آره میشه.
آره میشه.
..................
Last edited by M0RTEZA_R; 02-08-2013 at 20:39.
ثبت نام بدون آزمون کارشناسی حرفه ای و مهندسی فناوری دانشگاه علمی کاربردی از تاریخ 13 مرداد آغاز می شود و تا تاریخ 20 مرداد ادامه دارد. نتایج ثبت نام در تاریخ 12 شهریور از طریق سایت سازمان سنجش منتشر می شود .
جهت کسب اطلاعات بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمائید .
دوستان من کارشناسی هستم الان میخوام مرکزمو عوض کنم و برم یه دانشگاه دیگه در صورت قبولی باید معادل سازی بشه واحد ها ؟ چه نمره هایی را قبول میکنند؟
اگه پودمانی هستید طبق قانون جدید میتونید هر مرکزی برید و آخر سر پودمان ها رو با هم تجمیع میکنن.
یا شما منظورتون برای ارشد هست؟
خودم ترمی ام برادرم پودمانی
کارشناسی
برای پودمانی نیاز به تطبیق واحد نیست؟ ترمی چطور؟
این ثبت نامی که از فردا شروع میشه ترمی هست یا پودمانی؟
با سلام
دوستان این دانشگاه علمی کاربردی رسانه چی هست؟
بعد از فارغ التحصیلی توی رسانه استخدام میشیم ؟ میشه اگه دوستان کسی میدونه یکم در مورد دانشگاهش و رشته هاش توضیح بدید.
با تشکر
دوستان یه سوال دارم
من داداشم، دیپلم اقتصاد قدیم هست.
الان می خواد تو یکی از رشته های گروه کشاورزی ادامه بده، سوالم اینه که :
1- امکان ادامه هست ؟ (با دیپلمش مشکلی نیست)
2- زمان ثبت نامش کی هست؟ ( و با جه اسمی ، پورمانی...)
ممنون
سلام
پذیرش بدون کنکور کارشناسی که چند روز دیگه س برای دوره های پودمانی هست یا ترمی؟
سلام برای ثبت نام توو رشته های علمی کاربردی فقط باید دیپلم داشته باشی.و نوع رشته ای که خوندی با اونی که می خوای ثبت نام کنی می تونه مغایرت داشته باشه.من با تجربی نرم افزار خوندم.
اما اینکه دیپلم نظام قدیم باشه یا جدید چه فرقی داره نمی دونم...به احتمال زیاد توی دفترچه توضیح داده
به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزن.زمانبندی پذیرش هارو زده اما متاسفانه مشخص نکرده دوره های پودمانی هستن یا ترمی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)