اين تندر 90 ها خيلي زشت هستند..من موندم چرا بيخود تريت طراحي هاي رنو به ايران مياد
اين تندر 90 ها خيلي زشت هستند..من موندم چرا بيخود تريت طراحي هاي رنو به ايران مياد
طراحیش اگر اشتباه نکنم برای داچیای رومانیه !
طراحی مگان برای رنوس !
خوب الانم مگان هم تو ایران هست
در ضمن طرح سلیقه ای است من به شخصه ازش بدم نمی آد
و اینکه باید بدونی تندر اصولا یک پروژه ای بود با هدف تولید ماشین با قیمت مناسی و خارج از فرانسه تا قیمتش خوب درآد و توزیع اون تو کشورهای مختلف. با این هدف خیلی هم ماشین خوبیه
در آخر اینکه چیه توقع داری با این اوضاع لامبورگینی و پورشه و بنز... بیاند ایران نمایندگی بزنند؟![]()
باهات موافقم خودم ال 90 دارم ولی برای قیافش نرفتم دنبالش فقط و فقط موتور و مصرف ! و قبول هم دارم که بیریخت هست اما واسه مصارف شهری و جاده ای خوبه با توجه به مصرف و توانش این باعث شده که خریدارم زیاد داشته باشه طوری که الان به قیمت 30 تومان هم داره فروش میره من 1 ساله دارمش طبق عادتم قصد فروشش رو کردم ولی کلا اگر کسی دنبال ماشین بازی باشه و یه قولی جوون باشه زیاد این ماشین به کارش نمیاد یه ماشین کاملا مصرفی با کمترین خرابی هست!! نسبت به 206 و پرشیا که قبلش داشتم عرض کردم . انتخاب ال 90 کاملا به نوع مصرف شما بستگی داره بر خلاف ماشینی مثل 206 که همه قشری رو جذب میکنه
شما اگه قصد تعویض آینه دارید بهتره مدل های 2011 و 2008 که توسط شرکت نیکو پخش عرضه شده رو استفاده کنید![]()
قیمت نمد داخل صندوق و کاپوتش چنده؟
جام جم آنلاين: براساس تائیدیه جدید سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، قیمت هر دستگاه خودروی تندر 90 مدل SR معادل 23 میلیون و 67 هزار تومان تعیین شد.بعد از ارایه درخواست قیمتگذاری از سوی گروه خودروسازی پارس خودرو، سازمان حمایت...
جام جم آنلاين: براساس تائیدیه جدید سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، قیمت هر دستگاه خودروی تندر 90 مدل SR معادل 23 میلیون و 67 هزار تومان تعیین شد.
بعد از ارایه درخواست قیمتگذاری از سوی گروه خودروسازی پارس خودرو، سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان با قیمتگذاری خودروی تندر90 مدل SR موافقت کرد. بر این اساس، قیمت رسمی این خودرو، 23 میلیون و 67 هزار تومان تعیین شده است.
این گروه خودروسازی البته افزایش قیمت برخی دیگر از محصولات خود را نیز به سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان ارایه کرده بود که هنوز مورد موافقت واقع نشده است.
همچنین اوایل آذرماه سال جاری نیز، سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان با قیمت جدید خودروی تیانا مدلهای mid و hight موافقت کرده بود که بر این اساس خودروی تیانا مدل mid معادل 103 میلیون تومان و خودروی تیانا مدل hight معادل 109 میلیون تومان قیمتگذاری شده بود.(مهر)
حداقل بدن بیرون سریع تر این قیمتا رو به انفجار هست ! دیگه از بین بد و بدتر هست دیگه ! قیمت ال 90 الان رفته رو 28-29 !!!!!!
قضیه ی تندر SR چیه؟
چه فرقی میکنه با بقیه؟
پارس تندر رو میگه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)