من احتمالا در چند روز آینده می خوام بگیرم باید دقیقا چه چیزاییو چک کنم؟
من احتمالا در چند روز آینده می خوام بگیرم باید دقیقا چه چیزاییو چک کنم؟
خب پس بالاخره از کجا بفهمیم کره ایه؟ البته می دونم تفاوتی نداره با چینی! ولی می خوام بدونم بالاخره از کجا مطمئن بشم کره ایه؟! چون الان 2تا مغازه دار(تو اهواز) بهم گفتن Made by Samsung رو 725 میدیم و Made in Korea by Samsung رو 750 میدیم! منم قصدم خرید کره ایی بود 750 تومن. ولی می ترسم یه وقت لیبلشو عوض کرده باشن الکی 25-30 تومن رفته باشه تو پاچم!
اینو تو بخش فروشندگان mobile.ir نوشته بود مگه آنلاک و غیر آنلاک داره galaxy II؟ارسال به تمام ایران از طریق پست super amo led انلاک فکتوری اکبند گوشی 12 ماه گارانتی تعویض دارد
چینی بخرید چون هیچ فرقی نداره... حتی اگه قرار باشه ایرادی در کار باشه احتمالش توی کره ای بیشتره تا چینی ، چون کره ای ها اولین سری های ساخت بودن... کلا ما ایرانیا این قدر که دولت جنس چینی آشغال وارد کرده و به خورد ما داده ، فکر کردیم که هر جنسی که چینی باشه آشغاله... البته خوب جنس آشغال چینی خیلی بیشتره از جنس آشغال کشورای دیگه : دی مثلا یه هارد نمیدونم چند ترابایت سامسونگ وارد بازار کرده بودن با قیمت خیلی پایین و کلی هم توش آهن گذاشته بودن که سنگین بشه ، ولی تنها چیزی که توش بود یه فلش 128 بود =)) توی فروم سخت افزار همینجا هست... ولی در موردی مث یه گوشی کار درست خفن صدق نمیکنه...
با چه نرم افزاری ، آقا من گوشیمو یه هفته پیش گرفتم این مشکلو داره ، توی صفحات خاکستری و سفید بیشتر معلوم میشه مخصوصا وقتی تو زاویه به صفحه نگاه کنی ، رنگ به آبی/سبز گرایش می کنه ، در مقایسه با گوشی disire s که دیدم فهمیدم مشکل داره اما رنگ بندی کنتراست بی نظیره ! ، میشه کمکم کنید؟
آقا این قضیه داغ کردنش تا چه حد میتونه خطرناک باشه ؟؟؟ بعدا نزنه سی پی یو رو بسوزونه ؟؟؟
نه دادا گوشی حالت نرمالش اینجوریه
تو دفترچه نوشته دمای 45 درجه واسش عادیه
یعنی هیچ مشکلی پیدا نمیکنه
آقا من چند تا سوال داشتم.ممنون میشم پاسخ بدین:
1:کفیت صدای این گوشی چطوریاست چه در هندزفری و چه در اسپیکر{هم بلندی هم کیفیت}
2:چیپ این گوشی mali است میخوام بدونم که بازیهاش چرا کمه چون تو سایت حدود 30 تا بازی بیشتر نبود.و من هرچی بازی تو سایتای دیگه دیدم ماله چیپ snapdragon بود
3:این مشکل داغ کردن قابل رفع شدنه یا نه.
4:از دید شما مشکل این گوشی چیه؟
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
آقا من چند تا سوال داشتم.ممنون میشم پاسخ بدین:
1:کفیت صدای این گوشی چطوریاست چه در هندزفری و چه در اسپیکر{هم بلندی هم کیفیت}
2:چیپ این گوشی mali است میخوام بدونم که بازیهاش چرا کمه چون تو سایت حدود 30 تا بازی بیشتر نبود.و من هرچی بازی تو سایتای دیگه دیدم ماله چیپ snapdragon بود
3:این مشکل داغ کردن قابل رفع شدنه یا نه.
4:از دید شما مشکل این گوشی چیه؟
کسی قیمت شیراز نداره؟
این مشکلی نیس... توی سوپر امولد واقعی بودن رنگ ها فدای کنتراست شده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)