تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 4105 اولاول ... 1862362762822832842852862872882892902963363867861286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بچه ها یه سوال...
    اینی که میگید پوتین رو ببرید بیرون عوض کنید، مال این نظامی فروشی ها جنس خوبیه؟
    و اینکه میگید بالای 43 بردارید...حتما میخرن دیگه این نظامی ها؟
    از اون پوتین اسرائیلی ها پیدا میشه؟
    من یدونه از این پوتین اسرائیلی ها (طرحش ه) دارم ساخت چین، فوق العاده هست...واسه کوهنوردی میپوشم...از اینا پیدا میشه؟
    اگه از اون اصل قدیمی ها داری که حیفه ببری تو خدمت رفیق هات بگیرن روش یادگاری بنویسن (شایدم خودشو یادگاری بردارن).
    نظامی فروشها جنس خوب هم دارن پوتین خودتون رو بدین نهایتا 5 تومن هم سر بدین یه پوتین میتونین بگیرین که سبک باشه و اذین نشی.
    پوتین یخ خورده جا واز میکنه ولی شما یه شماره وردارید که همون اولش تو پاتون راحت باشه . چون اگه العان تنگش رو وردارید زمستون تنگ میشه اذیت میشید.
    بند پوتین رو هم مثل اسکلها سفت نکنید روز اول پاهاتون داغون بشه.
    برای اونایی که توی برگه سفید تاریخ اعزام رو یک تیر زده احتمالش هست که دقیقا همون یک تیر اعزام بشن؟!
    آخه همه میگن که معمولا میگن برید دو سه روز دیگه بیاید
    داداش احتمال اینکه همون موقع هم ببرنتون زیاده (ولی احتمالا اگه هم از اونجا ببرنتون پادگان بهتون یه کوله میدن (که شامل لباسها و بقیه استحقاقی ها میشه و میگن برید مثلا 4 روز دیگه برگردید).
    سلام به همه داداشای خوبم . . . . من این روزا خیلی سوال کردم هم از شما و هم از دیگران . . . اونجور که معلومه نیروی انتظامی وقت آزاد برای کسی نمیذاره . . . و هیچ کسی از این نیرو راضی نیست . . . . راستش من خودم دنبال این بودم که از سربازی استفاده کنم مثلا برای ارشد آماده بشم یا چه میدونم زبانم رو بهتر از الان کنم ولی همه کسایی که باهاشون صحبت کردم (اونایی که نیروی انتظامی بودن) یک صدا میگن اصلا توی نیروی انتظامی وقتی نداری . . . .خلاصه منم فعلا تصمیم گرفتم 1 تیر نرم و یه ریسک کنم . . . اینو میدونم که شاید بازم نیروی انتظامی و بدتر از اردبیل برای اموزشی بیافتم. . . . ولی میخوام شانسمو امتحان کنم . . . . میخوام بدونم نظرتون چیه(اینو احتساب کنید که طرف میخواد کمی وقت خوندن داشته باشه) . . . . . . و دوم اینکه من دقیقا 29 اسفند 89 لیسانس گرفتم و تا برج 6 سال 90 وقت داشتم دفترچه سربازی پست کنم . . . حالا اگه نرم اضاف میخورم اگه اره چند ماه؟؟؟/ ممنون از همتون
    داداش نیرو انتظامی که اصلا وقت برات نمیزاره ولی اگه العان نری 3 ماه اضافه میخوری بخدا سه ماه خیلی حرفها از طرفی از کجا میدونی دفعه بعد یه جای دیگه میفتی.
    دوستان کسی میدونه استشهاد محلی رو چه جوری باید تهیه کنیم برا تک پسر؟
    ممنون میشم اگه توضیح یا نمونه ای داشته باشین بدین
    برو یه برگه A4 بنویس که اهلی محل شهادت میدن که تو تک فرزند هستی بعد بده سرپرست خانواده ها تو محل امضا کنن بعد ببر مسجد محلتون یه مهرو امضا بزنن .همین.
    روز اول خیلی عجله نکنید برا رفتن به خونه قشنگ تو پادگان تمام وسایلتون رو نگاه کنید اول ببینید که چیزی کمو کسر نباشه دوم لباسهاتون رو تن بکنید ببینید اندازتون هست اگه بود که هیچ ولی اگه اندازه نیست با سربازهای مثل خودتون که روز اولشونه عوض کنید.
    مخصوصا اورکت و پوتین رو چون بیرون یه اوکت رو تنگ بکنن 10 یا 15 تومن میگیرن اصلا هم خوب تنگ نمیکنن.
    شلوارو پیراهن رو هم اگه یه شماره بزرگ بگیرید به کسی بر نمیخوره چون تو اموزشی باید اونقدر بشین و پاشو برید که اگه تنگ باشه خشتک شلوارتون پاره میشه از طرفی فکر زمستون هم باشید که تو سرما باید زیر این لباسها لباس بپوشید.

2. 7 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دقت نکردی دیگه...گفتم به احتمال زیاد .... حساب کتابی نداره ممکنه همون روز اعزامتون کردن یه وقت!!!

چون شما متاهل هستی اگه مدارک لازم را تحویل بدی حتما تهران خواهی افتاد!!! (اگر هم احیانا شهرستان افتادی به خاطر مشکل سیستمشونه بلافاصله میتونی بعدش اقدام کنی و انقالی بگیری بیای تهران!!!)

مرخصی هم چون متاهلی شاید هفته ای یک روز بهتون بدن مرخصی!!! ولی کلا بیگلری مرخصی نمیدن !!!!
    ﻣﺮﺳﯽ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﻓﻘﻂ ﺍﻭﻥ ﻣﺳﺎﻟﻪ ﺟﺮﺍﺣﯽ ﺑﯿﻨﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﯿﻨﯽ ﺭﻭﺯ ؟

داره خودمونی میشه abbas_apolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

داداش نیرو انتظامی که اصلا وقت برات نمیزاره ولی اگه العان نری 3 ماه اضافه میخوری بخدا سه ماه خیلی حرفها از طرفی از کجا میدونی دفعه بعد یه جای دیگه میفتی.
    مرسی ازت . . . . . میدونید من میخوام کمی توی سربازی حرکت به جلو داشته باشم نه اینکه ایستا باشم . . . . راستش حرفتو قبول دارم که شاید بازم بیافتم همین نیروی لامصب . . . . . . . . ولی میخوام یه ریسک کنم . . . . راستش از خدام بیافتم ارتش یا سپاه(که این مورد عمرا!!!) و سه ماه بیشتر خدمت کنم . . . . . . ولی توی نیروی انتظامی نمیرم . . . . . فقط یه سوال ایا اگه من نرم و دوباره دفترچه پست کنم این دفترچه به دفترچه قبلی ربط داره یا نه ؟؟منظورم اینه که بازم شانسی میشه یا همون پرونده ی قبلی لحاظ میشه و من میافتم نیروی انتظامی؟؟؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مرسی ازت . . . . . میدونید من میخوام کمی توی سربازی حرکت به جلو داشته باشم نه اینکه ایستا باشم . . . . راستش حرفتو قبول دارم که شاید بازم بیافتم همین نیروی لامصب . . . . . . . . ولی میخوام یه ریسک کنم . . . . راستش از خدام بیافتم ارتش یا سپاه(که این مورد عمرا!!!) و سه ماه بیشتر خدمت کنم . . . . . . ولی توی نیروی انتظامی نمیرم . . . . . فقط یه سوال ایا اگه من نرم و دوباره دفترچه پست کنم این دفترچه به دفترچه قبلی ربط داره یا نه ؟؟منظورم اینه که بازم شانسی میشه یا همون پرونده ی قبلی لحاظ میشه و من میافتم نیروی انتظامی؟؟؟
    والا نمیدونم داش ولی من دیدم که ادم نره خدمت و دفعه بعدی هم که مدرک میفرسته بیفته همونجا.
    ولی داداش العان تنت داغه میگی سه ماه اضاف میکشم بعدا که بخواهی بری میگی ایکاش این کارو نمیکردم.
    یه چیزی هم درمورد نیرو انتظامی بگم که درسته خدمتش سخته ولی شما 18 ماه تو نیرو انتظامی خدمت کنی خدا وکیلی گرگ میشی العان سربازهای کلانتری همه گرگ هستن یعنی بعد خدمتت بیای بیرون کلی تجربه داری مخصوصا شما ها که (خداوکیلی قصد توهین ندارم) همش سرتون تو درسو حسابو کتاب و کامپیوتر بوده (خود منم همین طوری بودم) برید خدمت بیاد بیرون خیلی سخته تو جامعه بتونن سرتون کلاه بزارن به قول یارو گرگ میشی.
    العان میدونم خیلی ها در مقابل این پست من موضع میگیرید که من بچه کف بازارم جن رو درس میدم و این حرفها ولی بیفتید تو کلانتری یه چیزیهایی میبینید که نظرتوت خیلی در مورد خودتون عوض میشه.

6. 15 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Machid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    نامعلوم

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم ببینم برای معافیت پزشکی یا معاف از رزم کی باید اقدام کرد ؟ قبل از فرستادن دفترچه یا بعد از فرستادن دفترچه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم ببینم برای معافیت پزشکی یا معاف از رزم کی باید اقدام کرد ؟ قبل از فرستادن دفترچه یا بعد از فرستادن دفترچه ؟
    براي اين معافيت بايد دفترچه بفرستين و سه حالت داره.
    يا معاف ميشيد و ديگه خدمت نميريد.
    يا معاف از رزم ميشيد و با اين شرط ميريد خدمت.
    يا بدون هيچ تغييري و به صورت عادي ميريد خدمت.

خلاصه شرط اصليش اينه كه دفترچه بفرستي.

9. 3 کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوست عزيز اگه نميتوني و اين حالت ها بهت دست ميده روز اول اينو بهشون بگو اگه قبول كردن كه بهت فشار نيارن كه هيچي و اگه قبول نكردن شما يه كم بدو و بد قلبت رو بگير و راه برو. نهايتش اينه كه بگه سينه خيز يا غلت يا پا مرغي برو كه ميتوني اين چيزا رو خودتو روي زمين سر بدي و بپيچونيش.

البته ليسانسه ها و به خصوص اونايي كه اراك هستن رو خيلي كم اذيت ميكنند بنا به گفته ي دوستان.
    قاسم جان اولش بهشون بگیم به نظرت بر نمیگردن بگن باید قبل اموزشی اقدام میکردی معاف ار زرم میگرفتی
    حالا که امدی یعنی میتونی و این حرف ها

از اون ورم تا اونجا که من میدونم برای این موراد کم اوردن به کسی معاف از رزم نمیدن

==

اونجا که شما بودی کسانی که مشکلشون مثل من بود حتما یکی از این دو حالتی میشدن که گفتی ؟

+

دوستان دیگه هم اگه تجربیاتشون رو از این مورد نحوه بر خورد مسولین اموزشی با افرادی که بعد از کمی دویدن واقعا نمیتونن ادامه بدن تو مراکزی که بودن رو بازگو کنن , ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

قاسم جان اولش بهشون بگیم به نظرت بر نمیگردن بگن باید قبل اموزشی اقدام میکردی معاف ار زرم میگرفتی
    حالا که امدی یعنی میتونی و این حرف ها

از اون ورم تا اونجا که من میدونم برای این موراد کم اوردن به کسی معاف از رزم نمیدن

==

اونجا که شما بودی کسانی که مشکلشون مثل من بود حتما یکی از این دو حالتی میشدن که گفتی ؟

+

دوستان دیگه هم اگه تجربیاتشون رو از این مورد نحوه بر خورد مسولین اموزشی با افرادی که بعد از کمی دویدن واقعا نمیتونن ادامه بدن تو مراکزی که بودن رو بازگو کنن , ممنون میشم

نه داداش بالاخره اونا هم حيوون نيستن و يكي دو بار كه ديدن نميتوني ديگه كاريت ندارن.
    مثلاً ما داشتيم يكي رو كه اضافه وزن داشت و نميتونست بدوئه بعد اين دو سه بار كم آورد و نتونست چند روز بعد اينو بي خيالش شدن و اين چيزا رو ازش نميخواستن.
    من خودم بعضي وقتا وقت دوييدن به قفسه سينم و شونه سمت چپم فشار وارد ميشد و وايميسادم و اونا هم كار خاصي نكردن با من.
    يا مثلاً به مراتب بودن افرادي كه وقتايي كه بدو بايست ميرفتيم يه كم ميدوئيدن و يه جاشونو ميگرفتن و بعد اونا رو همون جا مينشوندن و ميگفتن غلت و اينا بياين تا برسين به آخر خط.
    اينجوري هم اونايي كه زود ميرسيدن يه استراحتي ميكردن هم اينكه اون عده هم با دوز و كلك خودشونو سر ميدادن رو زمين و كلاً بساط خنده جور بود.
    همه چي رو اونجا ميبيني و باهاش سازگار ميكني خودتو. نگران نباش.

12. 3 کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

امروز اخرین روز مرخصی ماست و از فردا مجدد باید بریم سر یگان!! التماس دعا داریم

14. 6 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مگه تايم اداري نيستي مهدي جون؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •