DHCP موذم رو باید چه جوری فعال کرد؟
یکی xp یکی ۷
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
DHCP موذم رو باید چه جوری فعال کرد؟
یکی xp یکی ۷
دوست من ، ویندوز 7 یا XP تفاوتی نداره .
شما باید IP مودم رو ( معمولا 192.168.1.1) در نوار آدرس Mycomputer وارد کنی و بعد با داشتن یوزر و پسورد مودم ( برای اغلب مودم ها Admin و Admin ) وارد تنظیمات شی . تو قسمت Lan گزینه DHCP داره که معمولا فعال هست و میشه رنج رو وارد کنی که مودم بدونه از چه رنجی آی پی بده . ندادی هم خودش از 192.168.1.2 شروع میکنه تا به بالا .
شما مدل مودمت هم ببینی بد نیس . هرچند مودم های مختلف ( Tplink - Dlink - meganet - Planet - Comtrend و ... ) اکثرا شبیه هم هستند .
مثلا یه نمونه :
یا :
![]()
سلام ....
مبدل USB به شبکه وایرلس میتونه adsl رو به صورت وایرلس پخش کنه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید ....
نمونه در لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله نباید مشکلی باشه
ولی باید اینترنت رو از کامپیوتر شیر کنی
باید یه شبکه adhoc بسازی
همین طور که آقا آرش گفتن بله میتونید
هم میتونید شبکه Adhoc بسازید و هم میتونید از نرم افزار Connectify استفاده کنید که کار باهاش ساده است.
سلام
من امروز یه هاب شبکه گرفتم.مدل D-Link هست.از نوع 5 پورته
مودمم هم TP-Link هستش و از اون مدلهاست که احیاجی به کانکشن نداره.
میخواستم بدونم که چجوری میتونم اینترنت رو برای 3 تا سیستم دیگه شبکه کنم.
ممنون
هاب یاسوییچ؟
مودما با کابل LAN به سوییچ وصل کنید .DHCP را روی Switch غیر فعال کنید
IP سوییچ و مودم را در یک رنج قرار دهید مثلا اگه IP مودم 192.168.1.1 هست IP سوییچ را بذارید 192.168.1.2
تنظیمات کارت شبکه سیستما را بذارید تو حالت اتوماتیک حالا همه سیستما از مودم IP میگیرمن و به اینترنت وصل میشن.
سلام من به یه مشکل عجیب برخوردم در ویندوز xp
مدتی پیش دوسیستم رو با یه مودم چهارپورت با dhcp اتوماتیک بدو نایپی شبکه کردم
حالا مشکل اینه که
یکی از سیستم ها که به عنوان سرور هم هست
وقتی به قسمت view work group میرم هنگ میکنه و ارور میده
جالب اینه که کابل رو از سیستم جدا کردم ولی باز هم همین مشکل هست یعنی ربطی به شبکه نداره
و سیستم خودش رو هم نمیتونه ببینه
چند بار هم از قسمت set up a home or small office network تنظیمات گروب رو انجام دادم باز ه ممشکل پابرجاست
کسی راه حلی داره ؟
من طبق آموزش زیر دامینام رو وصل کردم الان جفت nameserver ها به خوبی کار میکنن ولی دامین اصلی که قراره به primary ns وصل شه کار نمیکنه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هم به عنوان مثال ns1.example.com با ns2.example.com بدون هیچ مشکلی به سرور وصل میشن ولی example.com که قراره به ns1.example.com وصل شه وصل نمیشه (example.com اصلا ping نداره ولی ns1,ns2 بدون هیچ مشکلی ping میشن)
سلام خدمت دوستان
من یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خریداری کردم و نمیتونم اینترنت خودم Share کنم روی موبایل .. !!
راهنمایم کنید ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم از راهنمایتون ...!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)