شا با این پول انتخاب دیگه ای ندارید .. پس سامسونگ چرت نیست وگرنه شما این گوشی رو نمیخریدید..
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
شا با این پول انتخاب دیگه ای ندارید .. پس سامسونگ چرت نیست وگرنه شما این گوشی رو نمیخریدید..
در این مورد کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه ؟
samsung wave 1
زیاد هم بد نیست که.
اون حالت نایت برای جاهای چراغونی خوبه . اگه میخوای یه عکس خوب تو شب بگیری انو تو حالت عادی یعنی SCN بزار و فلش و فوکوسش رو خودکا کن.
سلام دوستان عزیز
من بادای 1.0 را دارم و قصد آپ دیت ندارم مشکل من باز نشدن فایلهای با فرمت TXT هست اگر راهنمایی کنید ممنون می شم
سلام
اقا رم این گوشی چنده؟![]()
384 مگابایت
سلام االلن قیمت این گوشی چقدره تو بازار؟
حدود 310 تومن
سلام این اولین پست من تو کل انجمن هست چند وقته ویو دارم تقریبا زیر و بم گوشی رو خوب بلدم تا الان هم توی انجمن های بادا بودم.کامنت های بالا رو نخوندم اما از این به بعد اگه کمکی از دستم بر بیاد و سوالی باشه حتما جواب میدم. گوشی ویو عالیه من که ازش راضیم.
یک خبر خوب هم بدم برای ویو داران عزیز. همین چند روز پیش سامسونگ برنامه ی جی پی اس اختصاصی ایران رو به اسم samsung navi iran در سامسونگ اپز قرار داده که حدود 60مگابایت هست.از امکانات این برنامه رایگان اینترفیس فارسی دارا بودن نقشه ی تمام کشور با جزییات کامل امکان مسیریابی صوتی زبان شیرین فارسی.خلاصه برید دانلود کنید تا داغه.نقشه ها هم حدود 50مگ هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)