این یادگار ماندگار قلم چی میشه بش اعتماد کرد؟!!!
من یسری کارنامه های پارسالو باش مقایسه میکنم خیلی تفاوت دارن!!
این یادگار ماندگار قلم چی میشه بش اعتماد کرد؟!!!
من یسری کارنامه های پارسالو باش مقایسه میکنم خیلی تفاوت دارن!!
نمیشه100% بهش اطمینان کرد چون هرسال تغییر میکنه سطحشون.
من باشم قطعا بهشتی بخاطر امکاناتش ولی در مجموع پزشکی تهران رنکینگش بالاتره از بهشتی. باز هرکدومش برات مهمتره اونو بزن
ببین این کاری که میگی نشدنیه. ژنتیک از دارو پایینتره . نمیشه از رشته پایین به بالا رفت هرچند قبول شده باشی. هردورو. بعدشم حالا چه کاریه وقتی قراره اول و آخر بره داره چرا میخواد یه سال عمرشو تلف کنه؟از همون سال اول بره دارو بعد از دو ترم انتقالی بگیره با خیال راحت بیاد تهران . ژنتیک اصلا رشته جالبی نیست. با این رتبه اصلا نباید به رشته های کارشناسی فکر کنه. حالا میخواد فکر کنه فیزیوتراپی خیلی بالاتر از ژنتیکه . باز میله خودشه ولی این کاری که میگی انصافا به دردسرش نمیارزه . هم عمرشو تلف میکنه هم نشدنیه
پرستاری/مامایی/گفتاردرمانی به احتمال کم/علوم آزمایشگاه به احتمال کم/بهداشت محیط و حرفه ای و عمومی/هوشبری به احتمال کم/روانشناسی/اتاق عمل
فیزیوتراپی رتبه های بهتری میخواد. علوم تغذیه رو هم متاسفانه نمیارین (البته اینا همش احتماله ممکنم هست بیارین)
سایت سنجش خودش میذاره . کانون قلم چی هم یه انتخاب رشته داره که بنظرم میشه روش حساب کنی هرچند یکم بدبینانه برات انتخاب رشته میکنه ولی خوبه
من ورودی 88 شمال ام.رتبه ی خودم ده هزار بوده .. راجع به بابلسر باید بگم دوستم با 6300 منطقه 2 نتونست معماری بابلسر قبول شه
ترم 4 معماری با 17 واحد + 2 صفر واحدی هزینش شد 630 که خیلی از آزاد کمتره
از دانشجو های مهندسی معماری هم بچه های قوی داریم هم کسایی که فقط اومدن معماری! بستگی به علاقه و استعداد خودت داره
طبری بابل هم استاتید خوبی داره من کلا اینطور شنیدم اما هم فضای کوچیکتری داره هم اینکه رتبه های دانشجو هاش بالاتره ... اساتید ما هم بد نیست .. فقط میگم بد نیست چون خودم اصلا راضی نیستم ... استادای خوب میرن!!
یکی از دوستام به خاطر اینکه معدل کنکورش اشتباه شده بود بهد 2 ترم مجبور شد بره طبری و اصلا راضی نیست و میگه شمال بهتر بوده
به هر حال نمی تونی انتظار زیادی داشته باشی![]()
درس خوندنی بله در حد استاتیک و مقاومته
اما یع معماری جهان داره که اگه استاد وسط تحویل پایان ترم جزه 200 صفحه ای بهتون بده و 1 روز برای امتحان وقت داشته باشین و کل جزوش از اسمای سخت مصری و یونانی ئ معماری رم تا ..... باشه معنی سختی متوجه میشین
در ضمن اگه واقعا علاقه ندارید بهتون توصیه می کنم معماری نخونید ... همه هم کلاسی های من کسایی که کلا میشناسم پایان ترم به این نتیجه می رسن واقعا انتخاب درستی داشتن؟؟
شاید اگه بتونید رشته های دیگه با پایان ترم درس خوندن پاسی بگیرید تو معماری نمیشه باید کل ترمتو وقت بذاری و کار کنی
پایان ترمم حداقل 2 هفته باید بیخیال خواب بشی! تهش 2-3 ساعت !
اینارو میگم چون همه از معماری فقط یه تعریف دارن اونم ماکت ساختن و نقاشی ...
بابل معماری سراسری ندارم و فقط غیرانتفاعی داره .... طبری و صنعتی
بابلسر هم برای بومی 6300 نتونسته شبانه معماری قبول شه!
دانشگاه صنعتی بابل ... با موسسه غیر انتفاعی صنعتی اشتباه گرفته نشه ..یا خیلی ها فکر می کنن علوم و فنون همون دانشگاه صنعتی
بله دانشگاه خوبی و معتبریه
تا اونجا که می دونم بومی منطقه 2 از 1400 برق و 4000 منطقه 1 غیر بومیو که ... عمران روزانه زیر 3000 ( بومی ) بین 3000-4000 مهندسی شیمی
5000 شبانه عمران ( بومی). شبانه مهندسی شیمی زیر 8000
7-8000 هم کامپیوتر
البته رتبه ها حدیودیه و زیاد دقیق نیست از چیزی که عموما دیدم گفتم و بجز 1 مورد که منطقه 1 بوده بقیه رتبه ها همشون بومی بودن
خواهش میکنم.
راستش من از کنکور زبان و رتبه هاش زیاد سررشته ندارم ولی خب با توجه به همون اطلاعاتی که به عنوان یه دانشجوی مهندسی که از این سهمیه استفاده کرده در مورد سهمیه و رتبه ها دارم یه سری نکاتی رو میگم. ایشالا که به درد بخوره
اول اینکه رتبه زبانت رتبه خوبیه و خب ایشالا همون دانشگاهی که میخوای یعنی رشت رو بیاری
دوم اینکه این محاسبه قبولی توی دانشگاه خاص یه فرمول معینی نداره وهرسال یه کم تغییرات داره ولی من با احتساب اینکه تو رتبه ات بین 1052 نفر شده 166 و ضمنا آخرین رتبه مجاز هم 695 هست یه روشی شاید بشه گفت که با یه تقریبی جواب بده.
تو 166 شدی بین 1052 یعنی تقریبا یعنی نسبت 1 به 10. خب باید کل ظرفیت دانشگاه هایی که زبان دارن رو با همدیگه جمع بزنی ببینی چند نفر در مجموع میگیرن و خب مثلا روی هم 10000نفر میگیرن. یعنی مسلما جزو قبولی ها که هستی ولی حالا شروع کن به پایین اومدن از دانشگاه ها ی تاپ و ظرفیت هاشون رو با هم جمع بزن ببین تا دانشگاه رشت که رسید چندنفر میشن یعنی منظورم اینه رتبه های چند به بعد زبان رشت رو میزنن مثلا اگه رتبه 3000کشوری قبلا زبان رشت رو زده و آورده ،میشه با تقریب خوبی گفت که تو زبان رشت رو میاری چون پنج درصد(به خاطر همون سهمیه شاهدی که گفتم) 3000 میشه 150 و خب تو هم بین 150نفر اول سهمیه شاهد هستی پس میاری.
ضمنا از یه نفر که سهمیه مثلا منطقه یک هست و زبان شرکت کرده بپرس آخرین رتبه مجاز شده تو کنکور زبان تو سهمیه اونها چنده.
تو کل کشور هم که 107هزار نفر تو کنکور زبان شرکت کردن که خب رتبه تو هم بین اونها بدون اعمال هیچ سهمیه منطقه ای وشاهد، شده 21هزار
-------------
راستی وقتی این دوستت این قدر درصداش از تو پایین تره ورتبه اش شده 24 هزار منطقه یک(رتبه در سهمیه شو گفتی دیگه. درسته؟) ، خب رتبه تو طبیعتا از اون پایین تره ولی اینکه چقدرش رو نمیشه دقیق گفت ولی با احتساب کل شرکت کننگان توی کنکور زبان و خب تفاوت درصدهای تو با دوستت و البته رتبه کشوریت توی زیرگروه یک که شده 15هزار ، میشه گفت رتبه تو توی منطقه یک تقریبا زیر 8000هزار هست بدون سهمیه.
---------
من چون از زبان و از ظرفیت های زبان دانشگاه های مختلف خبرندارم نمی تونم بگم. یه کم حساب و کتاب کن ولی در مجموع آخرش طبق علاقه ت شروع کن به زدن تا آخر. ضمن اینکه سهمیه شاهدوایثارگر اکثراوقات از فرمول خاصی پیروی نمیکنه یعنی دونستن اینکه رتبه بدون سهمیه ات تو منطقه یک چند شده شاید کمک چندانی نکنه چون روش محاسبه قبولی تو متفاوته و با توجه به ظرفیت موجود برای بچه های شاهد هست. مثلا ممکنه یه نفر که رتبه ش تو سهمیه شاهد شده 10 ، اینقدر خوب کار کرده که رتبه بدون سهمیه اش هم مثلا 20 هست خب این فرد بدون استفاده از ظرفیت سهمیه هم اون دانشگاه اولی قبوله و خب پنج درصد رو بقیه بچه های بعدی پر میکنن.
در مجموع ایشالا که موفق باشی و زبان رشت رو که دوست داری بیاری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)