سلام
خواهش می کنم من هم ناراحت نشدم و ممنون که اون دوتا جمله را یاداوری کردید
ضمن اینکه من این جمله هارو ندیدم
The spirits waiting in my room are growing stronger
Darker and darker
سلام
خواهش می کنم من هم ناراحت نشدم و ممنون که اون دوتا جمله را یاداوری کردید
ضمن اینکه من این جمله هارو ندیدم
The spirits waiting in my room are growing stronger
Darker and darker
انقدر به مکیدن (از بین بردن) روشنایی ادامه میدن ، تا دیگه نوری در اینجا باقی نمی مونه ...
آیا تاریکی ، تنها حلقه اتصال بین ما و دنیای دیگر است ؟
دستهاش رو پایین می گیره ، دستهای آغشته به خونش رو ... خون برادرش ...
روح من دیگه فایده ای واسه ات نداره ... بهتره قبل از طلوع آفتاب از اینجا بری ... (داره یه جور داستان خون آشامی رو روایت می کنه ... منظورش اینه که خون من رو نوشیدی و من دیگه به درد نمی خورم)
دیگه بهتره بری ...
(اتفاقی که باید بیفته میفته )... نمی تونی کاملا از شرش خلاص بشی ... معنای لغوی اش طبیعتا میشه : هیچ راه فراری کاملا امن نیست ... (و همیشه یه چیزی هست که وصلت کنه به گذشته)
ایول، بازم seymour
ممنون عزیز
یه متن جدید
دنباله ی قبلیه
Illustrated by Akira Itou, one of the artists who illustrated the original Yu-Gi-Oh! manga, and supervised by Takahashi, Yu-Gi-Oh! R is a spin-off of the original Yu-Gi-Oh! franchise, with most of the same characters in a new plotline, which takes place between the Battle City arc and the Egypt arc. The manga was first published in Shueisha's monthly magazine V-Jump on April 21, 2004. Although there is no explicit explanation on the meaning of "R" in the title, the letter probably stands for "Reverse", "Revolution", "Rebirth", or 'Retold.
The Yu-Gi-Oh! GX manga series is actually a manga adaptation of the Yu-Gi-Oh! Duel Monsters GX (Yu-Gi-Oh! GX in English speaking countries) television. The comic is illustrated by Naoyuki Kageyama
دوستان آدم فضايي به انگليسي چه ميشه؟
ممنون
Alien :
a creature from outer space; extraterrestrial.
سلام من منظور این متن رو کامل متوجه نشدم میشه ترجمه اش کنید ؟
اون برداشتی که من کردم اینه :It could be argued, however, that this required precision actually gives an insufficient representation of the world. The model is grounded in binary black-and-white but much of reality actually exists in shades of gray.
این میتواند یک استدلال باشد ، در هر حال نیاز دارد که دقیق بیان شود و کلمات ناسازگاری را بیان کند . یک مدل بر پایه و اساس منطق سیاه و سفید ولیکن واقعیت ، حقیقتا در سایه ای از سیاه و سفید وجود دارد . به عنوان نمونه مدل پایگاه داده های مرسوم رابطه ای بصورت محدودی مفید واقع میشوند .
قسمت Bold شده متن رو اگه میشه ترجمه کنید![]()
سلام اگر این قسمت منظورتون باشهthat this required precision actually gives an insufficient representation of the world
فکر کنم این بشه:
این دقت مورد نیاز (لازم-ضروری)در واقع بازنمایی ناقصی از دنیا را ارائه می دهد.
خیلی ممنون سیمور جانواقعا زحمت کشیدید.
مژگان جان اون قسمتی که نقل قول کردید و من درخواست ترجمشون رو نکرده بودم ، قسمتهای قبلی همون لیریک هستن کمه سیمور عزیز نمیدونم از کجا گیر آوردن و گذاشتن. خلاصه ممنون![]()
آکیرا ایتوئو (یکی از خالقان مانگای اصلی یوگی اوه!) ، طراحی های این کار را انجام داده ؛ البته به سرپرستی تاکاهاشی ... "یوگی اوه! آر " یک مجموعه فرعی (spin off) از خانواده یوگی اوه! می باشد ؛ یعنی بعضی از کاراکترهای سری اصلی ، در یک خط داستانی جدید قرار دارند که وقایع آن بین بخش "بتل سیتی"(شهر نبرد) و بخش "مصر" از سری اصلی یوگی اوه! اتفاق میفتد . این مانگا برای اولین بار در ماهنامه وی-جامپ منتشر شد (بهار 2004) . با وجود اینکه توضیح خاصی در مورد معنای کلمه "آر" (یوگی اوه! آر) داده نشده است ، به نظر می آید که ابتدای یکی از این کلمات باشد : دوباره - تحول - تولد دوباره - بازگویی .
مانگای یوگی اوه! جی ایکس ، در واقع اقتباسی از انیمه ی یوگی اوه ! هیولاهای دوئل کننده جی ایکس می باشد . طراح این سری ، نایوکی کاگه یاما می باشد .
جسارتا من کلش رو ترجمه کردم :
"دقتی که پایگاه های داده رابطه ای در اختیار ما قرار میدن ، برای مدل کردن بسیاری از دنیاها (=پروژه ها و case ها) کافی نیست . چون همیشه اینطوری نیست که منطق صفر و یک (سیاه و سفید / درست و غلط) موجود در این پایگاه ها ، برای توصیف عناصر یک پروژه کافی باشه ... چون بسیاری از عناصر ، صرفا صفر یا یک نیستن ، بلکه در وسط قرار دارن (بین 0 و 1) "
آقا اجازه ، اون ای.تی که گفتید هم قشنگه به نظرم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)