بچه ها این رم رو امتحان کنید نتیجه رو به ما هم بگید آخه من یه روزه که رمم رو عوض کردم
بچه ها این رم رو امتحان کنید نتیجه رو به ما هم بگید آخه من یه روزه که رمم رو عوض کردم
دوستان اگه میشه این رام انرژی ورژن dinik رو در رپیدشیر یا ۴شیر آپ کنید آخه این هات فایل هیلتره...
lبرنامه خاصی نمیخواد . کافیه بری تو ستینگ گوشی و تم گوشی رو عوض کنی . خود به خود درست میشه
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
هرچی لینک میخواید به آدرس زیر برید درخواست بدید Genzo براتون 3 سوت مستقیم میکنه. فقط یکیتون برید نه همه با هم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم درخواست دادم ........ لینکا آماده شد براتون میزارم...........
ادرسی که تو موداکو گذاشته فیلتره
بفرمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون سفیده توش نیست .... حذف شده بود از سرور منظورم اینه:
Energy.OMNIA.23127.Sense2.5.Cookie.GTX )
زحمت این لینکا و اکثر لینکای مستقیم شده رو
Genzo Wakabayashi
کشیده:
در این تاپیک:
تشکر از ایشون نشانه شخصیت شماست.![]()
Last edited by SAEEDSAMSUNG; 02-09-2010 at 22:58.
کسی هنوز نریخته این رم رو
کسی میدونه چقدر رم و رام خالی داری و سرعتش چطوره
خودت نصبش کن..... از قدیم گفتن کس نخارد(نخوارد)پشت من جز ناخن انگشت من
سلام دوستان،
من رام رو دانلود کردم. ظاهراً سالمه چون راحت اکسترکت شد و ایرادی هم نگرفت. ولی OCTANS Downloader نمیشناستش و ارور میده.![]()
Last edited by ranjbar2009; 03-09-2010 at 03:25.
کدومش رام ارور داد.این ورژنOCTANS Downloader v2.14 رو کامپیوترت نصبه دیگه درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)