حالا شما یه لطفی کن و جواب من رو بررسی کن. اون جواب چه غلط باشه و چه درست، بررسی کردنش به تقویت پایه ی شما در انتگرال گیری کمک میکنه
======================
در قسمت 4.3.15b اومده و از عبارت اون قسمت انتگرال گرفته. تا اینجاش که درسته. بعد جمله ی دوم عبارت رو پس از انتگرال گیری ساده تر کرده و در حقیقت مشتقی رو که برای کل پرانتز بوده رو ترتیب اثر داده. تا اینجا هم مشکلی نیست:
بعد در اومده گفته که حد تابع 'f وقتی اتا به سمت بینهایت میل میکنه، 'f به سمت صفر میل میکنه. حالا من نمیدونم این رو از کجا نتیجه گرفت ولی اگه درست باشه نتیجه گیری بعدش صحیحه که میگه ''f وقتی که اتا به سمت بینهایت میل میکنه به سمت صفر میره. اصولا هر تابعی که به ازای میل کردن متغیر داخل آرگومانش به سمت بینهایت، تابع به سمت هر عدد حقیقی متناهی میل کنه، میشه نتیجه گرفت که مشتق اون تابع در بینهایت به سمت صفر میره. بنابراین تو این قسمت هم مشکلی نیست.
بعد به نظرم اومده استدلال کرده که عبارت:
که در قسمت 4.3.16a نتیجه گرفته باید به ازای تمامی مقادیر اتا برقرار باشه و اومده و اتا رو در سمت چپ معاله بالا به سمت بینهایت میل داده. جمله ی دوم و سوم رو که واضحه در بینهایت به سمت صفر میل میکنن (طبق اون استدلالی که گفتم نمیدونم از کجا آورد ولی اگه صحت داشته باشه، مشکلی نیست) میمونه جمله ی اول که از ظاهرش زیاد معلوم نیست که وقتی اتا بره به سمت بینهایت، کل کسر به چه سمتی میره و فکر کنم مشکل شما هم سر همین قسمت باشه. حالا من نمیدونم اصلا تابع f چی هست ولی از این همون استدلالی که گفتم نمیدونم از کجا اومده، یعنی این:
میشه نتیجه گرفت که رشد تابع 'f کمتر از رشد توابع چند جمله ایه وگرنه اون حد هیچگاه به سمت صفر نخواهد رفت. بنابراین تابع 'f رو حدس میزنم که جزء توابع لگاریتمی باشه. اگر این طور باشه انتگرال تابع 'f که همان تابع f خواهد بود نیز لگاریتمی خواهد بود و بنابراین حاصل ضرب دو تابع لگاریتمی باز هم باعث نمیشود تا رشد آنها از رشد توابع چندجمله ای بیشتر شود و پس حد جمله ی اول معادله 4.3.16a هم در بینهایت به سمت صفر میره. حالا از اینجا نتیجه گرفته که عبارت const باید صفر باشه چون در بینهایت سمت چپ معادله به سمت صفر میره. بعدشم که اومده و در معادله ی 3.4.16b یک اتا در طرفین معادله ضرب کرده و عبارت رو ساده تر کرده.
امیدوارم که تونسته باشم مشکلتون رو حل کنم.
=============
موفق باشین.
89/3/19