بسیاری؟ همش چند تا بازیه اچ دی هست که بسیاریشو اجرا نمی کنه؟
مثلا کدوما؟ والا ما هر چی بازی بود تو یوتیوب دیدیم رو ایکس 10 اجرا شده .. فقط فکر کنم آسفالت 6 رو نتونه اجرا کنه.
بسیاری؟ همش چند تا بازیه اچ دی هست که بسیاریشو اجرا نمی کنه؟
مثلا کدوما؟ والا ما هر چی بازی بود تو یوتیوب دیدیم رو ایکس 10 اجرا شده .. فقط فکر کنم آسفالت 6 رو نتونه اجرا کنه.
دهن مارو سرویس کردی مهدیسعید بارسلونا کجاست؟ یه سوال داشتم
این دوال تاچ تو بازیها اذیت نمی کنه؟ هر گیرپاژ کنه![]()
نه بابا مشکلی نداره. عامو انگری بردز میزدم میترکوندم نیروهای دشمن رو
-------------------------------
آقا یه وایرلس روتر بگیر که اینترنت تو خونه پخش باشه حال کنی. یه کانکشن poppe بساز کارت راه میفته. راحته. فقط همین روتر رو لازم داریاقا این سوال منو کسی ج میده؟ مرسی..
اجرا که میکنه همه بازیه رو!مثلا کدوما؟ والا ما هر چی بازی بود تو یوتیوب دیدیم رو ایکس 10 اجرا شده .. فقط فکر کنم آسفالت 6 رو نتونه اجرا کنه.
ولی خیلی لگ میزنه.
خب من بالاخره تونستم اینترنت لپتاپو روی x10 شیر کنم.(بدون روتر)...برم سراغ دانلودیجات..
مرورگر چی خوبه؟
من یه تور دیدیم برای اندروید...چطوریه؟چیز تر شکنه؟
سوال بعدیم...مسنجر خوب که یاهو و جی تاکو هم زمان پشتبانی کنه چی سراغ دارین؟
دیگه این که یه لیست بازی توپ که راحت اجرا بشه و قشنگ باشه برای این x10 میخوام...کی داره...تست شده میخوام باشه...مرسسسسسسسسسی
چند قیمته این روترها..مدلی هست که به عنوان کارت شبکه بصورت اینترنال وصل بشه به pc بعد من سیم رو بهش وصل کنم..خب هم بتونم توی pc از اینترنت استفاده کنم هم اینترنتو پخش کنه تو خونه..بدون روشن بودن pc ؟آقا یه وایرلس روتر بگیر که اینترنت تو خونه پخش باشه حال کنی. یه کانکشن poppe بساز کارت راه میفته. راحته. فقط همین روتر رو لازم داری
Last edited by am2; 31-03-2011 at 13:57.
اندو هم فایر فاکس و هم اپرا رو داره!! من شخصا فایر فاکس 4 رو پیشنهاد میدم!!مرورگر چی خوبه؟
ebudduy یکی از بهترین کلاینت های چت هستش که اکثر سرویس های گفت و گو رو سپورت میکنه!!
تو بخش دانلود برنامه ی اندرویدی همین سایت،یه سری معرفی کردم!!
مودم وایرلس هم برای گوشی و لپ تاپ و کامپیوتر،60 تومن هستش که من خودم خریدم تی پی لینک 500 تا دستگاه رو بهش وصل میکنم!
برای من که فقط assassin creed اجرا نشد. الان بازی های خفنی مثل Modern Storm, Spider man, Gangster 2, Avatar, Hawx, Asphalt و خیلی های دیگه نصب و اجرا شده. مخصوصا از وقتی دوال تاچ شد که فوق العاده عالی شد.
بچه ها این بازی ها که میگین رو از توی همین انجمن دانلود کردی؟برم سراغ دانلودشون؟
الان google talk رو گوشیت نصبه. یاهو هم برنامه مسنجر داره برای اندروید. به نظر من این 2تا رو استفاده کنی خیلی بهتره تا از این برنامه های 3rd party استفاده کنی. امکاناتشونم بیشتره.سوال بعدیم...مسنجر خوب که یاهو و جی تاکو هم زمان پشتبانی کنه چی سراغ دارین؟
والا من یه مدل لینکسیس گرفتم 98 تومن. 160N مدلشه. اکسترنال هم هست. از اینترنال خبر ندارمچند قیمته این روترها
منم نهنگ رو پیشنهاد میدمدلفین رو پیشنهاد میدم !!
برای دانلود هم هر چی میخوای برو تو 4shared دانلود کن پیدا میکنی.
تو همین انجمن هم یه تاپیک هست کار خودمهیه مشت برنامه ریختیم توش بگرد اونجا هم چیزای خوبی هست
این لینک همون تاپیکهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
چرا نچسبید به پست بالاییه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)