تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 286 از 469 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296336386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من امروز واسه اولین بار رفتم کتابخونه درس بخونم مثلا... اشتباهی رفتم تو اتاق خواهران ( همه شون بدون حجاب و بعضی هاشون با تی شرت بودن ) حدود 10 ثانیه نشستم دیدم همشون با دهن باز دارن منو نگاه میکنن اومدم پا شم برم بیرون پام خورد صندلی افتاد درستش کردم خواستم برم بیرون دم در که رسیدم همون لحظه یکی داشت میومد تو چون در به سمت داخل باز میشد اونم درو محکم هل داد من و در یکی شدیم بالاخره با هزار زحمت رفتم تو قسمت برادران نشستم رو صندلی که شروع کنم اما یهو یادم اومد کتابم رو اونجا جا گذاشتم. رفتم در زدم یکی از دخترها با عصبانیت درو باز کرد گفت چیه ؟ گفتم ببخشید میتونم بیام تو کتابم رو بگیرم. گفت نخیر . بعد اومد به مسئول کتابخونه گفت که این آقا واسه ما مزاحمت ایجاد میکنه و مسئول کتابخونه هم عذر منو خواست... این شد داستان درس خوندن ما در کتابخونه....
    اون قسمت بیرون رفتن از کتابخونه جالب بود
    منم یه بار اشتباهب وارد سلف سرویس خواهران شدم کل سالن داشت جیغ میکشید اومدم برگردم برم پام پیچ خورد افتادم 500 نفر دختر داشتن بهم میخندیدن

مهندس زیبتو بکش بالا
    خیلی عالی . . . .

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

سوتی ما ..با رفیقم تو توبوس بودیم بعد ...یه دختره امار میداد بعد از کمی تلپاتی تل دادم..........خلاصه بگم... بعدش ما از اتوبوس اومدیم پیاده شدیم اوناهم پیاده شدن...بعدش ما فهمیدیم اشتباه پیاده شدیم برگشتیم بالا...این دفعه من پشتم سمت خانومها بود و رفیقم جلوم به سمت خانومها...................بعد شروع کردم به مسخره کردن دختره که اره فکرده الان چی میکنم براش من باسه خنده میخوامشو اینها.....دیدم رفیقم داره بال بال میرنه.. کم مونده بود پرواز کنه... مشغول گفتن بودم ناخوداگاه برگشتم دیدم همینطوری تو چشام با عصبانیت نگاه میکنه............منم در کمال خونسردی ایسگاه بعدی پیاده شدم..........

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سوتیت بد آموزی داره Lol

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

سلام به همه دوستان من 2 روز پیش این تاپیک رو برای اولین بار دیدم و کلی خندیدیم البته من خودو شدیدا صوتی میدیم در اکثر مواقع ولی اون موقع هر چی فکر کردم یادم نیمد تا اینکه امروز چند تا از سوتی های جالبم یادم اومد که می نویسم
    فکر کنم 2 سال پیش بود تو خونه بودم که در زنگ زد رفتم باز کردم یک پسر حدود 17 ساله بود گفت ما داریم بالاتر جدولرو درست می کنیم حالا موقع ظهر بادمجان خریدیم یک مایتابه می خوایم سرخ کنیم منم یک مایتابه اوردم گفت کوچیکه که یک بزک براش بردم خلاصه گفت یک قابلمه هم بده منم چون چیزی دم دست نبود قابلمه زودپزو بهش دادم گفت تا 2 ساعت دیگه می یارم رفت که دیگه بیاره نکته جالب اینکه من اصلا دقت نکردم آخ تو کوچه جدول چیو می خوان بسازن مگه خیابونه تا مدت ها کل فامیل مارو دست می نداختن

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

چند روز پیش یک کاپ فامیلی زدیم و کلی پسر داشتیم Pes2008 بازی میکردیم.
    بچه ی یکی از این آشناها 8 سالش بود کیلید شده بود که منم بازی کنم.
    خلاصه گفتیم میاریمش نخودی باشه و شانس هرکی بیفته اون سعود کرده.
    این بچه هم اینتر رو برداشت و شروع کرد.
    من که بارسلونا بودم و یواشکی بازیکنام هم دستکاری شدند ازش فقط 2 تا خوردم.
    بقیه هرکدوم چندتایی ازش گل خوردن و آخر هم با اقتدار کاپ رو گرفت.
    مارو میگی مارس مونده بودیم. نامرد رفت واسه همه تعریف کرد و آبرومونو برد.

پروفشنال Meisam Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان من 2 روز پیش این تاپیک رو برای اولین بار دیدم و کلی خندیدیم البته من خودو شدیدا صوتی میدیم در اکثر مواقع ولی اون موقع هر چی فکر کردم یادم نیمد تا اینکه امروز چند تا از سوتی های جالبم یادم اومد که می نویسم
    فکر کنم 2 سال پیش بود تو خونه بودم که در زنگ زد رفتم باز کردم یک پسر حدود 17 ساله بود گفت ما داریم بالاتر جدولرو درست می کنیم حالا موقع ظهر بادمجان خریدیم یک مایتابه می خوایم سرخ کنیم منم یک مایتابه اوردم گفت کوچیکه که یک بزک براش بردم خلاصه گفت یک قابلمه هم بده منم چون چیزی دم دست نبود قابلمه زودپزو بهش دادم گفت تا 2 ساعت دیگه می یارم رفت که دیگه بیاره نکته جالب اینکه من اصلا دقت نکردم آخ تو کوچه جدول چیو می خوان بسازن مگه خیابونه تا مدت ها کل فامیل مارو دست می نداختن
    معلومه كه دست به سوتي توپي داري.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

سال اول بود که رفتم دانشگاه اون موقع خیلی جوگیر بودم همیشه ردیف اول می شستم البته الانم همیشه جولوها می شینم کلا بچه مثبتم از بچه هام خیلی کم می شناختم خلاصه بعد از حدود یک ربعی که در انظار عموم قرار داشتیم یکی زد به شونم در گوشم گفت لباستو برعکس پوشیدی وقتی نگاه کردم کلی سرخ شدم یک پیرهن بافتنی یقه گرد بود که جولوش یک طرحی داشت ولی الان اون طرح پشت من بود خلاصه رفتیم سریع تودستشویی عوض کردیم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

یکی بیاد تمام سوتی ها رو تو یک فایل pdf ذخیره کنه ، بفروشیم پولدار شیم بریم خارج!

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

یکی بیاد تمام سوتی ها رو تو یک فایل pdf ذخیره کنه ، بفروشیم پولدار شیم بریم خارج!
    به همین خیال باش

البته من میتونم بکنم چن میدی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •