من حداکثر تا یه هفته این لپ تاپ رو میخرم.
خواهشا یه گارانتی خوب و معتبر معرفی کنید.سه ماهه که دارم اینجا رو دنبال میکنم ولی به نتیجه مشخصی نرسیدم.
در ضمن قیمت تهران با شهر های دیگه یکیه یا فرق میکنه؟
من حداکثر تا یه هفته این لپ تاپ رو میخرم.
خواهشا یه گارانتی خوب و معتبر معرفی کنید.سه ماهه که دارم اینجا رو دنبال میکنم ولی به نتیجه مشخصی نرسیدم.
دوست عزیز گارانتی اصلیش که زیگوراته !!!من حداکثر تا یه هفته این لپ تاپ رو میخرم.
ولی من الان بدون گارانتی دارم و اصلا مشکلی نداشتم باهاش !!!
من تهران بدون گارانتی 815 و با گارانتی ( 1 ماه تعویض + 11 ماه تعمیر ) 847 قیمت دارم !!!
Dell Wireless 365 Bluetooth
Realtek RTL8103T Ethernet Controllerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AMD ATI Mobility Radeon HD 5470 / HD4200کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
IDT 92HD79B1 (Audio Driver)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Realtek RTS5159 Card Readerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Intel Management Engine Interfaceکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Synaptics Synaptics TouchPadکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Dell QuickSetکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sheytoon001; 20-02-2011 at 15:37.
از دوستان کسی این لپ تاپ رو با core i3 داره؟
اگه کسی هست بگه بازیها رو خوب اجرا میکنه؟
دوست عزیز بازی هایی که در صفحه اول نوشته شده اکثرا با i3 تست شده
البته همه نه
خودم call of duty MW2 و black ops رو فقط تست کردم، عالی اجرا شد
اگه برا بازی میخوای بیشتر به گرافیکش توجه کن و اگه از بابت cpu نگرانی میتونی i5 بگیری که در آینده مشکلی پیش نیاد
به هر حال من از این cpu راضیم
Last edited by sheytoon001; 20-02-2011 at 17:20.
sheytoon جان خیلی ممنون . هر چقدر ازت تشکر کنم کمه
دست گلت درد نکنه
سلام دوستان...یکی از بچه ها این لپ تاپ رو با مشخصات 460M-core i5-4G ddr3-HDD 500 7200rpm western-GPU ATI 5650 به قیمت 820 تومن با گارانتی ویستا خریده.فقط چیزی که هست با نصب وایرلسش مشکل پیدا کردیم اونم چون مثه مال خودم 1501 نیست و centerino N 1000 هستش. تازه درایورش رو از سایت دل دانلود کردیم ولی باز نصب نمیشه انگار...
به نظرتون اشکال از چی میتونه باشه؟ ضمنن ویندوزی که نصبه 32 بیتیه...
دوست عزیز این درایور فقط روی ویندوز 7 نسخه 64 بیتی نصب میشه، ویندوز 64 بیتی نصب کنید
موفق باشید
Intel Centrino Wireless-N 1000
Compatibilityکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Systems
Inspiron N5010
Operating systems
Microsoft Windows 7 64-bit
Last edited by sheytoon001; 20-02-2011 at 18:57.
دوست من زیگورت بزار کنار چون اگه اکثر دوستان ناراضی هستن.
حالا وایرلس کدومشون بهترن؟ centrino N 1000 یا همون 1501 خودمون؟
به نظرتون لپ تاپشو خیلی خوب نگرفته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)