با اینکه نمره و رتبه هاتون خیلی خوبه ولی خوب، به به و چه چه کردن زیاد به دردتون نمیخوره برای همین انتقاد رو می ریم تو کارش
اشتباهاتون نسبتا زیاده معراجی 20% سوالات رو به غیر از زمین و نلی 18% به غیر از زمین و عربی
برای کنکور اشتباهاتتون رو باید به زیر 10 سوال برسونید ها!
اون 10 تا هم سوالاتیه که با بدشناسی با محسبات دقیق به گزینۀ اشتباه میرسید یا جابجا می زنید
شانسی و حسی و فکر می کنم این درسته و... نداریم
معراجی: از 25 تا تست یه درس عمومی 16 تا درست بزنی میشه 64% حالا تو تموم 9 تا سوال دیگه رو اشتباه زدی
.gif)
.gif)
12% فرت!! خیلی باعث اعصاب خوردیه!
نلی : فیزیک رو نخوندی؟ آماده نیستی؟ خب اشکال نداره بهترین کاری که می تونی بکنی اینه که سفید بذاری وقتی تسلط نداشته نتیجش فقط نمره منفیه!
بیان از این به بعد، بعد از اینکه کارنامه هاتون رو گرفتین بشمارین که از تموم سوالات چند تا درست چندتا نادرست و چندتا رو سفید گذاشتید حتما رو خود کارنامه بنویسین اونم بزرگ که تو چشم باشه بعد یه بررسی بکنید که اشتباهاتتون سر چی بوده مثلا یه دسته رو جابجا زدین یه دسته رو ممکنه شانسی زده باشین و... اونا رو هم بزرگ و ترجیحا با مداد رنگی بنویسین
برای آزمون بعد برنامه بریزین که مثلا من قراره تعداد اشتباهاتمو به فلان قدر برسونم ( کمتر کنیدا
.gif)
) سر آزمون هم اگه برای یه سوال شک داشتین این موضوع رو یادتون بیارین که من مثلا قراره سر این آزمون 20 تا سوال بیشتر غلط نزنم پس بهتر به این سوال جواب ندم که اشتباه نشه
حتما این چیزایی رو که گفتم رو کارنامتون بزرگ بنویسید و جلو چشمتون باشه ( شخصا می چسبوندم به دیوار اتاقم اگه این کار رو بکنید که چه بهتر اصلا هم خجالت نکشید شما کنکوری هستید)
این طوری میشه تا یه حدی اشتباهاتتون رو کم کنید