لطفا روش دقیق درست کردن زیرنویس فارسی در منوی مخفی برای 48h6490 رو بفرمایید.
با تشکر.
لطفا روش دقیق درست کردن زیرنویس فارسی در منوی مخفی برای 48h6490 رو بفرمایید.
با تشکر.
من به دلیل تعداد زیاد فیلم و زیرنویسی که دارم امکان تبدیل زیرنویس ندارم. راهی نیست که بتونم زیرنویسهای ANSI رو درست کنم؟
ال ای دی قبلی من که اونم سامسونگ بود همچین مشکلی نداشت.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
کسی کمک نمیکنه؟
دوست عزیز
توضیحات کامل را در پست قبلی به شما دادم
و اگر سیستم شما فارسی ساز نشده از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آیا برای اسمارت تی وی سامسونگ 48h6390 نرم افزاری هست که بشه فایلهای pdf و word باز کرد؟
دوست عزیز
خیر ولی اگر آن فایل را به jpg تبدیل کنید می شود.
سلام.یک 46d7000 سامسونگ دارم با وایفای داخلی مودم رو پیدا میکنه و به اینترنت وصل میشه.ولی وقتی میخوام با تبلت بهش وصل بشم برای پخش تصویر یا عکس روی تلویزیون رمز میخواد.تبلتم asus me 173x هست.جالب اینجاست وقتی مودم رو واسطه میکنم نرم افزارهایی مثل localcast اون رو میشناسن و میتونم بصورت وایرلس فیلمهای داخل تبلت رو از تی وی نگاه کنم.یعنی اگر الان وایفای داخلی نداشته باشه و با کابل لن مودم رو به تی وی وصل کنم و با وایفای تبلت به مودم کانکت شم میتونم فیلم تبلت رو بفرستم روی تی وی. حالا چه کنم که مستقبم بتونم این کارو بکنم یعنی با حذف مودم.یا باید رمز وایفای تی وی رو داشته باشم یا تنظیمات منو مخفی رو دست بزنم.ضمنا با تبلت یا گوشی یامسونگ که خودش allshare داره مشکلی نداره و کانکت میشه. چه کنم؟ممنون.
دوست عزیز
همان برنامه allshare را روی تبلت تان نصب کنید. و از این تایپیک هم می توانیداستفاده کنید.
Last edited by matinpour; 18-03-2015 at 20:22.
سلام دوستان
من چند روز پیش از بندر دیلم تلوزیون سامسونگ مدل ua-55hu7000r رو خریدم.
فروشنده میگه از منوی مخفی می تونید حالت پخش سه بعدی رو فعال کنید.(من باور نکردم حرفشو ولی خیلی رو حرفش پافشاری میکنه)
خواستم بپرسم چنین چیزی ممکنه؟
دوست عزیز
در مشخصات تلویزیون شما سه بعدی وجود ندارد ولی باید از نزدیک منوی مخفی را دید تا ببینیم قابلیت فعال سازی دارد یا نه اگر در تهران هستید می توانیم کمک تان کنیم.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)