بچه ها آدرس پنل کارکرد ADSL مخابرات کجاست الان ؟
این رو که میرم وارد نمیشه و میگه پسورد اشتباس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره کاربری رو چطوری باید وارد کرد ؟
ساعت دانلود رایگان هم 1 تا 7 شده ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بچه ها آدرس پنل کارکرد ADSL مخابرات کجاست الان ؟
این رو که میرم وارد نمیشه و میگه پسورد اشتباس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره کاربری رو چطوری باید وارد کرد ؟
ساعت دانلود رایگان هم 1 تا 7 شده ؟
سلام
من از این آدرس میرم 10.45.62.32 هرچند اینم الان انگار از کار افتاده
ولی لینک شما کار میکنه ساعت رایگان 1 تا 7 هست
قبلا مثلا اگر 0877 بود الان میشه 87 بعد یه عدد 4 یا عدد مخصوص شهرتون
هم اضافه میشه مثلا 8743445444البته برای من را یه بار پسوردش را هم ریست کرده بودن زنگ زدم درست کردن
بهتره بزنگی بهشون
Last edited by javan01; 06-01-2014 at 07:06.
ممنــون برادر.
آره زنگ زدم بهشون گفت که پنلتون یه مشکل جزئی داره و برام درستش کرد.
فقط حواستون باشه تو دام این شرکت های خصوصی نیفتید. یکسری شرکت ها جدیدآ دارن برعلیه مخابرات کمپین راه میندازن که جلوی ارزون فروشی رو بگیرن اونم با این توجیه که گرون فروختن بهتر از کیفیت پایینه! بله اگه قراره کیفیت سرویس دهی 300 درصد بهبود پیدا کنه ارزش اینو داره که به همون نسبت تعرفتون هم 3 برابر گرون تر بشه ولی وقتی بهترین سرویس دهنده ها نهایتآ 10-20 درصد کیفیت خطوطشون بالاتره چه توجیهی برای قیمت های 2-3 برابری شون وجود داره؟!
یه نگاه به قیمت ها بندازید بعضی شرکت ها تعرفه هاشون گاه تا 3 برابر تعرفه مشابه مخابرات بالاتره و البته با حجم ماهیانه کمتر از نصف مخابرات!
من خودم شرکت هایی رو میشناسم که سرعت دانلودشون در ساعات روزانه تا چندصد کیلوبایت میرسه ولی در ساعات رایگان به شدت افت میکنه و به کمتر از 10-20 کیلوبایت میرسه! خوب چه فایده شما اگه سرعت روزانتون 100 مگابایت در ثانیه باشه ولی به خاطر محدودیت حجمی نتونید چیزی دانلود کنید چه ارزشی داره!
حداقل خوبیه مخابرات اینه که اگه میانگین سرعتش 20-30 درصد پایین تره ولی روز و شبش با هم فرقی نداره.
Last edited by bahareh_bus; 06-01-2014 at 19:07.
سلام
بچه ها مخابرات سرویس اینترنت نامحدود هم داره؟
ساعت رایگان یک تا هفت شده ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
سلام دوست عزیز میده البته سرعت دانلودش افتضاست
و نگیری بهتره
سرعت نامحدود همانطوری که دیگر دوستان گفتن واقعا افتضاح است . اگه میخوای دانلود کنی فکر کنم همون حجمی که تو 24 ساعت نامحدود میشه گرفت خیلی راحت در ساعات رایگان با سرعت بالاتر میشه گرفت. البته با هزینه کمتر برق و استهلاک کمتر کامپیوتر.
با برنامه هایی که در زمینه روشن و خاموش کردن اتوماتیک کامپیوتر هست نیازی ب بیدار موندن تا دیروقت هم نیست .
سلام به همه بچه های با مرام وگل اراکی ممنون از راهنماییهاتون متشکرم
آره علی آقا.
ساعت یک خیلی خیلی ارزش داره، من قبلن که ساعت 2 بود به ندرت رغبت میکردم دانلود کنم ولی الان به راحتی دانلود میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)