دوستان اون مرحله اي كه الفريك و بقيه دوستان اراذل جمع ميشن سر ميز مذاكره بعد از يه سري گفت و گو هيچ اتفاقي نميفته و همه همينجوري همديگه رو نگاه مي كنن.
فكر كنم اسم مرحله Unending باشه
احتمالا باگه ديگه. درسته؟
ممنون ميشم راهنمايي كنين اينجا رو چجوري ردش كنمبله باگه شما هر جایی این مشکلو داشتید یه بار از در برین بیرون و دوباره وارد بشین دوباره درست میشهکمممممممممک
سلام خسته نباشد
اقا من کوست SEASON UNENDING وقتی همه دور هم جمع مشن صحبت میکنن بعد از 5 دقیقه مرد کچل روبرومه کنار جادوگر وایمیسته بعد دیگه هیچ خبری نیست همینجوری همدیگرو نگاه میکنن نسخه من بلک باکس متاسفانه لودهای قبلام همش مرحله 1
چیکار کنم نشسته پشت میز همدیگرو نگاه میکنن هرچقدر به این ور اونور نگاه میکنم خبری نیست
ولی از اونجایی که این قسمت نمیتونید از جاتون بلند بشین:یه بار سیو کنید. از بازی برین بیرون و دوباره وارد بشین(منم این مشکلو داشتم)
شما برین به قسمت کوئست هامن تازه بازی رو شروع کردم
تو یک غار رفتم که دری سنگی که عکسهای یه جغد و یه خرس و یه پروانه رو باز کردم و میرم جلوتر چند تا آبشار توی همون غار میرسم وجلوترش میاد از غار بیرون و نقشه میگه برو دوباره توی غار ! توی غارم خبری از نشانه یا کسی نیست!
چیکار باید بکنم؟؟
نوشته چکار بکنید
تو همین تالار بازی یه قسمت هست برای استخراج صدای بازی هااین اهنگایی که تو کافه برامون میخونن قشنگه چطوری میشه اونارو گیر اورد؟
برای این بازی هم هست