ببین هیچ کاری لازم نیست بکنی لحظه ای که وارد بازی میشه پیغام آپدیت میده و بازی اپدیت میشه برای آپدیت اسکواد ها هم باید به قسمت My Fifa 11 - Edit Teams - Squads - - Download Updates بری
موفق باشی
ببین هیچ کاری لازم نیست بکنی لحظه ای که وارد بازی میشه پیغام آپدیت میده و بازی اپدیت میشه برای آپدیت اسکواد ها هم باید به قسمت My Fifa 11 - Edit Teams - Squads - - Download Updates بری
موفق باشی
ببخشید یه سوال دیگه ای داشتم ، من ps3 رو کپی خورش کردم اگه از طریق اینترنت آپدیت کنم از حالت -- خارج نمیشه ؟
من PS3 ندارم ولی انگاری هـک شده ها رو نمیشه با PSN وصل کرد چون دیگه می پره هکش من اینطور شنیدم راست و غلطش رو از برابکس کنسول بپرسید
با اجازه آرمین جان:
اگه با کنسول ه.ک شده بری PSN دیگه باید قید کنسول رو بزنی،چون روشن نمیشه و مدام ریست میشه.......
یا حق
اولیـن عکـس از Fifa 12
EA اولین عکس از Fifa 12 رو منتشر کرده که در اون کاکا بازیکن رئال در حال دویدن است! ( تصویر in-game است! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( به جزییات پوست صورت و لباس توجه شود )
گرچه نظرم راجع به این عکس خیلی مثبت نیست این عین پستی هست که توی تاپیک PC زدم
به نظرم گذاشتن عکس به این بزرگی زیاد هم جالب نیست چون واقعا ضعف موها رو خیلی به چشم میاره تکسچر موها خیلی بهتر از اینا می تونست باشه بافت فوقانی موهای کاکا شدیدا دو بعدی هست همون قسمت که روشناییش بیشترههمچین خفن هم نیست گرافیک چهره کاکا... موهای بدون جزئیاتش رو خوب نگاه کنید... همون تکنولوژی Hair Making چند سال پیش هست یک عکس با تکسچر Hair که فقط خم شده قسمت فوقانی سرش کاملا نشون دهنده سادگی تکسچر موهاش هست... راستی کاکا اینقدرام که توی این عکس طراحی شده چهارشونه نیست.... هست؟ هنوز به اون ایده آل لازم نرسیده فیفا در ساخت چهره باید دید برای گیم پلی چه خواهد کرد امیدوارم اخبارش به زودی آنونس بشه
البته کلا جذابیت فیفا به اون رئالیسمش در گیم پلی هست گرچه باگهای بدی هم در گیم پلی فیفا 11 وجود داره توی قسمت آنلاین هم این باگ ها وحشتناک به چشم میاد امیدوارم این مشکلات حل بشه تا از این باگ ها واسه نتیجه گیری نا عادلانه استفاده نشه
زشت نیست این تاپیک بره صفحه دوم ؟
میخواستم بدونم اخبار مناسبی منتشر نشده تا دوستان تاپیکش رو بزنن؟!
فقط امیدوارم توی نسخه بعدی خروج کند دروازه بانان تصحیح بشه
توی خروج ها در موقعیت های تک به تک کند عمل میکنن...اعصابمون خورد شد
این فیزیک بدنی بازیکنان هم متفات باشه خیلی بهتر میشه
تقریبا به نوعی بازیکنان همگی از نظر قدی یکسان هستن و اختلاف زیاد بین یک بازیکن 190 سانتی و یک بازیکن 180 سانتی وجود نداره
البته من نسخه کنسول رو بازی نکردم...ولی توی PC اینطوری بوده
مثل اینکه Fifplay نظرسنجی رو عوض کرده ! اینقدر بچه ها به ایران رای دادن دیگه خسته شدن بیچاره ها !
Welsh League
Greek League
Argentinean League
Brazilian League
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)