سلام شما با avg کارکردی؟ مخصوصا 2011 فکرکنم avg2011 کارایی بهتری داره.
سلام شما با avg کارکردی؟ مخصوصا 2011 فکرکنم avg2011 کارایی بهتری داره.
والله من بر اساس نتایج سایت
گفتم فکر میکنم اویرا بهتر باشه ولی پیام الکی هم زیاد میده و بنابراین نود یا اوست به نظرم خوبه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
avg هم بدک نیست ولی به نظرم همون کسپراسکای و نود و اوست بهتره.
من فعلا تا اطلاع ثانوی رفتم تو کار کمودو.
شما به فرومش سر بزن. ویروسهای جدید رو میذارن واسه دانلود. بعد اسکن میکنن. کمودو که یه نر مافزار رایگان هم هست خیلی خوب میگیره و اصلا تا حالا فکر میکنم موردی نداشته که ویروس رو رد کنه. ولی نود یه بار بین 32 تا ویروسی که واسه دانلود گذاشته بودن 4 تاش رو نگرفت. اویرا 3 تا رو و کمودو 12 تا نگرفت اما در عوض بقیه رو به محیط حفاظت شده ی خودش فرستاد چون مشکوک تشخیص داده شده بودند.
باز اونجا از دوستان نظر خواهی کن. من از مهران جان پرسیدم چی برای کاربر ساده که پیام میام سرش نمیشه خوبه همون نود و اوست رو پیشنهاد کردن که من هم نظرم رو همین هاست.
به نظر من بهترین نرم افزار NORTON است:
به NOD32 هم به تنهایی برای محافظت از رایانه خودتان اعتماد نکنید:
برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر سر بزنید وحال کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر.
هادی
البته ملاک من در انتخاب بیت دیفندر ، یک سری امتیاز بندی هایی بوده که بعضی سایت های خارجی کرده بودن و بیت دیفندر در رتبه ی خیلی خوبی بود و تو بعضی هاش اول بود .
در کل فکر می کنم هر نرم افزار امنیتی ای یک سری مزایایی داره و تو بعضی از جنبه ها قوی تر و بهتر عمل مبکنه .
من قبلا با کسپر اسکای کار کردم البته روی پی سی و خوب بوده و با نورتون هم کار کردم . به نظرم کاسپر اسکای خوب بود ولی سنگین بود .
همین ترند مایکرو که ورژن های قدیمیش رو قبلا تر ها روی پی سی داشتن به اسم پی سی سیلین هم بد عمل نمی کرد مخصوصا توی اینترنت خوب بود. و زیاد هم سنگین نبود .
البته من توتال سیکیوریتی بیت دیفندر رو نصب کردم که سنگینتره. مزیتش اینه که تونستم اکتیوش کنم و آپدیت میشه و می دونید که این مساله خیلی مهمه . البته من حاضرم حتی پول بپردازم برای سیستم امنیتی و الان خیلی از این نرم افزار ها تو ایران هم نماینده دارن و میشه ازشون خرید.
این کومودو سیستم رو کند نمیکنه؟ زمان بوت چقدره؟ من فکر کنم این بیت دیفندر رو نصب کردم زمان بوت شدن سیستم خیلی افزایش پیدا کرده . البته بگم به نظرم بیت دیفندر هم مخصوصا این توتال سیکیوریتیش خیلی کامله .
قسمت فایروالش هم خیلی خوب تمام تبادلات رو مانیتور میکنه و حتی شبکه های وای فای رو هم پوشش میده. و بطور ریل تایم اسکن میکنه سیستم رو برای ویروس. و یه قسمت هایی هم برای اپتیمایز کردن سیستم دارمه. از جمله برای پاک کردن رجیستری و پیدا کردن فایل های تکراری روی هارد .کلا خیلی کامله .
حالا چون برای من اکتیو شده و یک ساله هم هست فعلا باهاش کار می منم تا مزایا و معایبش رو دقیق در بیارم.
بیت دیفندر رو من شخصا استفاده نکردم. من فقط اوست و نود و کمودو و یه مدت کم مک کافی و ای وی جی رو تست کردم. به نظرم کمودو بهتر بوده. تو سایتی هم که لینک دادم بر اساس اسکن 1200000 نوع ویروس و تروجان و کرم و .... میشه نتیجه گرفت که نود و اویرا ویروس یابهای سرعتی و خوبی هستند. مخصوصا سرعت اویرا خیلی بالا بوده. بیت دیفندر در رده های میانی بود. یعنی هم از نظر سرعت و هم از نظر کاراییش متوسط بوده.
کمودو هم که آنتی ویروسش ضعیفه ولی فایروالش به شدت قویه و ویروسهای جدید به سختی میتونن ازش عبور کنن. تو این سایت هم کمودو رو به عنوان یه آنتی ویروس بررسی نکرده.
از نظر سرعت کندتر از نود و اویرا هست ولی از لحاظ امنیت بهتره. من که تقریبا چیزی حس نکردم. آخه برنامه زیاد رو دستاپم نصب کردم. لپ تاپم هم که تو کارانتیه ولی اون هم خیلی سنگینه و نمیشه تشخیص داد که استفاده ار آنتی ویروس و فایروال چه قدر سیستم رو کند میکنه.
برای بهینه سازی تو سایت کمودو یه برنامه ی 17 مگی داره که من دانلودش کردم ولی فعلا برای بهینه سازی برنامه ای بهتر از تیون آپ یوتیلیتی ندیدم که بخوام نصبش کنم. همون تیو آپ برام کافیه.
ای وی جی هم برنامه ی بهینه سازی سیستم داره.
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
این سایت خیلی به نظرم کیلویی بررسی کرده. الان برای نود هیچ کلیدی نیاز نیست. اینجا امتیاز 90 داده ... عجیبه ... آدرس سرور سافت گذر یا آسان دانلود رو تو نود میزنیم و بدون نیاز به هیچ چیز اضافی آپدیت میشه. باید از نظر اکتیو کردنش 100 میداد.
در مورد درصد تشخیص ویروس هم به نظرم یه مقدار غیر منطقیه. به هر حال هر کی بر اساس هر سایتی دوست داره تصمیم بگیره.![]()
[QUOTE=alireza1411;5522611
این سایت خیلی به نظرم کیلویی بررسی کرده. الان برای نود هیچ کلیدی نیاز نیست. اینجا امتیاز 90 داده ... عجیبه ... آدرس سرور سافت گذر یا آسان دانلود رو تو نود میزنیم و بدون نیاز به هیچ چیز اضافی آپدیت میشه. باید از نظر اکتیو کردنش 100 میداد.
در مورد درصد تشخیص ویروس هم به نظرم یه مقدار غیر منطقیه. به هر حال هر کی بر اساس هر سایتی دوست داره تصمیم بگیره.[/QUOTE]
دوست عزیز شما میدونید چند سال هست این سایت داره در زمینه انتی ویروس به مردم به صورت رایگان خدمت میکنه؟
به نظر من هم بسیار عالی مقایسه کرده
شما یه بار نود رو سیستم نصب کن بزار چند ماه کار کنه بعد برو با کسپر اپدیت شده یه سرچ کن ببین چه قدر Trojan پیدا میکنه.
در ضمن این را هم باید بگم که این سایت با هر ورژن جدیدی که تولید میشه جدول مقایسه خود را به روز میکند.
در ضمن شما نود چند سال پیش را دارید استفاده میکنید که میگید هیچ کلیدی نیاز نیست؟
نود هر چند روز یک بار کلید میسوزونه که نیاز به یوزرنیم پسورد داره.
با تشکر.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 15-10-2010 at 21:58.
کلا نظرات سایت های مختلف متفاوته در این زمینه . باید دنبال سایت های معتبری باشیم که نظرشون برو داره . الان مثلا من هم سایت هایی رو دارن می بینم که بیت دیفندر رو اول گذاشتن .
مثلا این/کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل آپدیت شدن مساله ی مهمیه البته در کنار ویژگی های دیگه .اینه که باید چیزی نصب کنیم که راحت آپدیت بشه .
حالا در عمل باید تست کنیم .
دوست من تیکه پرونی نداشتیم ها !!!
نود من مال 10 15 روز پیشه. سافت گذر رو نگاه کن متوجه میشی.
من سیستمم معمولا ویروسی نمیشه ... یعنی خیلی به ندرت ... واسه همین زیاد رو آنتی ویروس حساس نیستم.
بعدشم گفتم که کسپر به نظر در مورد ویروس های جدید بهتر عمل کرده. و از اون بهتر کمودو بوده. در ضمن کیلویی بررسی کردنش رو به این خاطر دارم میگم که نه ویروسهای اسکن شده رو معرفی کرده و نه شرایط تست و .... هیچ توضیحی دیده نمیشه.
---------- Post added 16-10-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 15-10-2010 at 11:58 PM ----------
از نظر آپدیت خیالت از دست نود و کمودو راحت باشه که خیلی راحته. اویرا هم تقریبا راحته ولی یه کلید سه ماهه باید بعد از سه ماه بگیری.
این سای رو دیدم قبلا ولی بیشتر مثل سایتی که دوستمون معرفی کرده کیلویی بررسی کرده و نتیجه ی دقیق تست ها رو نذاشته. من هم موافقم که باید در عمل مشخص بشه برای همین همون اول گفتم به تاپیک دانلود ویروس و تروجان سر بزنیم بهتره. ویروس جدید میذارن و میتونین اسکن کنین ببینین ویرسویابتون چند تا رو سوتی میده.
دوست عزیز این سایت در زمینه از بین بردن ویروس وجلوگیری از ورود ان کار میکنه .
می توانید به نرم افزارهایی که تولید خودش هست برای از بین بردن اسیب های ویروس توجه کنید.(بخش پرسش های رایج کاربران)
با تشکر.
هادی
خب من میگم بریم بخش دانلود ویروس و تروجان و ... و اونجا نتیجه ی تست دوستان رو نگاه کنیم خیلی بهتر از اینه که این جا بحث کنیم. با اجازتون ما میریم اونجا ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)