تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 674 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296336386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milo.Metallboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با رم 1 به سختی بالا میاد ولی با اینکه 8500 نسبتا ضعیف هست بازی بالا میاذ ولی با رزولوشن نسبتا پایین

2. این کاربر از Milo.Metallboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

سلام بچه ها اومدن بازی رو به همه تبریک میگم
    من فعلا نمیتونم بازی کنم :(

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من امروز یه نسخه از بازی که اینگلیسی هست ونیازی بکرک مداره به دستم رسید اما ابراهیمویچ هنوز تو بارسایت برای بقیه دوستان هم همینطوره؟؟؟
    بازی چیزهای جالبی داره که بزودی براتون تعریف میکنم

5. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز یه نسخه از بازی که اینگلیسی هست ونیازی بکرک مداره به دستم رسید اما ابراهیمویچ هنوز تو بارسایت برای بقیه دوستان هم همینطوره؟؟؟
    من هنوز بازیو نگرفتم ولی برای همه حتما همین جوریه
    خیلی تعجب نداره چون سال های قبل هم یه سری نقل و انتقالات انجام نمیشد. یعنی تقریبا نقل و انتقالات ماه آگوست کلا انجام نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بازم دروازبانها همون كارو ميكنن ولي اينبارو توپو ميندازن جلو پاي بازيكن خودي (مدافع)

داره خودمونی میشه mmasoudd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام

من یه صحبتی داشتم

بچه ها من نمیدونم شما چرا هی میگین مثلا فیفا 11 یا پیس 11 فلان باگشو بر طرف نکردن یا به این مشکلش توجه نمیکنن و از این حرق ها !

ببینین اگه قرار باشه که شرکت کونامی برای پیس 2011 یا اون شرکت دیگه برای فیفا 2011 همه باگ های موجود رو از بین ببرن و به روایتی بازی هیچ مشکلی نداشته باشه پس برای نسخه بعدی چیکار کنن ؟

این یک سیاست روشن و واضح همه شرکت های جهان هست چه ذر زمینه بازی سازی چه لوازم خانگی چه موبایل و ...

شرکت کونامی همین الان میتونه نسخه پیس 2020 رو هم بده بیرون اما این کارو نمیکنه
    هر نسخه از بازی که میاد یکسری از باگ ها برطرف میشه و یک سری دیگه عمدا باقی میمونه که در نسخه های بعدی برطرف بشه و من و شما بریم پول بدیم و بازیو بخریم و شرکت سود بیشتر ببره

وگرنه اونا هم میدونن که مثلا دروازه بان تو بازی که ساختن هوشش پایینه یا صدای تماشاگرا خوب نیست یا ...
    از من و شما بهتر میدونن
    این از اون حرفا بودا
    جای دیگه همچین صحبتی رو مطرح نکنی
    دوست عزیز این که میگی کونامی همین الان میتونه نسخه 2020 رو بده بیرون کلا خیلی عجیب و غریب بود
    یعنی کونامی اگه بخواد همچین نسخه ای رو همین الان منتشر کنه مطمئن باش با سود که نمیکنه هیچ با کله هم زمین میخوره
    چون بازی نسل بعدی رو میخواد با علم و تجربه ای که تا حالا و فعلا توی این زمینه کسب کرده بده بیرون
    در صورتی که رقیبش به مرور زمان میتونه یک سری تجربیات دیگه کسب کنه و از اونا استفاده و بازی خودش رو توسعه بده

این که این باگ ها برطرف نمیشن یا کونامی توانایی رفع اونا رو نداره یا این که نمیخواد اونا رو برطرف کنه
    که گزینه اول به نظر من احتمالش خیلی بیشتره
    شما خودتم متوجه شدی چی گفتی یا نه ؟

من خودم میدونم کونامی هیچوقت الان نسخه 2020 رو نمیده بیرون آخر جمله خودمم اینو تو صحبت قبلیم گفتم
    علتش هم همونجا گفتم که چون همیشه باید یک چیر جدید در هر نسخه داشته باشن که خریدار ترغیب بشه برای خریدن نسخه بازی

رفع مشکل صدای تماشاگران یا مشکلاتی از این دست چیزی نیست که کونامی قادر به انجامش نباشه

اما تو 2011 رفع نمیکنه

میزاره مثلا تو نسخه 2012 مشکل صدا و چند چیز دیگرو برطرف میکنه که کسایی که این مشکل صدای تماشاگران براشون عذاب آوره برن نسخه جدیده بازیو بخرن
    چون آگه نسخه 2011 با 2012 هیچ تفاوتی نداشته باشه کسی نسخه جدید نمیخره

و حتما باز در نسخه 2012 یکسری باگ عمدا باقی میذارن که در 2013 برطرف کنن و همینجور تا ...
    Kamyar_AnathemA جان من هم با تمام احترامی که برای نظر شما قائل هستم ولی خیلی با نظر شما موافق نیستم

این که شما می گی اگه الان بخواد می تونه نسخه 2020 رو بده بیرون واقعاً دور از منطق هستش

اگه یک شرکت مثلاً همه تواناییهاش رو رو نکنه و بعضی ها رو واسه یه وقته دیگه بزاره با عقل جور در می آد ولی نه تا این حد.

اینکه اگه الان مثلاً تمام مشکلات رو برطرف کنه برای سال بعد چیزی نداره و بازار رو از دست میده اصلاً درست نیست اگر این جوری بود هیچ وقت کونامی برای pes 2010 پچ بیرون نمی داد که بعضی از مشکلات و باگها برطرف بشه!!! و نگه می داشت برای 2011

قطعاً برای سال ها و نسخه های بعدی روی خیلی از نکاتی که شاید تا الان بهش نپرداختن یا اینکه اصلاً بهش فکر نمی کردن ، می شه کار کرد. مطمئناً با تکنولوژیهای جدید که روز به روز در حال پیشرفت هستن در آینده خیلی امکانات دیگه برای طراحی بازیها وجود خواهد داشت که الان نیست!

در ضمن در این بازار رقابتی شرکتی که بخواد با برطرف نکردن مشکل فعلی به فکر بازار سال بعد باشه خیلی زود بازار خودش رو از دست می ده و برای آینده نمی تونه حتی روی مشتری های فعلیش حساب کنه چه برسه به مشتریهای جدید!!!!

9. این کاربر از mmasoudd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
    Windows XP SP3, Vista SP2, 7
    Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor
    1GB RAM
    DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 or AMD ATI Radeon x1300 video card)

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
    Windows XP SP3, Vista SP2, 7
    Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor
    2GB RAM
    DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD ATI Radeon HD2600 or better)
    این سیستم مورد نیاز نسخه کامل
    توصیه میکنم بازی رو نگیرید چون نمیتونید از پشت کامپیوتر بلند شید
    گزارشگر بهتر شده صدای 2 نفر روی باز هست توی حالت لیگ قهرمانان خیلی با ابو تاب تر از حالت دوستانه گزارش میکنه تماشاچیان هم شور هیجان خاصی دارن صدای بلند گو ورزشگاه هم قبل بازی جالبه فقط بگم یه گل از راه دور بزنید ببینید گزارش گر چیکار میکنه
    خوشحالی بعد از گل هم بستگی زیادی به حساسیت بازی داره مثلا گل مساوی دقیقه 80 خیلی فرق میکنه با گل سوم دقایق اول
    راجب گیم پلی فعلا نظر نمیدم

11. 5 کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان
    بزرگترین و معتبرترین مرکز تخصصی بررسی بازی ها IGN به بازی نمره 9 داده که نسون میده PES نسبت به قبل خیلی پیشرفت کرده و این واقعا خیلی خوبه
    من به همه تبریک میگم بیشتر به خود کونامی

KING is back

13. 6 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad-ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم بالاخره بازی رو دانلود کردم!
    قبل هر چیزی بگم که حالم از این سیستم جدید دوربینشون به هم میخوره!
    فعلا 2 دست بازی کردم!
    بازی واقعا سخت تر شده!
    نمیشه با کریس و مسی و کاکا سرتو بندازی پایین بری گل بزنی!
    البته میشه باهاشون بندازی کنار بری جلو ولی وقتی میخوای بیای به سمت دروازه کارت سخت میشه!
    دفاع هم خیلی بهتره شده!
    -------------
    گرافیک بازی تغییر زیادی نکرده!
    چمن بهتر شده!
    فیس بازیکنا رو زیاد ندیدم ولی بعید میدونم تغییر زیادی داشته باشه نسبت به نسخه قبل!
    -------------
    داوری و دروازه بان ها خیلی بهتر از نسخه قبل ان!
    البته با 2 تا بازی نمیشه خیلی هم قاطع نظر داد!
    -------------
    پاس ها دستی شده که واقعا بازی رو جذابتر میکنه!
    -------------
    اورال بازیکنا هم به نظرم یکم عجیبه!
    کریس و مسی 98!
    ابراهیمویچ 97!
    سزار 96(اونوقت کاسیاس 89)
    دروگبا هم 96
    -------------
    این نسخه ای که من گرفتم انگار کلا نقل و انتقالات رو نداره!
    رائول و گوتی هنوز رئال ان!
    ابراهیمویچ بارسا!
    ------------
    احتمالا این نسخه رو به خاطر مسترلیگ آنلاین ارجینال بخرم!
    البته اگه یه راه حلی برای این دوربینش پیدا بشه!
    نمیشه گفت بازی نسبت به 2010 متحول شده!
    من که از pes 2010 به جز داوری و دروازه بان راضی بودم!
    فعلا همین تا بیشتر بازی کنم ببینم چی به چیه!

15. 5 کاربر از Javad-ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

لطفا از قسمت اديت بازي توضيحي بدبد (ممنون)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •