اینا رو بدون پلیر هم میدن؟
سلام
کسی نبود یه توضیح کوچولو بمن بده
یه سوال دیگه هم داشتم
این مدلها با تلویزیون من که سامسونگه مشکلی ایجاد نمیکنه برای ارتباط؟
کارم گیره کمک کنید ممنون میشم
[QUOTE=mr_rayan;5730833]نه منظورم فروشگاه آکوستیک نیست .من این مدل رو تو یک مغازه دیدم چهارراه پارک وی ابتدای ولیعصر ،سمت چپ،متاسفانه مغازه تابلو نداشت و اسمش رو نمی دونم.ولی کاملا مشخصه چون مغازه بزرگیه.
در مورد D-M38 هم عرض کنم اول از همه من قبلا هم عرض کردم که نمی دونم دقیقا کدوم مدل بود و شاید اصلا D-M38 نباشه و یک مدل پایین تر باشه.اگه مجددا رفتم اون سمتی به صورت دقیق تری نگاه می کنم و اگه شد صداش هم می شنوم.
rs30 هم اصلا قابل مقایسه با اینجور سیستم ها نیست چون این دوتا سیستم هرکدوم مخصوص کار خاصی طراحی شدن.بهرحال این دوتا سیستم اصلا دو سطح و کلاس هم نیستند.
ولی با توجه به فرمایشات شما از نظر موقعیت مکانی منزل و متراژ و هدف از خرید به نظر من اصلا rs30 بدرد شما نمی خوره.
---------- Post added at 06:15 AM ---------- Previous post was at 06:11 AM ----------
مدل rs77 شرکت پایونیر هست با حدود قیمت 950 تومن و یا اینکه اگر به صدای نرم تر علاقه مندید یه ست بلندگوی 426 جامو و یه آمپلی فایر تو سطح خودش و یه پلیر مناسب سلیقتون حدود یک میلیون تموم میشه.
اگر صفحه های پیشین رو مطالعه کنید بچه ها در مورد سیستم هایی که خریدن و قیمتش صحبت کردن.
---------- Post added at 06:17 AM ---------- Previous post was at 06:15 AM ----------
اسم فروشگاه (پاپ استريو هست)
سلام به همه دوستان
چند مدل سینمای خانگی به ما معرفی کنید که حدود 500-600 باشه و از 3378 فیلیپس بهتر باشه.(از لحاظ کیفیت صدا)
ممنون
از این سه تا مدل به نظر من از خرید ال جی که صرف نظر کن.مدل dz910 نسبت به pt875 بیس بهتری داره ولی تفکیک ضعیف تری داره.تصویر هر دو تا سیستم هم توی یک سطح هست.
از نزدیک هم برید و صداشون رو بشنوید و تصمیم بگیرید.
سلام
چرا مدل ال جی رو نخرم؟
میشه یه توضیح بدی؟یعنی بخرم ضرر کردم؟
سلام.من میخوام سینمای خانگی بخرم.تا حدود 500.000 تومان.ال سی دی فیلیپس دارم.دوست داشتم سینمای فیلیپس بخرم اما میگن زیر نویس فارسی رو نمیخونه..بهترین مدل و مارکی که پیشنهاد میکنید چیه؟هم از نظر صدا هم امکانات .نمیدونم شنیدم بالای 4کاناله باشه بهتره و این چیزا .اما نمیدونم اصلاً یعنی چی؟چند وات باشه بهتره؟بهترین بهترین با این پول چیه؟اگه بیسیم باشه خیلی بهتره.ممنون
سلام
میخاستم jamo 606+ampili 1020 pioneer بگیرم ولی فروشگاه ارمغان که برای تست رفتم میگفت امپ های پایونیر صدای خوبی به نسبت انکیو ندارن(انکیو 308 رو فقط برام تست کرد)
البته من امپ 1020 رو برای رادیو اینترنتی میخام واگرنه انکیو 308 ور میداشتم
میخاستم بدونم درست گفته ؟
یک سوال دیگه هم داشتم:
به نظرتون jamo 426+sub بگیرم یا jamo 606
ممنون
آمپ 1020 اصلا با 308 انکیو قابل مقایسه نیست و تو سطح بسیار بالاتری قرار داره و قابل مقایسه با سری 3008 انکیوست .
سلام من می خوام سینمای 3578W فیلیپس بخرم ترجیحاً اینترنتی برای ارسال به شهرستان متاسفانه چاره فکر کنم تموم کرده چون تو سایتش نداره دوستان میتونن راهنمایی کنن از جای دیگه بگیرم که مطمئن باشه و قیمتش هم خوب باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)