تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 298 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 2979

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

چقدر امروز تلفات داديم : دي

2. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AlamtabC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

پس از شکست مقابل اسپانیا بسیار خشمگین و افسرده شدم

سایت گل : باستین شواین اشتایگر، هافبک تیم ملی آلمان تایید کرد که پس از شکست مقابل اسپانیا در نیمه نهایی جام جهانی بسیار خشمگین و افسرده شده است.
    آلمانی ها که برای دومین بار پیاپی در نیمه نهایی جام جهانی شکست می خورند، شب گذشته نیز با یک گل مغلوب اسپانیا شدند.
    هافبک جوان و دونده بایرن مونیخ نمایش شب گذشته هم تیمی هایش را مورد انتقاد قرار داد و گفت از اینکه به فینال نرسیده اند، بسیار خشمگین است.
    او در مصاحبه با سایت کیکر گفت:" من بسیار خشمگین هستم زیرا ما در آستانه رسیدن به فینال بودیم اما آن طور که انتظار می رفت بازی نکردیم.
    البته اسپانیایی ها توپ و میدان را بیشتر در کنترل داشتند و از بازیکنان آماده زیادی برخوردار بودند.اما ما نیز باید بهتر بازی می کردیم. در اغلب مواقع فقط به دنبال توپ می دویدیم. در مقابل اسپانیا ما موقعیت های زیادی برای گلزنی نداشتیم و از معدود موقعیت هایمان باید بهتر استفاده می کردیم.
    اسپانیا شایسته پیروزی بود. آنها از انگلیس و آرژانتین تیم بهتری بودند اما ما نیز می دانیم که در آینده تیم جوان و خوبی خواهیم داشت."

4. 2 کاربر از AlamtabC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حیف شد آلمان حذف شدش! بالاخره کمتر تیمی تو یه جام جهانی تونسه با یک سری بازیکن جوان، سه تیم رو با چهار گل بدرقه کنه! هر چند تو بازی دیشب اسپانیا عالی بود... بدی فوتبال هم همینه... باید همیشه یه تیم از جام بره کنار...
    جالبه که کری بین انگلیس و آلمان و ارژانتین خیلی زیاد بود! نهایتا هیچ کدوم به فینال نرفتند!! جالبتر از از اون زمانی میشه که اسپانیا قهرمان نشه (هر چند زیاد واسم فرق نمی کنه که هلند قهرمان بشه یا اسپانیا)!
    قربون همتون
    یاعلی

6. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان دیگه ناراحت نباشید فدای سرتون و فدای سر بازیکنای آلمان
    همه هیکل اسپانیا فدای یه بند کفش فیلیپ لام جون که اگر کلوزه رو از تیممون بذاریم کنار با 26 سال سن میشه مسن ترین بازیکن آلمان!!
    ولی همین تیم جوون انگلیس و آرژانتین رو له کرد
    تیم ما بهترین بازی های جام رو انجام داد ستاره های جدید به دنیای فوتبال معرفی کرد و با سبک بازی زیبا و شناور و سریع خودش همه رو حیرت زده کرد و به تحسین واداشت.خود فدراسیون فوتبال آلمان پیش بینیش حداکثر تا یک چهارم بود برای این تیم ولی بچه ها فراتر از حد انتظار ظاهر شدن
    این تیم جوون تیم آیندست و در آینده بهتر خواهد شد و من بهش افتخار می کنم

8. 4 کاربر از errmii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

واقعا حیف شد آلمان به فینال نرسید . البته متاسفانه حقیقت اینه که اسیانیا بهتر از ما بازی کرد و انصافا شایسته ی برد بود . کاملا آلمان رو مهار کرده بودن و نزاشتن آلمان بازی خودش رو بکنه . از نظر بازیکن هم که اگه بخوایم نفر به نفر مقایسه کنیم اسیانیا برتر هست باز .

ولی همینکه آلمان با یه سری جوون نه چندان معروف و کم تجربه اومده بود به جام و این بازیای تحسین برانگیز رو انجام داد ، فوق العاده بود . چیزی که منو امیدوار میکنه سن و سال بازیکنای آلمان هست که همشون میتونن تا چندین سال دیگه یه تیم عالی رو تشکیل بدن . و اینکه وقتی این جوونا باتجربه تر و یخته تر میشن باید از آلمان ترسید .
    انتقام این بازی رو هم ایشالا تو جام ملت ها از اسیانیا میگیریم . یس تا یورو 2012 و جام 2014 .

10. 6 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

3 ناراحتی ژرمن ها بعد از بازی

12. 8 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حیف شد آلمان حذف شدش! بالاخره کمتر تیمی تو یه جام جهانی تونسه با یک سری بازیکن جوان، سه تیم رو با چهار گل بدرقه کنه! هر چند تو بازی دیشب اسپانیا عالی بود... بدی فوتبال هم همینه... باید همیشه یه تیم از جام بره کنار...
    جالبه که کری بین انگلیس و آلمان و ارژانتین خیلی زیاد بود! نهایتا هیچ کدوم به فینال نرفتند!! جالبتر از از اون زمانی میشه که اسپانیا قهرمان نشه (هر چند زیاد واسم فرق نمی کنه که هلند قهرمان بشه یا اسپانیا)!
    قربون همتون
    یاعلی
    بابا دلیل بردن اسپانیا هم همینه . یطرف جدول اینجوری یه طرف گلابی !! آخه این چه انصافیه با 3-4 تا تیم مزخرف بازی کنی و با گلای آفساید بیای بری فینال .

14. 5 کاربر از hoomaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز N O V A L I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای آدمی مثل من که زیاد اهل فوتبال نیستم و فقط در مواردی بازی بعضی تیم ها رو دنبال می کنم و تو این مورد خاص به خاطر علاقه ی سابقه دار به ملت آلمان تمام بازی هاشون رو دیدم، این شکست واقعا ناراحت کننده بود!
    اما آینده ی پر افتخاری رو برای این تیم جوون و با طراوت پیش بینی می کنم و با شناختی که از آلمانی ها دارم بازی بعد بین این 2 تیم رو با هر عنوانی که می خواد باشه بازی خونینی برای اسپانیائی ها حدس می زنم!
    تسلیت به آلمانی ها برای شکست دیشب و به اسپانیائی ها برای شکستی نه چندان دور!!

16. 2 کاربر از N O V A L I S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

اقا من ميام اينجا دلم ميگيره ....
    نه يوسف هست نه برديا ...
    واقعا كه الكي بن شدن ...
    خب اينجا برا خنده و تفريح هست نه چيز ديگه ...حالا يه تاپيك هم اونجوري ...
    مسعود يه كاري كن ...

18. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AlamtabC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

اقا من ميام اينجا دلم ميگيره ....
    نه يوسف هست نه برديا ...
    واقعا كه الكي بن شدن ...
    خب اينجا برا خنده و تفريح هست نه چيز ديگه ...حالا يه تاپيك هم اونجوري ...
    مسعود يه كاري كن ...
    به نظر من اونا (جناب بردیا و آقا یوسف) تاکتیک جالبی رو برای اون تاپیک جنجالی اتخاذ کردن و از اون تاپیک یه محل برای خنده و تفریح

ساختن از غصه ی من که بسی کاست دستشون درد نکنه ایشالا از بن بیان بیرون

طرفدارای ژرمنی هم مثل خود ژرمنی ها تاکتیکی هستن

20. 2 کاربر از AlamtabC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •