تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 2605 اولاول ... 1862362762822832842852862872882892902963363867861286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه joibari2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    یه مدتیه سرعت اینترنتم خیلی پایین اومده البته تو لود شدن سایت ها ولی سرعت دانلودم خوبه یعنی ممکنه کسی دیگه ای از اینترنتم استفاده کنه؟مودمم رمز داره.

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه داداش نگران نباش.وقتی دانلودت خوبه کسی جز خودت از پهنا نمیگیره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اقايون من خودم تو مخابرات كار ميكنم و براي انجامك كارام تونستم بگير. شما مركز مخابراتت رو بگو ببينم اصلا پهناي باند دارند يا نه؟ شايد بتونم كمكت كنم. البته تاكيد ميكنم شايد
    عرب سرخي :((

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اقايون من خودم تو مخابرات كار ميكنم و براي انجامك كارام تونستم بگير. شما مركز مخابراتت رو بگو ببينم اصلا پهناي باند دارند يا نه؟ شايد بتونم كمكت كنم. البته تاكيد ميكنم شايد
    شما که تو مخابرات کار میکنی، میدونی چرا 1 ماهه پینگ توی بازی میشه 999 ؟ (چند نفر رو میشناسم اینطوری شدن)
    باید چیکار کنم درست شه؟
    (256 دارم)

ممنون

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من میخوام یکی از سرویس های نامحدود مخابرات رو بگیرم اما مشکل اینجاست شناسنامه صاحب خط تلفن رو در اختیار ندارم و نمیدونم دیگه چطوری پیداش کنم راه حلی برای این مشکل وجود داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ماشاالله دوستان همه منطقه 3 مخابراتي هستن و تو منطقه 3 به جز مركز ملت جاي ديگه بالاي 512 نداره.
    يكي از دوستان براي مركز ديالمه خواسته بود شما ميتوني براي 512 بري اداره مركزي منطقه 3 تو خ جمهوري بقل سفارت سابق انگليس و يه درخواست بنويسي كه من خط با اين سرعت دارم و ميخوام به دليل پژوهش و دانشجو بودن بكنم 512 بهت ميدن ولي 1mb فعلا فكرشو نكن.
    براي مركز عرب سرخي شما بيشتر 256 اصلا فعلا فكرشم نكن

7. 2 کاربر از linuxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

منطقه 2 سلمان فارسی چی به نظرت راه داره 512 بگیری یا امکانش نیست ؟

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

من برنامه ی DU Meter دارم که لحظه ای نمودار میکشه برای اینترنت. مطمئن هستم که جای دیگه استفاده نمی شه.
    2 هفته ست هر روز چک میکنم ببینم درست شده یا نه.
    البته پینگ منم حدود 80 ـه:

تو بازی میشه 999
    مشکل از یه چیز دیگس
    من همین مشکل رو تو بازی کانتر داشتم پینگم 60بود تو بازی میشد300-400
    تنظیمات کاهش پینگ رو پیدا کردم و توی کنسول بازی انجام دادم دیگه درست شد الان پینگم معمولا 64 البته با سرور تهران
    دوستان مخابرات ساعت دانلود داره؟؟؟
    من تا الان فکر میکردم نامحدوده و بدون ساعت رایگان و از این حرفا
    این قضیه ساعت 2 تا 6 یا 7 چیه؟
    راستش من تازه از مخابرات گرفتم چیزی در این رابطه نگفتن؟؟نکنه داریم دان میزنیم فردا بیاد رو قبض؟

10. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من میخوام یکی از سرویس های نامحدود مخابرات رو بگیرم اما مشکل اینجاست شناسنامه صاحب خط تلفن رو در اختیار ندارم و نمیدونم دیگه چطوری پیداش کنم راه حلی برای این مشکل وجود داره؟
    سلام....شرایط منم مثل شماست...شما راحترین و بی دردسرتین کار ممکن که میتونید بکنید اینه که اول زنگ بزنید 1818 بعد شماره تلفنی که یم خواید روش adsl وصل بشه رو بزنید

و اگر بدهی داشت پرداخت کنید و بعد دوباره تماس بگیری 1818 ایندفعه گزینه پیش پرداخت صورتحساب رو انتخاب کنید و با توجه به سرویسی که یم خواید بگیرید 128 یا 256 یا...

پول بریزید تو حساب تلفن..برای 256 برای 2 ماه باید 25 تومن بریزید هر چی بیشتر هم بریزید بیشتر هم بریزید مشکلی نیست ..تو حسابتون میمونه و اقبض تلنفتون حساب میشه

باهاش...

و بعد که مثلا 25 تومن ریختید میرید مرکز مخابراتیتون میگید که من سرویس adsl م یخوام و پولشو ریختم ..و دیگه مدرک نمی خوان ازتون که مشخص کنید که صاحب خط تلفنید..

جالیش اینه که تو 4 ساعت اینترنتتون وصل میشه...چون هیچ مرحله ای برای تایید هویت خط نداره و سریع رانژه می کنن..

من خودم مستاجرم و با کپی اجاره نامه رفتم اصلا نگاه نکردن گفتن برو اصلشو بیار و ... می خواستن اذیت کنن....ولی وقتی پول رو ریختم اصلا نه مدرکی خواستن نه هیچی

12. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان براي مركز آيت الله كاشاني و سلمان فارسي خواسته بودند . پهناي باد لازم رو دارند اين مراكز بريد ادراه كل منتطقه مخابراتيتون. يه درخواست بنويسيد امضا كنيد كارت دانشجوييتونم ضميمه كنيد بهش. بهتون ميدن 512 رو
    اون دوستمونم كه شناسنامه صاحب خط رو نداره اگه خونه رو اجاره كرديد اجاره نامه معتبر در غير اينصورت يه خط به نام خودت ثبت نام كن

14. 2 کاربر از linuxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •