تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 286 از 386 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اين تندر 90 ها خيلي زشت هستند..من موندم چرا بيخود تريت طراحي هاي رنو به ايران مياد

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين تندر 90 ها خيلي زشت هستند..من موندم چرا بيخود تريت طراحي هاي رنو به ايران مياد

طراحیش اگر اشتباه نکنم برای داچیای رومانیه !
    طراحی مگان برای رنوس !

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوب الانم مگان هم تو ایران هست
    در ضمن طرح سلیقه ای است من به شخصه ازش بدم نمی آد
    و اینکه باید بدونی تندر اصولا یک پروژه ای بود با هدف تولید ماشین با قیمت مناسی و خارج از فرانسه تا قیمتش خوب درآد و توزیع اون تو کشورهای مختلف. با این هدف خیلی هم ماشین خوبیه
    در آخر اینکه چیه توقع داری با این اوضاع لامبورگینی و پورشه و بنز... بیاند ایران نمایندگی بزنند؟

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

باهات موافقم خودم ال 90 دارم ولی برای قیافش نرفتم دنبالش فقط و فقط موتور و مصرف ! و قبول هم دارم که بیریخت هست اما واسه مصارف شهری و جاده ای خوبه با توجه به مصرف و توانش این باعث شده که خریدارم زیاد داشته باشه طوری که الان به قیمت 30 تومان هم داره فروش میره من 1 ساله دارمش طبق عادتم قصد فروشش رو کردم ولی کلا اگر کسی دنبال ماشین بازی باشه و یه قولی جوون باشه زیاد این ماشین به کارش نمیاد یه ماشین کاملا مصرفی با کمترین خرابی هست!! نسبت به 206 و پرشیا که قبلش داشتم عرض کردم . انتخاب ال 90 کاملا به نوع مصرف شما بستگی داره بر خلاف ماشینی مثل 206 که همه قشری رو جذب میکنه

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان کسی از آینه های R90 که تایوانی هست برای تندر استفاده کرده ؟
    قیمتش چنده و الآن کجا موجود داره ؟

در مورد فنر ریس هم اگر کسی میدونه تا 100 تومن چه فنری بخرم که زیاد ماشین نرم و خشک نشه ممنون میشم
    شما اگه قصد تعویض آینه دارید بهتره مدل های 2011 و 2008 که توسط شرکت نیکو پخش عرضه شده رو استفاده کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمت نمد داخل صندوق و کاپوتش چنده؟

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

جام جم آنلاين: براساس تائیدیه جدید سازمان حمایت مصرف‎‌کنندگان و تولیدکنندگان، قیمت هر دستگاه خودروی تندر 90 مدل SR معادل 23 میلیون و 67 هزار تومان تعیین شد.بعد از ارایه درخواست قیمت‌گذاری از سوی گروه خودروسازی پارس خودرو، سازمان حمایت...
    جام جم آنلاين: براساس تائیدیه جدید سازمان حمایت مصرف‎‌کنندگان و تولیدکنندگان، قیمت هر دستگاه خودروی تندر 90 مدل SR معادل 23 میلیون و 67 هزار تومان تعیین شد.

بعد از ارایه درخواست قیمت‌گذاری از سوی گروه خودروسازی پارس خودرو، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با قیمت‌گذاری خودروی تندر90 مدل SR موافقت کرد. بر این اساس، قیمت رسمی این خودرو، 23 میلیون و 67 هزار تومان تعیین شده است.
    این گروه خودروسازی البته افزایش قیمت برخی دیگر از محصولات خود را نیز به سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان ارایه کرده بود که هنوز مورد موافقت واقع نشده است.
    همچنین اوایل آذرماه سال جاری نیز، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با قیمت جدید خودروی تیانا مدل‌های mid و hight موافقت کرده بود که بر این اساس خودروی تیانا مدل mid معادل 103 میلیون تومان و خودروی تیانا مدل hight معادل 109 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده بود.(مهر)

8. این کاربر از mehdi-2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

حداقل بدن بیرون سریع تر این قیمتا رو به انفجار هست ! دیگه از بین بد و بدتر هست دیگه ! قیمت ال 90 الان رفته رو 28-29 !!!!!!

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

جام جم آنلاين: براساس تائیدیه جدید سازمان حمایت مصرف‎‌کنندگان و تولیدکنندگان، قیمت هر دستگاه خودروی تندر 90 مدل SR معادل 23 میلیون و 67 هزار تومان تعیین شد.بعد از ارایه درخواست قیمت‌گذاری از سوی گروه خودروسازی پارس خودرو، سازمان حمایت...
    جام جم آنلاين: براساس تائیدیه جدید سازمان حمایت مصرف‎‌کنندگان و تولیدکنندگان، قیمت هر دستگاه خودروی تندر 90 مدل SR معادل 23 میلیون و 67 هزار تومان تعیین شد.

بعد از ارایه درخواست قیمت‌گذاری از سوی گروه خودروسازی پارس خودرو، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با قیمت‌گذاری خودروی تندر90 مدل SR موافقت کرد. بر این اساس، قیمت رسمی این خودرو، 23 میلیون و 67 هزار تومان تعیین شده است.
    این گروه خودروسازی البته افزایش قیمت برخی دیگر از محصولات خود را نیز به سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان ارایه کرده بود که هنوز مورد موافقت واقع نشده است.
    همچنین اوایل آذرماه سال جاری نیز، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با قیمت جدید خودروی تیانا مدل‌های mid و hight موافقت کرده بود که بر این اساس خودروی تیانا مدل mid معادل 103 میلیون تومان و خودروی تیانا مدل hight معادل 109 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده بود.(مهر)

قضیه ی تندر SR چیه؟
    چه فرقی میکنه با بقیه؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قضیه ی تندر SR چیه؟
    چه فرقی میکنه با بقیه؟
    پارس تندر رو میگه !

12. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •