رنج قیمتی حدودی 500 دوتا تبلت خوب معرفی کردم تو این قسمت(معرفی تبلت ها در رنج های مختلف قیمتی):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنج قیمتی حدودی 500 دوتا تبلت خوب معرفی کردم تو این قسمت(معرفی تبلت ها در رنج های مختلف قیمتی):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ممنون میثم جون.لطف کردی
دوستان این جور که من از پست ها متوجه شدم اولا اینکه انگار تو رنج قیمتی 800000 تبلت 10 اینچی نگیرم بهتره و دوما هم اینکه باز هم متوجه شدم انگار تو این رنج قیمت تبلت های هووای خیلی خوب هستند و دارای سرعت و پردازنده و کیفیت صفحه نسبتا خوبی هستند و همچنین یه سوال دارم اونم اینکه به نظر شما تو این رنج قیمت بین galaxy tab 2 و galaxy tab 3 و یه مدل هووای که اسمشو یادم نیست کدومو بگیرم؟ لطفا کسایی هم که تجربه کار با هر یک از این تبلت هایی که نام بردن را دارن یا حتی تبلت های دیگه که من نمیدونم را دارن یه توضیح و بررسی اجمالی کنند,متشکرشون میشم.
به این مقایسه ی نگاهی بندازید:
galaxy tab 3 رو هم باقیمت تقریبی 850.000 درنظر بگیرید.
از لحاظ سخت افزاری tab3 پیشنهاد میشه.
هرچند تفاوت هاخیلی کم ان.اما همینا مهم می تونن باشن.
همچنین tab 3 جدیدتر هم هست
سلام. تبلت برای کارهای خیلی معمولی و شاید نصب (angry bird) می خواهم . قصد دارم بدهم دست بچه ها تا بازی کنند . - خودم هم کار دیگری باهاش دارم - البته اندوریدی باشه .
حداقل قیمت چه چیزی رو پیشنهاد می کنید ؟ ترجیح می دهم اندازه صفحه بیشتر از 7 باشه .
ببخشید دوست عزیز هنوز این تبلت 3 ماه عرضه ی جهانیش نمی گذره و به اون صورت تو بازار ایران خودمون جانیفتاده.از مشکلاتش می تونید چند مورد بفرمایید؟
درضمن نوت 8 قیمتی بین 1.500.000 تا 1.600.000 داره اصلا با این رنج قیمتی زیر 1 میلیون در یک سطح نیستن که.
اگه زیر 1 میلیون پیشنهاد خوبی دارین به دوستمون بفرمایید
بودجه ی قیمتی تون رو نگفتید.اما دراین رنج قیمتی زیر 1 میلیون و تبلت مارک خوب بخواهید:
Huawei Mediapad 7 lit قیمتی حدود 780 داره.
Samsung Galaxy Tab 3 هم حدود 800 هست.
شما بودجه تون رو مشخص بفرمایید بهتر میشه راهنمایی کرد.
دوستان يه تبلت ميخوام بگيرم ترجيحااا از مارک هاي معروف مثل سامسونگ و يا ايسوس..و تا 1.400 ميخوام هزينه کنم...
سيم کارت خور بودن و اينکه قابليت صحبت با سيم کارت رو هم داشته باشه...کيفيت خوب صفجه و بيشتررر براي وب گردي ميخوام ولي احتمالا چند تا بازي هم روش نصب کنم
نظرتون درباره ي اين مدل از سامسونگ چيه ؟ galaxy tab2 P5100 16g
و همينطور درباره ي تبلت هاي lenovo
البته ميخوام که حتمااا 10 اينچ باشه.![]()
همین که مد نظر خودتون هست تایید میشه(tab 2)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)