آقا شما کجا هستی؟
اگه خیلی کارت واجبه برو نمایندگی که بش سفارش دادی به صورت حضوری ازش مودم رو بگیر . اگه نیومدن برات اکتیو کنن بیا همینجا بگو تا من راهنماییت کنم که اکتیو کنی. من خودم برا خودم اکتیو کردم خیلی راحت
آقا شما کجا هستی؟
اگه خیلی کارت واجبه برو نمایندگی که بش سفارش دادی به صورت حضوری ازش مودم رو بگیر . اگه نیومدن برات اکتیو کنن بیا همینجا بگو تا من راهنماییت کنم که اکتیو کنی. من خودم برا خودم اکتیو کردم خیلی راحت
با سلام ما اخر نفهمیدیم این مبین نت نامحدود داره یا نه . اخه من 128 دیدم نامحدود اون ماهی 280.000 هزار تومان ایا قیمت ها درسته ؟؟؟؟
نه دوست عزیز مبین نت فعلا سرویس نامحدود نداره. البته اگر با این قیمتی که شما گذاشتی داشت من فکر نمیکنم یک نفر هم میگرفت
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
من امروز برای یکی از دوستان خواستیم ثبت نام کنیم که اتفاقا دوست منم مودم وایرلس میخوست و گفتیم که اگر تفاوت قیمت رو پرداخت کنیم میشه؟ که طرف گفت فعلا مودم وایرلس نداریم و ولی اگر داشتیم هم این طرح ها فقط با مودم معمولی ارائه میشه
چند سئوال ابتدایی
اگر کسی باشه که تو رشت از سرویس وایمکس مبین نت استفاده کرده جواب بده که بهتره
ایا با اکانتی که از مبین نت می گیریم می شود تو رشت یا تهران یا مناطقی که مبین نت تحت پوشش است از همان اکانت استفاده کرد؟
سرعت اینترنتش چطوریاست؟ سرعت ایندور واوت دورش چطوریاست مثلا تو منطقه قیمت ایندورش باشیم وسرعت 128 بگیریم و مودم اوت دور باشه چطوریه؟
ایا مثل adsl مثلا 128 با پهنای باند محمدود مثلا 5گیگ مثل ان سرعت بالاست چون adsl128 که دارم محدوده ولی سرعت دانلودش بالاست سرعت حدود 80 میشه بعضی اوقات بالا وپایین این وایمکس هم همینطوریه تو محدود ها ؟
کلا سرعت خوب است؟قطعی خرابی و... داره؟
چرا اینقدر سرعت کمه ؟
من شاتل ( ADSL2+( 128 دارم دانلودمم بین 90 تا 110 هستش با همین 128 کیلو .
تازه این مبین نت بالاتر از 128 که نمیده به شخص .
شما ها چطوری پول میدین به این شرکت ها![]()
??!!??!!??!!
سلام دوست عزیز، از روی ناچاری
اگه منطقه ما فیبر نمی شد و وقتی فیبر شد کابل عادی رو بر نمی داشتن تا بتونیم کابل برگردان کنیم ما هم مثل شما ADSL داشتیم و به این شرکت ها پول نمی دادیم.
من به تازگی سرویس 512 گرفتم، شما اگه دانشجو باشی یا یکی از نزدیکانتون در یه اداره دولتی کار کنه مشکی نداری برای بالای 128.
من دانشجو هستم و بهم گفتن گواهی از دانشگاه لازمه .
بچه مشهدم ولی دانشجو تربت حیدریه و از مدیر گروه نامه واسه اینترنت خواستم گفت همین 128 واسه شما ها بسه مگه میخواین چیکار کنین . منم چی بگم وقتی شعورشون نمیکشه .
ولش کن بحث رو همین جا تموم میکنم و از همه دوستان متشکرم به خاطر راهنماییهاتون ...![]()
اتفاقا رفتم نمایندگی سیب سبز، گفت مودم در حال حاضر نداریم.
سلام
امروز وایمکس من فعال شد
با 128 کیلو دمو که داشت روحم شاد شد.اصلا این سرعت رو باورم نمیشد.حدود 280 کیلو سرعت.داشتم پرواز میکردم
با یه دانلود تمومش کردم.سرویس اصلیم هم شروع شد با سرعت حدود 70 کیلو.چی میشد سرعت این هم مثل دموش بود.اخه خیلی حال داد
در ضمن سرویسم 512 یکساله هست.
سر جمع حدود 405000 تومان برام افتاد
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)