وقتی جنگل میرین همیشه جارو با خودتون ببرین آخه خیلی لازم میشه!!!!!
+
بهتره باخودتون غذای پخته به جنگل نبرین!!! و سعی کنین تو جنگل خودتون غذا درست کنین (خیلی حال میده)
![]()
وقتی جنگل میرین همیشه جارو با خودتون ببرین آخه خیلی لازم میشه!!!!!
+
بهتره باخودتون غذای پخته به جنگل نبرین!!! و سعی کنین تو جنگل خودتون غذا درست کنین (خیلی حال میده)
![]()
اگر مغازه دارید به این قفلها اعتماد نکنید و مغازرو به قفل نسپارید ..حتی بهترین قفلها ی کامپیوتری ایتالیایی گرون قیمت هم سر 3 سوت باز میتونن بکنن دزدها...حتما برای مغازه دزدگیر بزارید و دوربین و به هیچ عنوان پول نقد زیاد تو مغازه نگه ندارید و جنساتونم انبار نکنید جنسای اضافرو بیارید خونه یا به یکجای مطمئن منتقل کنید....ما اینکارو نکرده بودیم دیشب دزدها قفلهارو باز کردن و حدود 5 میلیون از جنسای مغازمون رو بردن ..نه دزدیگیر داشتیم نه دوربین پول نقد هم تو کشو بود همرو برداشتن + 5 میلیون جنس
اطلاعات شخصیتون ( عکس ، فیلم و ... ) رو به هیچ وجه تو گوشیتون نگه ندارید . اگر به هر دلیلی گوشیتون مورد سرقت قرار گرفت و یا گم شد اگر دست آدم ناجوری بیفته احتمال اینکه از عکسها شما سو استفاده بکنه زیاده . من حتی به دوستان توصیه می کنم که عکسهای شخصی خودشون رو تو کامپیوتر تو پوشه هایی که دم دست هست نزارن . گاهی به خاطر اشتباه سهوی ( و بعضی اوقات عمدی ) ممکنه این اطلاعات توسط افراد کم سن و سال با فایلهای دیگه روی فلش یا سایر وسایل ذخیره سازی ریخته بشه و دست کسی بیفته که نباید بیفته . ( حتی اگر امکانش رو دارین اطلاعات شخصیتون رو رمزنگاری کنید ) و در نهایت وقتی می خواین فلش خودتون رو به کسی بدین حتما چک کنید ببینید فایلی توش نداشته باشید که براتون مهم باشه .
پ .ن : اینها رو نوشتم چون دیدم اطرافیانم علیرغم تمام این توصیه هایی که بهشون کردم باز هم امنیت اطلاعات شخصیشون رو رعایت نمی کنن . خود من تا به حال ده ها بار می تونستم به راحتی از کامپیوتر و یا گوشیشون اطلاعات شخصیشون رو بیرون بکشم .
پیرو صحبتهای root عزیز
بهتره به کل فایل های مهم و یا فایلهای شخصی تو گوشی هارد و یا لبتاب و کامپیوتر نباشه و روی دی وی دی رایت بشن
و توی کمد نگهداری بشن
هم بخاطر امنیتش که دوستمون گفتن و هم بخاطر اینکه مثل من هاردتون که خراب بشه کل زندگی و کار ها و اطلاعات و عکس هاتو رو هوا نمیره
سعی کنید رفتارتون با همه یکسان نباشه! درسته که خوب رفتار کردن در شان هرشخصی هست اما متاسفانه بعضی ها به هیچ وجه لیاقتش رو ندارن! بنابراین برای آسایش روح و روان خودتون هم که شده برای روابطتون حد و مرز بگذارید
- به قیافه طرف نگا نکن مثل بدبخت بیچاره هاست
- نگو طرف از قیافش پیداست آدم بدرد نخور و پپه ای هست
- نگو طرف معلومه خودش و هفت پشتش خلافکارن
هیچوقت درمورد انسان ها زود قضاوت نکنیم، گاهی مهربان ترین قلبها در پس چهرهایی به ظاهر خشن وجود داره، گاهی در پس ظاهری زمخت و یاغی مودب ترین انسانها وجود داره
گاهی اونکه با نگاه اول برچسب تنفر و دشمنی بهش میزنی، بهترین دوستت میشه!
عجله نکنیم، در دشمنی و حسادت و مقابله و قضاوت در مورد دیگران عجله نکنیم.
Sent from XPERIA TX using Tapatalk 2
_ دوستان لازم نیست درباره کارهایی که انجام می دهید و قصد و نیتتون به بقیه توضیح بدین و
لازم نیست مدام بی گناهی خودتونو ثابت کنید ،چون دیگران همیشه یک راهی بری مقصر جلوه دادنتون انجام می دهند و
سعی کنید همه ی جوانب رو برای قضاوت در نظر بگیرید چون هیچوقت تر و خشک نباید با هم بسوزند... .
ی گفتی !!! بد جور موافقم !!
دوستان هیچ وقت هیچ وقت کسی رو مسخره نکنید چه جلوی روش چه پشت سرش حتی توی ذهن خودتون.....
که ممکنه روزی خودتون مثل اون بشید !!!
برای خودم اتفاق افتاده و پشیمونم.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
# اگه کسی ازتون خواست براش کاری انجام بدید، اولا هیچ لزومی نداره حتما قبول کنید، ثانیاً اگه میخواید قبول کنید همون موقع بگید من سعی خودم رو میکنم ولی به دلیل ... قول نمیدم حتما انجام بشه.
بعضی وقت ها پیش میاد به کسی قول میدید ولی بعد می بینید که شرایط انجام دادنش رو ندارید و یا اصلا حالش رو ندارید!
به نظرم این حالت بهتره تا اینکه با بدقولی اعتبار خودتون رو زیر سوال ببرید.
# کابینت های آشپزخونه رو بهتره برای زیبایی و جلوگیری از پوسیدگی روکش کنید.
# اگه فریزرتون آب سرد کن داره، یه ظرف روش بذارید تا بدنه ی فریزر خیش نشه. در غیر این صورت در بلند مدت ممکنه یه خورده پوسیده بشه.
البته اگه برچسب پلاستیکی داشته باشه بهتره.
# سعی کنید هر چی که دارید خوب ازش مراقبت کنید و درست ازش استفاده کنید؛ (با توجه به گرانی و ...) در صورت خرابی شاید دیگه نتونید اون کالا و ... رو بخرید.
سعی کنید تجربتون رو در زمینه های مختلف زیاد کنید، کتابهای مختلف بخونید، جاهای مختلف برید، با آدم های مختلف مراوده داشته باشید، از علوم و فنون مختلف حداقل آگاهی داشته باشید، خلاصه به هرگوشه ای سرکی بکشید، البته نه تاحدی که مزاحم کار اصلیتون بشه
اینجوری دامنه اطلاعاتتون گسترده میشه و همیشه در هر موقعیتی حرفی برای گفتن دارید و چه بسا کشف ها و اتفاقات تازه و جالبی براتون پیش بیاد که اصلا انتظارش رو نداشته باشید و زندگی شمارو متحول کنه
حتما این جملات رو بارها از زبان برخی آدمای موفق در باره علل موفقیتشون شنیدید:
- یک روز کاملا اتفاقی...
- بصورت اتفاقی با فلان شخص آشنا شدم...
- بصورت اتفاقی فلان کتابو دیدم...
- یه نفر بهم گفت تو فلان استعداد رو داری...
- و...
Sent from XPERIA TX using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)