وقت تنگه هم کتاب درسی رو بخونیم هم کتاب کنکور رو، وقتی کتاب کنکور کنار تست آموزش هم داره دیگه خوندن کتاب درسی احتیاجی هست؟ نمیشه فقط با کتاب کنکور هم یاد گرفت و هم تمرین و تست؟
وقت تنگه هم کتاب درسی رو بخونیم هم کتاب کنکور رو، وقتی کتاب کنکور کنار تست آموزش هم داره دیگه خوندن کتاب درسی احتیاجی هست؟ نمیشه فقط با کتاب کنکور هم یاد گرفت و هم تمرین و تست؟
Last edited by Ali Impala; 13-03-2012 at 13:00.
بستگی به درسش داره
مثلا برای شیمی نمیتونی کتاب رو بذاری کنار ولی برای قسمتهایی از فیزیک و ریاضی میشه
سلام
رفقا من میخوام کانون و گزینه دو شرکت کنم،منتها مشکلی که هس آزمون 26 خردادشونه که باهم تداخل داره،اگه گزینه دو 26 خردادشو ثبت نام نکنم 12 خردادشم نمیشه ثبت نام کرد،اگه ثبت نام کنم که فقط آزمون 2 تیر کانونو میتونم برم(آزمون 19 خرداد کانون که با سنجش یکیه میخوام سنجشو برم)
بنظرتون چیکا کنم اساتید؟
دوستان عزیز یه درخواست
اگه میشه تابلوی نوروزی کانون رو اسکن کنید اینجا بزارید خیلی ممنون می شم![]()
سلام
واسه دوران طلایی نوروز به نظرتون فقط دروس پیش رو بخونیم؟
آقا نمایشگاه کتاب کی برگزار میشه؟؟
دوستانی که اطلاع دارند هنوز هیئت علمی دانشگاه بچه هاشون سهمیه دانشگاه دارن؟ اگه آره چجوریه!؟
چیزی که من اخیرا دیدم در مورد دانشگاه آزاد بود. دوستم دارو سازی بوشهر قبول شد ولی پدرش عضو هیئت علمی تهران بود و منتقل شد تهران.دوستانی که اطلاع دارند هنوز هیئت علمی دانشگاه بچه هاشون سهمیه دانشگاه دارن؟ اگه آره چجوریه!؟
خود من تا 7 فروردین پیش 1 تموم می کنم، 8 فروردین تا 18 فروردین سال دوم.سلام
واسه دوران طلایی نوروز به نظرتون فقط دروس پیش رو بخونیم؟
روش در خوندنم هم طبق روش دکتر جرارد مایلسه به شکل فاز های دو روزست، هر وقت امتیاز به 100 میرسه با تست زدن صفرش میکنی. کتاب جمع بندی من نوروز قلم چی و جمع بندی قلم چی که تستاش از کتاب سی سال کنکور گرفته شده ( مشابه سبک کنکور).
Last edited by Mr. President; 14-03-2012 at 13:29.
اردیبهشت . ولی کتاب کنکور خاصی قرار نیست عرضه بشه
ها ای روش چی بیده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)