خلاصه فایل رو هم آپلود کردم اگه بخواهید یه تستش بکنید
Download svchost.exe
کد:
لطفا برای آنتی ویروسهای دیگه هم بفرستید چون خطرناک به نظر میادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون![]()
خلاصه فایل رو هم آپلود کردم اگه بخواهید یه تستش بکنید
Download svchost.exe
کد:
لطفا برای آنتی ویروسهای دیگه هم بفرستید چون خطرناک به نظر میادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون![]()
سلام
کسپر که چیزی نگفت بعدش منم با هیتمن پرو اسکن کردم کلی ویروس پیدا کرد البته بیشترش اونایی بودن که خودم دانلود کرده بودم
بعد هم که اسکنش تموم شد گفت باید کامپیوتر ربوت شه منم کردم ولی بعدش که اومد بالا حدود دو دقیقه ای روشن میموند و باز هم ریستارت میشد!! منم ویندوز عوض کردم چون حتی وقت یه اسکن ساده رو هم نمیداد که با مالور بایت اسکن کنم
سلام یه تست کوچیک گرفتم اینجا میذارم.
فرض:
ما یک ویندوز به یک تروجان و کی لاگر همه فن حریف داریم.
این تروجان می تونه تمام حروف تایپ شده ما رو ثبت + از تمام فضای مانیتور فیلم برداری و به هکر سازندش ارسال کنه.
توی این سیستم فرض می گیریم کسپرسکی نصب شده باشه و کاربر تا اونجایی که میتونسته بی احتیاطی کرده باشه.
توی فیلم اول به اسم Without kaspersky کاربر میاد یک خرید اینترنتی به طور عادی انجام میده (بدون اینکه بدونه یک تروجان داره ازش فیلم میگره) ولی البته نکته ای که اون بانک ایرانی اعلام کرده بود مبنی بر اینکه برای امنیت بیشتر از صفحه کلید مجازی استفاده کنید رو رعایت میکنه.
فیلم دوم به اسم by kaspersky کاربر همان بی احتیاطی ها رو کرده و تروجان نصب شده و به فیلم برداری مشغول هست اما فقط هنگام خرید اینرنتی یک کلیک کوچیک رو صفحه عملیات بانکی کسپرسکی میکنه و باز به ادامه خرید خودش میپردازه.
یک سری نکان اضافه مثل سیف ران اجرا کردن مروگر ، خالی کردن کش مورگر هم به تست دوم اضافه شده اما مبنای تست چیزه دیگه رو داره نشون میده.
نکته 1: تروجان فرضی ( فیلم گیرنده ) در هر 2 تست توی trusted کسپرسکی انتقال داده شده.
نکته2: توی عملیات بانکی ار تکنولوژی online banking کسپرسکی استفاده نشده اشتباه نگیرید.
نکته3: (سوال) استفاده از صفحه کلید مجازی بانک ها چقدر امنیت میاره ؟! ; )
دانلود فیلم:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهدی جان بله با تنظیمات پیش فرض و به عبارتی آماتور همین شکل میشه.
با اجازت تنظیمات غیر پیش فرض رو هم من اضافه میکنم.
دیتابیس شناسایی کرد ، مجبور شدم انتی ویروس رو خاموش کنم. عکس پایانی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ادامه کار هم که دیگه مشخصه : )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
درسته من هم بیشترم مواقع از تنظیمات پیشفرض استفاده میکنم!
که باعث بوجود اومدن این مشکلات میشه!
باید تنظیمات رو کمی بهینه کنم
![]()
نورتون بتا 2012 شناختش
![]()
یک Fack VA جدید
نتیجه VIRUS TOTAL
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PASSWORD : 123
Last edited by Karkas20; 23-04-2011 at 17:30.
کسپرسکی از طریق ksn شناختش
COMODO Internet Security نشناخت...
Avira AntiVir نشناخت...
Malwarebytes' Anti-Malware شناخت و پاک کرد...
HitmanPro35 شناخت و پاک کرد...
kaspersky antivirus با اسکن نشناخت...
Norton internet security 2011
مورد با دیتا بیس به صورت خودکار شناسایی و حذف شد...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)