برنامه norton safe weblite رو نصب کنیم . تداخلی پیش نمیاد ، با کمودو ؟
و اینکه در قسمت فایروال
Gerneral Setting - Enable Ipv6 filtering
Advance - Monitor NDIS Protocol Other TCP?IP
دقیقا یعنی چی ؟ تیک داشته باشت یا نه ؟
برنامه norton safe weblite رو نصب کنیم . تداخلی پیش نمیاد ، با کمودو ؟
و اینکه در قسمت فایروال
دقیقا یعنی چی ؟ تیک داشته باشت یا نه ؟
Last edited by kaivanika; 03-09-2011 at 04:49.
1 . فکر نکنم ، اگه دیدی مشکل ایجاد میکنه به جاش از Norton DNS استفاده کن
2 .کار پروتکل NDIS مخفی کردن جزئیات فعالیت شبکه هست ، با مانیتور کردنش اگر اشکالی تو کارش باشه میتونیم متوجه شیم ( فکر کنم)
باید منتظر اساتید بود .
Last edited by milad_gta; 03-09-2011 at 10:13.
این برنامه رو دیشب تا حالا سه بار نصب کردم و هر سه بار مجبور شدم حذفش کنم.
آخرین بار یه بازی رو اجرا کردم و پیغام داد که فکر کردم می خواد وصل شه به اینترنت، بلوکش کردم. بعد فهمیدم پروسه رو بلوک کرده. حالا اون فایل رو به تراستد فایلز اضافه می کنم بازم اجرا نمی شه. نمی دونم چطور این نرم افزار رو تحمل می کنید.
باید میرفتید :
برنامه رو پیدا میکردید و قسمتی که Block هست رو میزاشتید Allow اگر هم +Defense برنامه رو تو SandBox اجرا میکرد باید میرفتید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر برنامه تو Block ها یا Always Sandbox بود حذفش میکردید تو Trust Software Vendors اضافه میکردید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Comodo یکی از user friendly ترین برنامه هاست ، با برنامه هایی که تنظیمات گسترده دارند چیکار میکنید پس ، مثلا کسپر ...
درست میگید
ndis >Network Driver Interface Specification
به درایورهای شبکه اجازه می دهد از سرویسهای واسط شبکه برای مخفی کردن جزئیات عملکرد خودشان استفاده کنند
تیک ها رو فعال کنیم ؟ Wprship
لازم نیست ، تاثیری آنچنانی تو امنیت ندارند ...
بهترین تنظیمات Comodo :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تنظیمات رو بلدم میلاد جان دستت درد نکنه . اما اون دو گزینه ذهنم رو مشغول کرده . اون تیک رو فعال کنم بهتره ، نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بستگی به خودت داره ، اگر نمیخوای کسی کنترلت کنه فعالش کن .![]()
سلام. من یه مشکل خیلی حاد پیدا کردم. ممنون میشم کمکم کنید:
وقتی کومودو رو نصب میکنم تقریبا 95% برنامه ها دیگه نصب نمیشن و ارورهای مختلف میده، حتی یه ارور میده میگه با اکانت ادمین بیا بالا در صورتیکه اکانتم ادمین هست، ارورهای متفاوتی میده. من بعد از نصب ویندوز اول همه برنامه ها رو ریختم بعد کومودو نصب کردم که این مشکل پیش نیاد، اما الآن اشتباهی زدم یه فایل نت حیاتیرو پاک کردم، میخوام نرم افزار ریکاوری بریزم، نمیشه. کمک کنید لطفا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)