سلام مجدد به شما
اول ازتون خواهش میکنم اینقد عصبانی نباشید. حتی اگر من شایسته عصبانیت شما باشم خوب نیست بعد از این برد خوب عصبانی باشید. پس لطفا بخندید
مطمئن باش دوست من که پستت رو کامل خوندم. بنظرت من میام اینهمه جواب مینویسم بدون اینکه بخونم شما چی نوشتی؟
یه مطلبی که برام عجیب بود اینه که نوشتی "البته فکر کنم اون خنده رو باید برای تیم خودتون نگه دارید که وضع خنده داری در آسیا پیدا کرده"
مگه تیم من و شما یکی نیستش؟ منکه استقلالیم شمام که استقلالی هستی پس اون تیم دیگه چیه؟
فرمودید: "من کجا کم و کاستی استقلال رو گردن زمین و زمان انداختم؟"
یه کم جواب دادن به این جمله شما سخته چون آدم در خطر این میفته که لحنش غیر دوستانه بشه. داداش گلم شما نوشتی که به فدارسیون تبریک میگم و قهمرانی سپاهان رو در لیگی( رقابتی) ناسالم دونستی. اگر این رو شما نگفتی من کمپلت از شما معذرت میخوام و برای من سوء تفاهم شده . ولی اگر این رو گفتی باید بگم وقتی یه دوره مسابقات برگزار میشه حتی اگر اون مسابقات یک شرکت کننده هم داشته باشه بهر حال یک تیم اول میشه. حتی اگر اون تیم ضعیف هم باشه بهر حال باید ک تیم اول بشه و محاله هیچ تیمی اول نشه!!!
خب لیگ امسال سپاهان به احتمال بیشتر و تراکتور به احتمال کمتر قهرمان میشه. خب شما اگر معتقدید قهرمانی سپاهان در رقابتی ناسالم و با کمک فدارسیون بوده باید یک آلترناتیوی برای قهرمانی داشته باشید. نمیشه که بگید من میگم سپاهان با دست های پشت پرده قهرمان میشه ولی نمیگم که هیچ تیم دیگه ای لایق قهرمانی بوده!!!!!! اینکه یه حرف متناقضه. خب پس شما قاعدتا باید بگید استقلال یا تراکتور باید قهرمان میشدن و دست های پشت پرده سپاهان رو قهرمان کرده. حال سوال من از شما اینجاست که کدام دست پشت پرده ای مانع از نتیجه گیری ما شد؟ ما اگر شاهین رو میبردیم نفت که سهله بمب اتم هم نمیتونست جلوی انگیزه و فشار تماشاگران استقلال رو تو بازی بعدش بگیره. کدوم امتیاز رو با ناداوری از دست دادیم که سپاهان از ما جلو بیفته؟ ما نیم فصل رو با چند امتیاز اختلاف اول شدیم؟ کدوم دست پشت پرده ای کاری کرد که نیم فصل دوم اینقد بد باشیم؟
این از تیم خودمون. اگرم میگی حق تراکتور خورده شده که مصداق اتم و اکملش جلوی خود ما بود. یادت رفته بعد بازی استقلال-تراکتور چقد سر و صدا راه انداختن که دست های پشت پرده میخوان استقلال قهرمان بشه؟ یا در یه بازی دیگه . مگه چند هفته قبل نبود که تراکتور سپاهان رو برد؟ تو اون بازی مشکل داوری وجود داشت؟ بنظر کافی نبود یه اخراج یا پنالتی نادرست کاری کنه نتیجه برگرده؟ من بازی های تراکتور رو پخش مستقیم ندیدم ولی هیچوقتم تو 90 غیر بازیه با خودمون مطرح نشد که داور بلایی سر تراکتور آورده باشه وگرنه که امیرخان زمین و زمان رو بهم میدوخت.
من بفرض آدم جاهلی باشم. بفرض آدم بدی باشم. بفرض همونطورکه بعضی از دوستان اینجا از من خوششون نمیاد آدم چندش و تنفر انگیزی باشم. شما نه برای من بلکه باری بقیه دوستان مستنداتت رو بیار.
دوست خوبم من یکی یکی همه ادوار لیگ رو برات گفتم. شما بگو دقیقا کجا و کی این دست های پشت پرده قهرمانی رو به یه تیم دادن ( حالا هر تیمی هست )
درمورد ادوار مختلف لیک باید بگم دوره اول ما روی بی لیاقتی خودمون نتونستیم یه مساوی جلوی ملوان بگیریم. وگرنه پرسپولیس 700 تا گلم به فجر میزد ما قهرمان بودیم
تو دوره دوم که اصلا مدعی قهرمانیم نبودیم و کخ تیم رو نابود کرد
تو دوره سوم بله بنظر منم پاس تیم کثیفی بود. پاس زیر مجموعه نیروی انتظامی بود و خب خیلی قدرتمند بود. تو بازی استقلال - پاس که فینال لیگ بود من خودم استادیوم بودم. باور کن کفشهامم در آوردم و رفتم تو ( بشدت پلیس تماشاگران رو میگشت ) ولی خب ما روییه ضربه ایستگاهی تو ابتدای نیمه دوم از خداداد، عقب افتادیم و باختیم. بله ما در بازی روبرو به پاس باختیم. شاید پاس تیم کثیفی بوده باشه ولی بهرحال ما به اونها باختیم. هیچ ناداوری و دست پشت پرده ای هم وجود نداشت
تو دوره چهارم ما خوب بودیم و حتی پرسپولیس ر هم بردیم ولی فولاد دیگه خیییییییییییلی عالی نتیجه گرفت و قهرمان شد. بدون دخالت هیچ دست پشت پرده ای.
تو دوره پنجم که خب امیرخان بودد و قهرمان شدیم
تو دوره ششم خیانت قلعه نوعی تیم را داد دست مرفاوی و اونم تیم رو نابود کرد. این دوره ضعیف ترین لیگ برترمون بود و هیچ تیمی خوب نبود و آخر سایپا قهرمان شد. در حالیکه یک صحنه بسیار سخت تو بازی استقلال اهواز پیش اومد که با دوربین و با دقت زیاد فقط میشد فهمید توپ از خط رد شده و اگر اون گل برای اهواز گرفته میشد استقلال اهواز قهرمان میشد نه سایپا. تو همون دوره ما جلو تیم فیروزخان جلوی 70 هزار نفر تماشاگر نتونستیم استقلال اهواز رو ببریم و تو هر دو بازی به سایپا باختیم. هیچ دست پشت پرده ای هم وجود نداشت
تو دوره هفتم ما ضعیف بودیم ولی سپاهان تیم خوبی بود و پرسپولیس هم با افشین قطبی تیم قوی ای ساخته بود. از هر دو تیم هم کسر امتیاز صورت گرفت ولی مظفری زاده که یک پرسپولیسی تیر است قهرمانی رو به تیم مورد علاقش هدیه کرد. البته حتی با وجود خیانت مظفری زاده ( که یک اقام شخصی بود نه از پیش تعیین شده ) بازم سپاهان میتونست بهتر دفاع کنه تا سپهر تو 6 قدمش سر نزنه. کافی بود عقیلی 10 سانت عقب تر باشه تا سپهر تو آفساید باشه ولی همه اینها امام و اگره
تو دوره هشتم که تو شمهد ما با امیرخان پیام رو بردیم و قهمران شدیم
تو دوره نهم سپاهان امیرخان با اختلاف امتیاز زیاد نسبت به ما قهمران شد
تو دوره دهم هم بازم سپاهان امیرخان قهرمان شد
تو این دوره هم یا سپاهان قهرمانه یا امیرخان
حالا دست های پشت پرده کجان؟
مگه اینکه بگی فدارسیون طرفدار امیرخانه چون اون هر تیمی بوده یا قهرمان شده یا نایب قهرمان. که اگر همچین ادعایی کنی باید جواب بدی پس چرا این فدراسیون امیرخان رو بدون اینکه حتی تیم ملی یک باخت بده برکنار کرد. بعد از برکناری چند سال پیش مایلی کهن که بدون حتی یک بازی هم رخ داد برکناری امیرخان عجیب ترین برکناری تاریخ ایران بوده. بدون حتی یک شکست در 90 دقیقه برکنار شد!
-------------------------------------------------
خب یه جمله ام رو متوجه نشدی برات توضیحش بدم.
دلایل ضعف یک تیم یک چیزه دلایل قهرمان نشدنش یک چیز. من ازت چند تا سوال میکنم.
فرض کن ما شاهین رو میبردیم. بهد بازی با نفت رو با زور تماشاگران میبردیم. تو بازی های بعدم امتیاز از دست نمیدادیم و قهرمان میشدیم. خب آیا این بمعنی اینه که تیم ما تو مدیریتش یا کادر فنیش مشکل نداشته؟ صد در صد چنین نیست. هر آدمی میفهمه قهرمان شدن یه تیم نشونه بی عیب بودنش نیست.
فرض کن همه این مشکلاتی که شما تو ذهنته پیش نمیومد اما سپاهان مسی یا رونالدو رو میخرید و بدلیل قدرت فنی بالای اون بازیکن ها همه بازی ها رو میربد و قهرمان میشد. آیا قهرمان نشدن ما بخاطر ضعفمون بود ؟
ببین دوست من گاهی تیم ما ضعیفه و قهرمان میشه و گاهی قویه و قهرمان نمیشه. اصولا قهرمان شدن فقط به تیم ما بستگی نداره. سالی که فولاد قهرمان شد ما واقعا خوب بودیم ولی فولاد افسانه ای نتیجه گرفت. ما هم قهرمان نشدیم. این نشوندهنده ضعف ما نیست. این فصل حتی اگر ما قهرمانم میشدیم مسلما من باز میگفتم از نظر فنی ضعیف بودیم چون تیممون ثبات لازم رو نداشت.
بازی آخر یا یکی مونده با اخر نیم فصل سالی که مرفاوی سرمربی ما بود جلوی سایپا بازی داشتیم که اگر میبردیم هرمان نیم فصل میشدیم. ( صدرنشین بودیم و سایپا دوم بود ) اون بازی سیاوش اکبرپور بطرز بچگانه ای اخراج شد. تیممون ده نفره شد و به سایپا باختیم. من خودم استادیوم بودم. بخدای احد و واحد همه تماشاگرها علیه مرفاوی شعار میدادن. با اینکه تیم صدرنشین بودیم. چرا ؟ چون اونها میفهمیدن تیم ضعیفه. تیم ما با امیرخان هفدهم جدول هم شد ولی حتی یکنفر صداش در نیومد و آخر فصل قهرمان شدیم. تماشاگر فوتبال رو میفهمه. با کسی هم عقد اخوت نبسته. اگر به باند بازی باشه تو فوتبال ایران هیچ احدی به کلفتی علی پروین و علی دایی نیست. هر دوی این آدمها سابقه زیادی در هو شدن توسط طرفدارهای تیمشون رو دارن. اگر با پول و ادم میشد جو استادیوم رو بنفع کسی کرد الان تو همه استادیوم ها بنر این دو نفر بود. خونه پدری امیرخان نزدیک خونه ماست. ثروت امیرخان تو سالهای اولی که اومد استقلال به اندازه پول تو جیبی علی پروین و علی دایی نبود. هنوزم که هنوزه عمرا امیرخان قد اونها داشته باشه.
اینها رو چرا گفتم؟ گفتم که بدونی من رمانتیک نیستم بلکه فوق العاده منطقیم! بیخودی نباید مسائل رو کارآگاهی کنیم. هیچ دست پشت پرده و اتاق فکری برعلیه کسی وجود نداره. بله رئیس جمهور محترم اومد اسادیوم دید که ایران از عربستان باخت و مردم خیلی ناراحت شدن. دستور داد علی دایی بره. حالا دایی بهترین سرمربی جهان هم باشه باید بره. اسم این که دیگه دست پشت پرده نیست. این تصمیم شخصه. مظفری زاده دوس داره پرسپولیس ببره خب تلاشش رو میکنه. این ربطی به کمیته داوران نداره. اونها فقط میتونن کمتر بهش بازی پرسپولیس رو بدن که اینکارم کردن. خسروی اومد پول گرفت نتیجه بازی رو تغییر بده. سیار اومد لو داد و هر جفتشون مدتها حذف شدن. خسروی خفه شد، سیار رفت تو شبکه های ماهواره ای. خسروی رو برگردوند و سیار ممنوع التصویر شد. هیچ دست پشت پرده ای هم وجود نداره. فلیم فیروزخان کریمی و محمد نصرتی که همسایه اند موجوده که دارن تو یه مهمونی مختلط میرقصند. خب منشور اخلاقی میاد بهشون تذکر میده. اینکه دست پشت پرده نیست. کاملا روی پرده است. فقط کافیه تهران باشی، علاقه مند به پیگیری مسائل باشی و حافظه خوبی داشته باشی تا ریشه همه مسائل رو بفهمی.
چقد حرف زدم. از همه معذرت میخوام