با رم 1 به سختی بالا میاد ولی با اینکه 8500 نسبتا ضعیف هست بازی بالا میاذ ولی با رزولوشن نسبتا پایین
با رم 1 به سختی بالا میاد ولی با اینکه 8500 نسبتا ضعیف هست بازی بالا میاذ ولی با رزولوشن نسبتا پایین
سلام بچه ها اومدن بازی رو به همه تبریک میگم
من فعلا نمیتونم بازی کنم :(
من امروز یه نسخه از بازی که اینگلیسی هست ونیازی بکرک مداره به دستم رسید اما ابراهیمویچ هنوز تو بارسایت برای بقیه دوستان هم همینطوره؟؟؟
بازی چیزهای جالبی داره که بزودی براتون تعریف میکنم
من هنوز بازیو نگرفتم ولی برای همه حتما همین جوریه
خیلی تعجب نداره چون سال های قبل هم یه سری نقل و انتقالات انجام نمیشد. یعنی تقریبا نقل و انتقالات ماه آگوست کلا انجام نمیشه
بازم دروازبانها همون كارو ميكنن ولي اينبارو توپو ميندازن جلو پاي بازيكن خودي (مدافع)
Kamyar_AnathemA جان من هم با تمام احترامی که برای نظر شما قائل هستم ولی خیلی با نظر شما موافق نیستم
این که شما می گی اگه الان بخواد می تونه نسخه 2020 رو بده بیرون واقعاً دور از منطق هستش
اگه یک شرکت مثلاً همه تواناییهاش رو رو نکنه و بعضی ها رو واسه یه وقته دیگه بزاره با عقل جور در می آد ولی نه تا این حد.
اینکه اگه الان مثلاً تمام مشکلات رو برطرف کنه برای سال بعد چیزی نداره و بازار رو از دست میده اصلاً درست نیست اگر این جوری بود هیچ وقت کونامی برای pes 2010 پچ بیرون نمی داد که بعضی از مشکلات و باگها برطرف بشه!!! و نگه می داشت برای 2011
قطعاً برای سال ها و نسخه های بعدی روی خیلی از نکاتی که شاید تا الان بهش نپرداختن یا اینکه اصلاً بهش فکر نمی کردن ، می شه کار کرد. مطمئناً با تکنولوژیهای جدید که روز به روز در حال پیشرفت هستن در آینده خیلی امکانات دیگه برای طراحی بازیها وجود خواهد داشت که الان نیست!
در ضمن در این بازار رقابتی شرکتی که بخواد با برطرف نکردن مشکل فعلی به فکر بازار سال بعد باشه خیلی زود بازار خودش رو از دست می ده و برای آینده نمی تونه حتی روی مشتری های فعلیش حساب کنه چه برسه به مشتریهای جدید!!!!
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP3, Vista SP2, 7
Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor
1GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 or AMD ATI Radeon x1300 video card)
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP3, Vista SP2, 7
Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor
2GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD ATI Radeon HD2600 or better)
این سیستم مورد نیاز نسخه کامل
توصیه میکنم بازی رو نگیرید چون نمیتونید از پشت کامپیوتر بلند شید
گزارشگر بهتر شده صدای 2 نفر روی باز هست توی حالت لیگ قهرمانان خیلی با ابو تاب تر از حالت دوستانه گزارش میکنه تماشاچیان هم شور هیجان خاصی دارن صدای بلند گو ورزشگاه هم قبل بازی جالبه فقط بگم یه گل از راه دور بزنید ببینید گزارش گر چیکار میکنه
خوشحالی بعد از گل هم بستگی زیادی به حساسیت بازی داره مثلا گل مساوی دقیقه 80 خیلی فرق میکنه با گل سوم دقایق اول
راجب گیم پلی فعلا نظر نمیدم
دوستان
بزرگترین و معتبرترین مرکز تخصصی بررسی بازی ها IGN به بازی نمره 9 داده که نسون میده PES نسبت به قبل خیلی پیشرفت کرده و این واقعا خیلی خوبه
من به همه تبریک میگم بیشتر به خود کونامی
KING is back
منم بالاخره بازی رو دانلود کردم!
قبل هر چیزی بگم که حالم از این سیستم جدید دوربینشون به هم میخوره!
فعلا 2 دست بازی کردم!
بازی واقعا سخت تر شده!
نمیشه با کریس و مسی و کاکا سرتو بندازی پایین بری گل بزنی!
البته میشه باهاشون بندازی کنار بری جلو ولی وقتی میخوای بیای به سمت دروازه کارت سخت میشه!
دفاع هم خیلی بهتره شده!
-------------
گرافیک بازی تغییر زیادی نکرده!
چمن بهتر شده!
فیس بازیکنا رو زیاد ندیدم ولی بعید میدونم تغییر زیادی داشته باشه نسبت به نسخه قبل!
-------------
داوری و دروازه بان ها خیلی بهتر از نسخه قبل ان!
البته با 2 تا بازی نمیشه خیلی هم قاطع نظر داد!
-------------
پاس ها دستی شده که واقعا بازی رو جذابتر میکنه!
-------------
اورال بازیکنا هم به نظرم یکم عجیبه!
کریس و مسی 98!
ابراهیمویچ 97!
سزار 96(اونوقت کاسیاس 89)
دروگبا هم 96
-------------
این نسخه ای که من گرفتم انگار کلا نقل و انتقالات رو نداره!
رائول و گوتی هنوز رئال ان!
ابراهیمویچ بارسا!
------------
احتمالا این نسخه رو به خاطر مسترلیگ آنلاین ارجینال بخرم!
البته اگه یه راه حلی برای این دوربینش پیدا بشه!
نمیشه گفت بازی نسبت به 2010 متحول شده!
من که از pes 2010 به جز داوری و دروازه بان راضی بودم!
فعلا همین تا بیشتر بازی کنم ببینم چی به چیه!
لطفا از قسمت اديت بازي توضيحي بدبد (ممنون)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)