تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 286 از 515 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296336386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اینم کارنامه من:

رتبه ام تو زیر گروه 1 شده : 653

من اشتباها به جای عربی رشته خودمون،عربی رشته انسانی ها رو زدم و پاسخنامه اونا هم گزینه هاش با مال ما فرق داشت،از روی پاسخنامه اونا که حساب کردم 60 میشد حالا خیلی مهم نیست چون آزمایشی بود.
    ریاضی 2 هم مثلثات بود که نخونده بودم وگرنه مشتق رو فقط یکی غلط زدم.
    فیزیکم طبق معمول...
    Last edited by nelly joon; 19-02-2011 at 15:33.

2. 7 کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال M o h a m m a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا فقط کسایی که بالای 6000 میشن کارنامشونو میزارن ؟!؟!

4. 9 کاربر از M o h a m m a d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم کارنامه من:

من اشتباها به جای عربی رشته خودمون،عربی رشته انسانی ها رو زدم و پاسخنامه اونا هم گزینه هاش با مال ما فرق داشت،از روی پاسخنامه اونا که حساب کردم 60 میشد حالا خیلی مهم نیست چون آزمایشی بود.
    فیزیکم طبق معمول...
    اینم کارنامه من،
    آزمون رو افتضاح دادم .ولی نمره سراسریم هنوز بالای 10000 هست.
    فیزیک درسمون نرسیده بود.
    رتبه زیرگروه 1 : 793
    رتبه کل : 945

بقیه کارنامه ها کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------

راستی گزینه 2 سوال اول زیست پایش جای گزینه ها رو اشتباه گذاشته بود، جواب بافت مکعبی میشد.

با اینکه نمره و رتبه هاتون خیلی خوبه ولی خوب، به به و چه چه کردن زیاد به دردتون نمیخوره برای همین انتقاد رو می ریم تو کارش

اشتباهاتون نسبتا زیاده معراجی 20% سوالات رو به غیر از زمین و نلی 18% به غیر از زمین و عربی
    برای کنکور اشتباهاتتون رو باید به زیر 10 سوال برسونید ها!
    اون 10 تا هم سوالاتیه که با بدشناسی با محسبات دقیق به گزینۀ اشتباه میرسید یا جابجا می زنید شانسی و حسی و فکر می کنم این درسته و... نداریم
    معراجی: از 25 تا تست یه درس عمومی 16 تا درست بزنی میشه 64% حالا تو تموم 9 تا سوال دیگه رو اشتباه زدی 12% فرت!! خیلی باعث اعصاب خوردیه!
    نلی : فیزیک رو نخوندی؟ آماده نیستی؟ خب اشکال نداره بهترین کاری که می تونی بکنی اینه که سفید بذاری وقتی تسلط نداشته نتیجش فقط نمره منفیه!

بیان از این به بعد، بعد از اینکه کارنامه هاتون رو گرفتین بشمارین که از تموم سوالات چند تا درست چندتا نادرست و چندتا رو سفید گذاشتید حتما رو خود کارنامه بنویسین اونم بزرگ که تو چشم باشه بعد یه بررسی بکنید که اشتباهاتتون سر چی بوده مثلا یه دسته رو جابجا زدین یه دسته رو ممکنه شانسی زده باشین و... اونا رو هم بزرگ و ترجیحا با مداد رنگی بنویسین
    برای آزمون بعد برنامه بریزین که مثلا من قراره تعداد اشتباهاتمو به فلان قدر برسونم ( کمتر کنیدا) سر آزمون هم اگه برای یه سوال شک داشتین این موضوع رو یادتون بیارین که من مثلا قراره سر این آزمون 20 تا سوال بیشتر غلط نزنم پس بهتر به این سوال جواب ندم که اشتباه نشه
    حتما این چیزایی رو که گفتم رو کارنامتون بزرگ بنویسید و جلو چشمتون باشه ( شخصا می چسبوندم به دیوار اتاقم اگه این کار رو بکنید که چه بهتر اصلا هم خجالت نکشید شما کنکوری هستید)
    این طوری میشه تا یه حدی اشتباهاتتون رو کم کنید
    Last edited by Reza31001; 19-02-2011 at 19:58.

6. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

با اینکه نمره و رتبه هاتون خیلی خوبه ولی خوب، به به و چه چه کردن زیاد به دردتون نمیخوره برای همین انتقاد رو می ریم تو کارش

اشتباهاتون نسبتا زیاده معراجی 20% سوالات رو به غیر از زمین و نلی 18% به غیر از زمین و عربی
    برای کنکور اشتباهاتتون رو باید به زیر 10 سوال برسونید ها!
    اون 10 تا هم سوالاتیه که با بدشناسی با محسبات دقیق به گزینۀ اشتباه میرسید یا جابجا می زنید شانسی و حسی و فکر می کنم این درسته و... نداریم
    معراجی: از 25 تا تست یه درس عمومی 16 تا درست بزنی میشه 64% حالا تو تموم 9 تا سوال دیگه رو اشتباه زدی 12% فرت!! خیلی باعث اعصاب خوردیه!
    نلی : فیزیک رو نخوندی؟ آماده نیستی؟ خب اشکال نداره بهترین کاری که می تونی بکنی اینه که سفید بذاری وقتی تسلط نداشته نتیجش فقط نمره منفیه!

بیان از این به بعد، بعد از اینکه کارنامه هاتون رو گرفتین بشمارین که از تموم سوالات چند تا درست چندتا نادرست و چندتا رو سفید گذاشتید حتما رو خود کارنامه بنویسین اونم بزرگ که تو چشم باشه بعد یه بررسی بکنید که اشتباهاتتون سر چی بوده مثلا یه دسته رو جابجا زدین یه دسته رو ممکنه شانسی زده باشین و... اونا رو هم بزرگ و ترجیحا با مداد رنگی بنویسین
    برای آزمون بعد برنامه بریزین که مثلا من قراره تعداد اشتباهاتمو به فلان قدر برسونم ( کمتر کنیدا) سر آزمون هم اگه برای یه سوال شک داشتین این موضوع رو یادتون بیارین که من مثلا قراره سر این آزمون 20 تا سوال بیشتر غلط نزنم پس بهتر به این سوال جواب ندم که اشتباه نشه
    حتما این چیزایی رو که گفتم رو کارنامتون بزرگ بنویسید و جلو چشمتون باشه ( شخصا می چسبوندم به دیوار اتاقم اگه این کار رو بکنید که چه بهتر اصلا هم خجالت نکشید شما کنکوری هستید)
    این طوری میشه تا یه حدی اشتباهاتتون رو کم کنید
    مشاوره رایانه ای گزینه 2 برای شما شب خوشی را آرزو میکند!!!

مرسی سد بوی
    درباره غلط ها من با خودم مشکل دارم!
    فکر می کنم اگر اونایی که 50 50 هست رو نزنم از دستم میره! با خودم می گم از سه تا دوتا غلط میشه یکی درست ، خوب به صرفه!
    لطفا در این باره نظر بدین دوستان.

.................................................

نلی جون اگه انسانی رو 60 زدی شاخ همه رو 2 عربی شکستی!
    لطفا سعی کن با استرس کمتری آزمون بدی.

8. این کاربر از meragj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

فکر می کنم اگر اونایی که 50 50 هست رو نزنم از دستم میره! با خودم می گم از سه تا دوتا غلط میشه یکی درست ، خوب به صرفه!
    دقيقا منم همچين حسي دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اینم کارنامه من:

فیزیکم طبق معمول...
    لطفا اگه میشه بگین چه طور اینقد زبان و ادبیاتو عالی میزنین؛؟ از چه منابعی استفاده میکنین ؟

با تشکر

11. این کاربر از rpf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

لطفا اگه میشه بگین چه طور اینقد زبان و ادبیاتو عالی میزنین؛؟ از چه منابعی استفاده میکنین ؟

با تشکر
    ادبیات: فقط گاج سبز
    زبان: فقط کیاسالار
    شاید بهترین کاری که تو درس خوندن انجام میدم همینه که واسه یه درس از چند تا کتاب استفاده نمیکنم.
    خواهش میکنم.

13. 2 کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

خوب پس چرا کسی کارنامه نمیزاره؟؟؟؟
    اینم کارنامه من،

بقیه کارنامه ها کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------

راستی گزینه 2 سوال اول زیست پایش جای گزینه ها رو اشتباه گذاشته بود، جواب بافت مکعبی میشد.
    فکر کنم چون این هفته سایت فـیلتر شده بوده یکم تعداد کمتر شده
    آزمون های بعدی درست میشه
    بعد یه چیز دیگه هم هست اینکه امسال فقط تراز های خوب کارنامشون میزارن انگار بقیه نمیان بزارن

من خودم میگم بزارن شاید بقیه بتونم کمکشون کنن

من خودم کارنامه رو از نمایندگی گرفتم حال نداشتم برم عکس بگیرم ازش
    تو سایت هم نرفتم بعدا میرم میزارم کارنامه رو شب یا فردا

15. 3 کاربر از nafas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Meek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دارم خدمت همه کاربران محترم سایت
    چند روزی هست که از خدمت مقدس سربازی اومدم و قصدم هم این هست که در کنکور سراسری 90 در رشته تجربی شرکت کنم.

مشکل اساسی من در درس زیست شناسی بوده که از دوره دبیرستان هم با این درس مشکل داشتم.اما همان طور که اطلاع دارید درس زیست شناسی اهمیت زیادی در کنکور سراسری دارد.
    هدفم روی درصد بین 55 تا 55 هست.
    اما نمیدانم که در این سه ماه باقی مانده تا شروع دوران جمع بندی آیا میتوانم برسم بخوانم که حدود این درصد در درس زیست شناسی برسم؟چگونه؟روی کدام فصل ها بیشتر بخوانم؟
    به پیشنهاد دوستی کتاب زیست انتشارات سبز را گرفتم ولی سطح سوالاتش بسیار دشوار است و از عهده من خارج است.
    آیا سطح سوالات این کتاب واقعا دشوار است یا سطح من پایین است؟

خیلی مشتکرم از این که به این پست نگاهی انداختید و امیدوارم پاسخی به من دهید.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشاوره رایانه ای گزینه 2 برای شما شب خوشی را آرزو میکند!!!

مرسی سد بوی
    درباره غلط ها من با خودم مشکل دارم!
    لطفا در این باره نظر بدین دوستان.
    دقیقا نمیدونم چرا بیشتر مشاورا و مخصوصا توی کانون میگن 50-50 رو نزنید
    چند روز مونده به کنکور تو اون برنامه کنکور هفت یکی از مشاورا اومد به مجری گفت می دونید نمره منفی برای چیه مجری ( که حتما اگه برنامه رو دیده باشید می دونید خودش یه پا مشاوره) جواب داد برای اینکه بچه ها شانسی نزنن
    ولی مشاور گفت نه خیر نمره منفی برای ترسوندنه!!
    خب راست میگه. مثلا توی یه مجموعه 100تایی شما همه رو شانسی بزنید طبق احتمال باید 25 تا رو درست بزنید و 75 تا غلط با احتساب نمره منفی درصد شما میشه 0 یعنی با شک بین 4 گزینه طبق قوانین احتمال بازم شما درصد منفی نخواهید داشت 50-50 که بماند

50-50 ها رو بزنید اما یه نکته: منم همین احساس رو داشتم ولی ازتون میپرسم تو یک آزمون که مثلا 40تا اشتباه می زنید همش جزو 50-50 ها بوده؟ مسلما نه این یه ذهنیت غلطه که آدم تو ذهنش به وجود میاد برای همینه که میگم تمام سوالات غلط رو دسته بندی کنید اون وقت اگه بدون اغراق و چشم پوشی و دقیق دقیق بررسی کنید میبینید که شاید از بین 40 تا اشتباه 4-5 تاش بیشتر 50-50 نبوده

در آخر: 50-50 رو بزنید فقط به شرطی که واقعا 50-50 باشه یعنی دو تا گزینه رو حتما و 100% حذف کرده باشین نه اینکه با خودتون بگین 4 که نمیشه به گزینه 1 هم نمی خوره جواب باشه خب شد 50-50 حالا 2 رو میزنم!!

18. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •