به نظر من ميارزه كه 3 ترا رو بخرين ، من خودم سه ترا رو خريدم 248 هزارتومن !!!!!!!!!
اصفهاني نيستم عزيز![]()
به نظر من ميارزه كه 3 ترا رو بخرين ، من خودم سه ترا رو خريدم 248 هزارتومن !!!!!!!!!
اصفهاني نيستم عزيز![]()
سلام
قبلا اشاره كردين كه براي ps3 هم ميخواين ، از اونجايي كه ps3 هاي اسليم فقط هارد usb2 رو شناسايي ميكنن پس مجبوريد كه فقط هارد با اينترفيس usb2 بخريد و از اونجايي كه در حال حاضر اكثر هاردهاي وسترن usb3 هستن پس نميتونن انتخاب مناسبي براي شما باشه .
پيشنهادم اينه كه يا مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable Drive رو با كارتريج usb2 بخريد يا مدل معمولي آن را .
سلام
عطا جون من نمیتونم منظورمو برسونم؟ مگیم با خود pc جوین کنیم روی هارد اکسترنال نمیشه مگه؟
بعد این ftp انجام میده؟
سلام
تا 70 تومان چه اکسترنال هاردی رو پیشنهاد میدید؟
من کاملا مبتدیم تو این زمینه
لطفا بهترین گزینه هارو بگید
ظرفیتش هم هر چقدر بیشتر بهتر...حداقل 500
راستی این مدل دسکتاپ چیه؟! من واسه لپ تاپ و پی سی میخوام
مرسی
Last edited by ba maram; 20-09-2011 at 10:47.
مهرداد جون ، روي هارد اكسترنالي كه fat32 هست جوين ميشه تا زمانيكه حجم كل فايل بيشتر از 4 گيگ نشه .
اگر اين جواب شما نبود ، ديگه چيكار كنم دوزاريم كجه
را جع به ftp تا اونجايي كه ميدونم فقط براي انتقال مستقيم فايل از هارد اينترنال PC به خود هارد ps3 هست .
سلام آقا من یه وسترن 1 ترابایت خریدم یه فایلایی توشه نمیدونم چیه پاکشون کنم یا باشن؟
سلام
تفاوت بين هاردهاي دسكتاپي و پرتابل رو در پست زير به طور كامل توضيح دادم
با توجه به اينكه اصولا 3.5 اينچي ها در مقايسه با 2.5 اينچي ها در حجمهاي يكسان ارزانتر هستن و همچنين با توجه به اينكه در حال حاضر هاردهاي 3.5 اينچي يك ترا در بازار فراوانتر هستن ، پيشنهادم اينه كه كمي بودجتون رو بيشتر كنيد تا يه هارد يك ترا دسكتاپي بخريد كه قيمتي حدوداً 100 هزارتومن دارن . مدل پيشنهادي 3.5 اينچي My Book Essential هست كه usb3 هم هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اگر جابجايي زياد داريد پس بايد پرتابل رو بخريد و با توجه به بودجه اندك شما بهترين مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive هست كه تو بازار كمتر از 500 گيگ نديدم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضيحات كامل درباره انواع هارد سيگيت هم در پست زير .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اينو هم بگم كه قيمت هاردهاي سيگيت كمتر از هاردهاي وسترن هست به همين خاطر از وسترن هارد پرتابلي معرفي نكردم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
سلام
نه عزيز براي چي پاكشون كني ، پشيمون ميشي !!!
اون نرم افزارها براي قفل گذاري و بك آپ اتوماتيك و حتي براي خاموش كردن و يا تعيين زمان استندباي هست .
ببخشید بین My Book Essential Edition USB 3.0 و My Book 3.0 کدوم بهتره ؟
فرقی با هم دارن ؟
بافر و rpm شون چنده ؟
سلام من يه وسترن ديجيتال 500ويو اس بي 3 و 2 گرفتم يه سري برنامه تو خودش بود كه من نصب كردم ازم پسورد خواست حالا از وقتي كه پسورد دادم تا وقتي كه پسورد رو وارد نكني درايو باز نميشه اين حالت خوبه يا بده
اگه بخوام ورش دارم چيكار بايد بكنم؟
سلام
نه عزیز مشکلی نداره ، اتفاقاً این یه مزیت محسوب میشه مثلا به سادگی دچار آلودگی ویروسی نمیشه !!!
طبق عکس زیر پسوردشو بردارین و تغییرات رو ذخیره کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ata.royalfalcon; 20-09-2011 at 19:39. دليل: گزاشتن عکس بصورت لینک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)