آدرس بدون قیلتر بست ها رو کسی نداره ؟؟
اگه نشد
یه سایت درست و حسابی واسه کشتی کج معرفی کنید
آدرس بدون قیلتر بست ها رو کسی نداره ؟؟
اگه نشد
یه سایت درست و حسابی واسه کشتی کج معرفی کنید
لینک دانلود پی بک از تورنت :محتوای مخفی: WWE Pay Back 2013
دانلود پی پر ویو مانی این د بنک 2013 از لینک مستقیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه مسابقات Money in the Bank 2013 :
اگه کسی لینک دانلود مسابقه ی دیشب(هل این سل)رو داره بزاره........ممنون.![]()
دوستان یه اخباری چیزی تحولاته جدید یه حرفی
الان کیا هستن کیا بازی دارن تاریخ شروع مسابقات وساعت شروعی چیزی
یعنی هیچ کی چیزی نمیگه قبلا این جاشلوغ بود
وکسی سایت انلاین برایه نشون دادن مسابقات قدیمی وجدید باشه داره بزاره استفاده کنیم مخصوصا مسابقات الـمنیشن چـمبر باشه که راک واستیواستین وبیگشو وکریس بینوا توش باشن
قدیمی وخونی
Last edited by امید رض; 14-10-2014 at 19:44.
از دنیل برایان خبری نیست؟
کی میاد؟
سلام دوستان
به نظرتون تو مین اونت رسلمیانیا کی برنده میشه؟ براک یا رومن رینز؟
از نظر خود من باید براک برنده بشه ولی خوب این رومن رینز بعضی وقت ها کارای عجیب غریب میکنه
هر چند کشتی گیره خیلی عالی ایه و بازی هاش رو دنبال میکنم ولی اصلا در حد و اندازه های براک نیست ( با اینکه رومن خیلی جوونتر از براکه ولی براک واقعا یه کشتی گیره بالفطره است)
تو فست لین خوب از پس دنیل براومد و دیدید براک هم تو رویال رامبل چه غوغایی به پا کرد!
الان دنیل برایان و رومن رینز شرایطشون خوبه هرچند دنیل تکنیکی تره ، جفتشون هم از حمایت خیلی زیاد تماشاچیان بهره مندن بخصوص دنیل و علی الخصوص الان که جناب رئیس خیلی منفور شده بین تماشاچیان.
راستی هر وقت این رومن رینز Spear میزنه ملت کف میکنن ولی یبار برید Spear و جک همری که گلدبرگ میزنه رو ببینید اونوقت متوجه میشید کشتی گیر یعنی کی!
هر چند فکر نمیکنم کسی اینجا خیلی سر بزنه ولی میخوام از این هفته شروع کنم اخبار و حاشیه هارو اینجا بذارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)