقریبا یکی است ولی سرد و گرم شدن وقتی که زیر دوش هستی خیلی بیشتر احساس میشه. با توضیحات شما به نظر من که پکیج ایراد نداره.
احتمال اینکه مشکل از شیر حمام هم باشه هم هست.که اگر امکان داشته باشه میتونید تعویضش کنید.
پکیج 24 کیلوات ...... برای متراژ 120 متر مناسبه.
سلام
پکیج جدید بوتان perla rsi24 چه تفاوتی با optima 24 kis داره ? کدام بهتره ؟
ممنون
در شکل و چینش قطعات تفاوتهای خیلی زیادی با هم دارند .
در مورد اینکه کدوم بهتره باید یک سال بگذره تا همه چیز مشخص بشه.
سلام درخصوص پکیج cv424sبوتان هم اطلاعاتی دارید؟
فکر کنم cvبوتان فقط برای اینکه نعادل بازار پکیج را به نفع شرکت بوتان بهم بزنه و رقابت را از شرکت ایران رادیاتور پس بگیره وارد بازار ایران شد. با ورودcv خیلی از شرکتهای دیگه آمار فروششون پایین امد. و تا مرز ورشکستگی پیش رفتند.کیفیت بالای نداره و فقط از نظر قیمتی خیلی مناسبه.
سلام خدمت تعمیر کار گرامی
یه پکیج بوتان هست که توی خونه تکونی در مجاورت آب قرار گرفته بهتره بگم با آب شسته شده
البته برق قطع بوده
حالا که روشن میکنند روشن میشه و بعد چند ثانیه خواموش میشه و چراغ قرمز روشن میشه
و شعله زرد یا قرمز رنگ میسوزه و صدا میده
لطفا راهنمایی کنید از چی میتونه باشه ممنون
اگر میشه بیشتر توضیح بدید که صدای چی میده؟
ممنون از تاپیک خوب و مفیدتون .
استاد عزیز ، پکیج خونه ما ایران رادیاتور هست . دیشب به طور اتفاقی متوجه شدم که آب از داخل پکیج داره میریزه بیرون و خیلی تعجب کردم و بعد از اون متوجه شدم که شیر اطمینانش شل شده که سفتش کردم . ولی داخل پکیج همش صدای آب می یومد . انگار که شیر داخلش بازه و مدام داره پر میشه . صبح که شد دیدم 2 تا از رادیاتورهای سالن پذیرایی ، نصف پره هاشون سرده و نصف دیگشون گرمه . به خاطر همین دست بکار شدم و یه هواگیری کلی برای همه رادیاتورها انجام دادم . بعد دیدم که رادیاتورها همه گرم شدند و اون صدا ی آب هم که داخل پکیج بود قطع شد . بعد از حدود چند ساعت از کارکرد پکیج ، دوباره همون صدای آب داخل پکیج شروع شد و اون 2 تا رادیاتور هم یواش یواش رو به سردی رفتند البته نه همه پره هاشون بلکه نصف پره هاشون . الان موندم چی کار کنم ؟ نظر شما چیه ؟ ممنون میشم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)