دوباره سلام
یه سوال دیگه هم دارم
آیا فناوری ضد سرقت رو استار هم داره ؟ یعنی همون که وقتی سیم کارت دیگه ای توی گوشی قرار بدن ، یه اس ام اس به شماره
ای که قبلا دادیم ارسال بشه
ممنون
دوباره سلام
یه سوال دیگه هم دارم
آیا فناوری ضد سرقت رو استار هم داره ؟ یعنی همون که وقتی سیم کارت دیگه ای توی گوشی قرار بدن ، یه اس ام اس به شماره
ای که قبلا دادیم ارسال بشه
ممنون
رذاستی یادم رفت بگم میشه روی این گوشی تم نصب کرد؟
داداش سپهر این قابهایی که گذاشتی آدم رو هوسی میکنه!؟ تو بازار دیدی از اینا؟ البته با مال من نمیاد که نقره ای هست! شاید به مشکی ها بیاد!!!
میلاد دقیقا خود این طرح رو تو بازار ندیدم ولی مثل اینو زیاد دیدم. هم واسه کوربی و هم واسه استار
تو علا ءالدین و بازار موبایل پیدا میشه. حتی بعضی از مغازه ها پشت ویترین هم گذاشتن
واسه کوربی که فراووونه
90% این طر ح هایی که تو عکس بالایی هست رو من تو علاءالدین دیدم
البته طبق معمول قاب های تقلبی هم اومده که هم قیمت قاب 1201 , 1100 و ایناست و اصلا ظرافت و کیفیت نداره
واسه اون صداهای تیک تیک که میگی من تا حالا با همچین مشکلی مواجه نشدم![]()
Last edited by d.b23; 16-06-2010 at 13:19.
بله سیستم ضد سرقت هم داره
تم نصب میشه ولی دنگ و فنگ داره
خیلی جالبه من و tiger111 همیشه همزمان پست میدیم و من بعد از اینک دکمه ارسال رو میزنم میبینم یکی قبل از من جواب داده
بله mobile tracker(ضد سرقت) و قابلیت SOS(پیام اضطراری) و Fake Call (تماس مجازی) و smart unlock (باز کردن قفل صفحه با مشخص کردن یک حرف خاص و نوشتن آن حرف بر روی صفحه) و قابلیت گذاشتن پسورود بر روی هر کدام از قسمت های گوشی به دلخواه خودتان- منوی فارسی- منشی فارسی و تقویم فارسی هم داره
در مورد تم هم فکر کنم دوستان امتحان کردن و بیشتر میدونن
Last edited by d.b23; 16-06-2010 at 14:34.
eeeeeeeee بازم باهم پست دایم
Milad_4171 جون در مورد مشکل شما هم در قسمته
settings>application settings>call>all calls>alerts on call
activation رو اف کردی؟
اگه نه اف کن مشکلت حل میشه
سلام آخرین قیمت که مال امروز بعد از ظهره و مال گاجره مشهده استار معمولی 169 و تی وی 170 یه مدت معمولیش تو بازار نبود و لی از امروز اومده لیست قیمت مال همین 5 دقیقه پیشه
گویا هر بار که به سیستم وصلش میکنم دوباره به حالت دیفالت برمیگرده. مشکلم حل شد همونایی که گفته بودم تیکش رو برداشتم دوباره تیک دار شده بود!!!!
من از سیستم ضد سرقتش استفاده کرده بودم. و شماره پسر خالم رو همینطوری داده بودم!!
اون روزی که گوشیم رو دزدیدن وقتی سیم کارتم رو یارو عوض کرده بوده یعنی حدودا 20 روز بعد یه تماس به شماره پسر خالم شده بود!
البته من این حالت رو ورش قفل گذاشته بودم ولی حالا بهر دلیل قفل دستگاه روباز کرده بودن. بعدش هم گویا گوشی رو ریست کردن دیگه نشد ردیابی کرد! اون شماره هم دیگه جواب گو نبود!!!!
ولی خداییی خیلی باحال بود!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)