سلام...دوستان یه برنامه میخوام که ترافیک استفاده شده رو نشون بده؟الان از بزنامه Du meter استفاده میکنم...اما سریال میخواد...کسی داره؟مرسی
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
سلام...دوستان یه برنامه میخوام که ترافیک استفاده شده رو نشون بده؟الان از بزنامه Du meter استفاده میکنم...اما سریال میخواد...کسی داره؟مرسی
راستی درویش تو که برای صبانت کار میکنی(البته شایدم اشتباه فهمیدم)و انقدر براشون تبلیغ میکنی چرا از آسیاتک استفاده میکنی؟فقط به خاطر پشتیبانی خوبی که دارن؟
من برای صبا نت کار نمیکنم. من از هر دو استفاده میکنم در منزل آسیاتک سرکار از صبا. من هیچ تبلیغی برا ی کسی نکردم و نمیکنم.فقط اطلاعاتی که درباره این شرکتها دارم رو در اختیار دیگران میگذارم.
آسیاتک برای عدم محدودیت و صبا برای سرعت بالا
کاش اول یک سرچ میکردی. دوم تو قسمت نرم افزار مطرح میکردی برنامه ذیل برنامه خوب و دقیقی
Bandwidth Meter v5.2.0.0
Last edited by darvish1900; 27-10-2007 at 11:42.
من می خوام Adsl 128 بگیرم می خواستم بدونم الان از بین این شرکتها کدوم رو پیشنهاد می کنید ( فقط از نظر کیفیت )
یک مشکلی که این تاپیک داره اینه که خیلی از نتایج مال 1.5 سال پیش هست و الان یک سری از شرکت ها که اول خوب بودن مثل اوایل خوب نیستند .. یا بعضی شرکت ها بهتر شده کارشون ...
فکر کنم این سوال خیلی از دوستان باشه که در حال حاضر بهترین از نظر کیفیت کدوم شرکت هست ؟
1) شاتل
2) صبا نت
3) داتک
4) پارس آنلاین
5) سپنتا
6) آسیا تک
اگه میشه به ترتیب اولویت بگین ... خیلی خیلی ممنون
آسیاتک پارس آنلاین صبا
البته اینها سلیقه ای و هر کس یک جور میگه
آسيا تك
سپنا در صورتي كه مايه دار هستي
1- داتک
2- سپتا
3- پارس آنلاین
4- شاتل
5-صبا
6- آسیاتک
نظر منه!![]()
چیزی رو که جاننداختی؟؟؟
من هم قبول دارم
فقط به نظرم سپنتا و داتک در یه حد هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)