تو رو خدا به داوری گیر ندید که پنالتی اول اصلا پنالتی نبود ...
بابا یه بار قبول کنید باختید ...
ول کنید دیگه !!
این همه داوری به نفع ...
باختید دیگه ...
وقتی اونجوری پنالتی میزنید دیگه چه انتظاری دارید !!
تو رو خدا به داوری گیر ندید که پنالتی اول اصلا پنالتی نبود ...
بابا یه بار قبول کنید باختید ...
ول کنید دیگه !!
این همه داوری به نفع ...
باختید دیگه ...
وقتی اونجوری پنالتی میزنید دیگه چه انتظاری دارید !!
نکتهی دیگری که باید اضافه کنم ترتیب پنالتی زدن بازیکن ها بودش
کاکا بعد از چند بازی بازی میکرد و اصلا در طول بازی خوب نبود ولی اونوقت میاد پشت توپ مهمترین پنالتی های یک فصل وامیسته خب معلومه خراب میکنه اصلا اگه گل میشد باید تعجب میکردیم روحیه اش در حد صفر هم نیست این بازیکن
در آخر میگم ما باختیم ولی به مسائل فردی باختیم ولی ایستاده باختیم و 120 دقیقه جنگیدیم و اونم جلو تیم 11 نفره بایرن نه 10 یک تیم انگلیسی
خوب بودیم ولی حقمون باخت نبود
باز هنوز ارزش لالیگا بیشتر از کوپا دل ری هستش گرچه یکی ازونا رو انداختیم زیر اتوبوس برن بردارن![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 26-04-2012 at 01:32.
بازی خوبی بود ولی دروازبان بایرن فوق العاده بود نه اینکه پنالتی زنای ما بد باشن! ایکر واقعا عالی بود ... خدا کنه این نتیجه باعث نشه خوزه از تیم بره :(
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
متاسفانه در نیمۀ اول با نفوذهای بی برگشت مارسلو چندین و چند بار از جناح چب دروازمون با خطر مواجه شد که یکیش هم شد پنالتی و بارها هم در نیمۀ دوم همین کار رو تکرار کرد. داور بازی در طول بازی از خطاهای بایرنی ها چشم پوشی میکرد مثل خطاهای بیشمار گوستاوو. و نهایتاً اون خطای وحشتناک تونی کروس رو فقط و فقط با کارت زرد جریمه کرد. ریبری اون حرکت رو انجام داد که هیچ اتفاقی نیفتاد! و خلاصه دیگه حوصلۀ شمردنشونو ندارم. بارها خطاهای مسلم رو نگرفت باز مثل اون خطا روی کاکا.
کاکای بیچاره هم خوب عمل نکرد. بعد از چندین و چند بازی درخشان یهو نیمکت نشینش کردن که مشخصه دوباره اعتماد به نفسش رو از دست داده. دوباره تو وقت اضافه یه توپی رو آفساید گرفت که دیگه من نصف موهام رو کندم. بعدشم اون پنالتی 2000% روی گرانرو. دیگه مشخص نیست باید چه میشد تا آقا خطا بگیره. در کمتر از 1 ثانیه 3 تا خطا کرد روش. با دست راست پیراهنشو کشید و با پای راست زد پشت پاش و با دست چپ هلش داد. منتهی ما باید مثل خود بایرن و بارسلون یه معلم برای آموزش شیرجه های توجیح کننده بیاریم. مثل اون صحنه های ریبری و اون خطای خنده دار آخر نیمه اول که روبن از عقب اومد خودش رو زد به په په.
با تمام این حرف ها، باز فرصت داشتیم که به نحو عجیبی کریستیانو رونالدو و کاکا پنالتیهاشون رو در یک نقطه زدن. زمینی و نه چندان در کنار تیر. دروازه بان حریف قد بلند و سنگین هست که به راحتی افت میکنه و پنالتی ها باید با ارتفاع باشه ولی ... بعدش هم که کاسیاس تیم رو نجات داد ولی راموس پنالتی رو تحت هیجان خیلی زیاد به اون شکل افتضاح زد! آقای راموس گفتیم هوایی ولی نه دیگه اینجوری!!!
واقعاً الان ناراحتم. از همه بیشتر هم از دست مورینیو ناراحتم که بعد از گل دوم اشاره کرد که بازی رو آروم کنید. این اشتباه بزرگش بود. چون بایرن گیج بود و نمیدونست چه بلایی داره سرش میاد. بایرن بارسلونا نبود که بری عقب راه رو ببندی. هم شوتزن داشتن و هم فوروارد نوک قد بلند و عالی. متاسفانه به جای اینکه فشار رو روی دروازشون حفظ کنه بهشون اجازۀ نفس کشیدن داد. شبمونو خراب کردی مورینیو.
Last edited by powerslave; 26-04-2012 at 16:42.
خب تیم از بازی رفت درس نگرفت .
اول از همه بازی رفت رو نمیدونم رو چه حسابی بعد از زدن گل اون تعویض ها رو کرد و عقب کشید تا نتیجه ۲ به ۱ بشه ؟
تو بازی امروز هم که فرصت های گل حتی شاید بیشتر نسبت به بازی رفت واسه بایرن ایجاد شد !
اومدن کاکا هم اصلا خوب نبود و کاملا تو بازی رفت هم ضعیف نشون میداد
نمیدونم رو چه حسابی این ها پنالتی زدن( مخصوصا راموس )ولی شاید بهتر بود بنزما و هیگواین جفتشون تو بازی بودند و پنالتی کریس هم میمود واسه ضربات اخر .
به هر حال امسال رو با جام لالیگا تموم کردیم و تیم جای پیشرفت زیادی داره. ایشالا سال بعد بهتر از امسال نتیجه خواهیم گرفت
من که از تیم راضی هستم. البته هیچ شکی نیست که باید بهتر بازی میکردیم و میبردیم.
نمیشه از کسی ایراد گرفت، نه از "کاکا"، نه از "رونالدو"، "راموس" یا بقیه. پنالتی همیشه همینه. گاهی کریس رونالدو خراب میکنه، گاهی هم باجو.
تیمی که "مورینیو" تازه 2 سال هست بسته، لالیگا رو فتح کرد، تا نیمه نهایی Champion League هم اومد و نباخت، بلکه تو ضربات پنالتی بود که حذف شد.
همیشه وقتی تیم میبازه، از خیلی ها میشه انتقاد کرد: داوری / مربی / بازیکنا ... اما به جای اینکار همه باید با هم قبولش کنیم. بپذیریمش.
آخ گفتی... بدترین اتفاق ممکن به نظر من همین میتونه باشه. تیم کم سن و ساله و تازه داره به هماهنگی میرسه. حیفه که اینجا اینطوری رها بشه. اگه خوزه رو نگهدارن، آینده با ما مهربونه.
نمیدونم این بایرن در مقابل اینتر مورینیو حرفی واسه گفتن نداشت بی سر و صدا تو اون بازی فینال باختن ای کاش فاصله 10امتیازیمون با بارسا کم نمیشد میتونستیم به یک سری از بازیکنامون استراحت بدیم سر بازی لالیگاهر جور با خودم فکر میکنم نمیتوتم قهرمانی بایرن هضم کنم با تمام علاقه ای که به این بازی ها دارم فینال نگاه نمیکنم به امید سال دیگه
خیلی احمقانس اگه بذارن خوزه بره ! با 2 3 تا خرید توی دفاع . وسط زمین میتونیم راحت با قدرت بیشتری برای فصل بعد اماده شیم
این تیم تازه داره شکل میگیره . تا همون 2014 باید بمونه
این..اینه که دوست داشتنیه..
خوزه با اون همه غرورش، اینقد عاشق این تیم شده، که اینطوری میشینه رو زمین..
بهش پیشنهاد بدن، تا سالها میمونه رئال چون مشخصه عاشق این تیمیه که داره...
یه تشکر جانانه از کاپیتان که شده چند لحظه کوتاه، کلی هممون رو شاد کرد...پنالتی دوم رو که گرفت، طوری خوشحال شدم که انگار قهرمان شدیم..
زنده باد ایکر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)