تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 334 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

14

سلام
    من چند روز ديگه ميخوام تيبا بخرم كساني كه تجربه و اطلاعات دارن منو راهنمايي كنند
    بودجه من 9 ميليون تومان است كه تيبا ex شرايطي ميخوام بگيرم
    206 و ال90 هم دوست دارم ولي ايران خودرو نميده فعلا
    ريو هم دوست دارم ولي شرايطي پيدا نميكنم
    من ميتوانم ماهي 500 تومان هم بدهم
    ميخواستم دوستان منو راهنمايي كنيد ممنونم
    من دانشجو فيروزكوه هستم و هفته اي 2 روز ميرم جاده
    مقاومت و ايمني ماشين برام مهمه

داره خودمونی میشه VAHIDMETALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من تا اینجا از سخنان دوستان فهمیدم هر کس خودرو تیبا داره داره ازش تعریف میکنه چون هیچ کس به ماست خودش ترش نمیگه وبرای اینکه خودشو قانع کنه که ماشین خوبی داره ازش تعریف میکنه حالا من خودم تیبا داشتم اولا که شکل وطراحیش بسیار زشته وخیلی سروصدا داره که به نظر من نباید این ایراد رو داشته باشه چون همین پراید های جدید این مشکل براشون حل شده ولی خوب کمی هم از پراید بهتره و اون بهتریش فقط حجم موتورش است خلاصه کلام من خودم رو از شر خودروهای سایپا کم کردم وبا اتوبوس به مسافرت میرمچون هم جاداره وهم داری تنکنولوژی بالایی است مثل اینک در ابتدایی را خوابم میبره ووقتی بیدار شدم میبینم منو رسونده مقصد
    موفق باشید
    شکی در این نیست که شما حتمآ تیبا داشته اید.

3. این کاربر از VAHIDMETALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    من چند روز ديگه ميخوام تيبا بخرم كساني كه تجربه و اطلاعات دارن منو راهنمايي كنند
    دوست عزیز اگر سایر مطالب این فروم رو مطالعه کنید میتونید راهنمایی مورد نظرتون رو پیدا کنید.
    اما چون فرمودید که دانشجو فیروزکوه هستید من خودم هم از مهندسین مسکن مهر دشت ناصر فیروزکوه هستم و این مسیر رو هفته ای 4 بار میرم و می ام. باید اینو بگم که تعادل و راحتی ماشین سر پیچ های مسیر خیلی عالیه و دیگه لازم نیست 1500 (ماهی 24000 تومن واسه شما)تومن پول به عوارضی پرداخت کنید و با خیال راحت می تونید از جاده قدیم(جاجرود ) تردد کنید. و من خودم همین کار رو می کنم.و قدرت ماشین هم در حدی هست که اون شیب های سخت جاده فیروزکوه بخصوص نمرود رو به راحتی و بدون افت دور موتور طی کنید و این رو هم یگم که من توی این زمستون با این همه رفت و آمد توی کولاک و یخبندان هیچ مشکلی برام پیش نیومد و کنترل روی یخ و برف عالیه مخصوصآ اگه لاستیک خارجی زیرش بندازید.
    اما با پولی که شما دارید حق انتخاب هاتون توی بازار زیاد نیست مثلآ ریو و تندر شرایطی نیست و تنها 206 تیپ 2 رو می تونید شرایطی بگیرید و یا سمند و 405و اینم بگم که تیبا EX تولید نمیشه و فقط SX تولید میشه.
    واگه از من نظرم رو بخواهید اگه 10 بار دیگه هم حق انتخاب بهم بدن تیبا رو انتخاب میکنم. چون ازش راضی هستم.

5. این کاربر از VAHIDMETALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اگر سایر مطالب این فروم رو مطالعه کنید میتونید راهنمایی مورد نظرتون رو پیدا کنید.
    اما چون فرمودید که دانشجو فیروزکوه هستید من خودم هم از مهندسین مسکن مهر دشت ناصر فیروزکوه هستم و این مسیر رو هفته ای 4 بار میرم و می ام. باید اینو بگم که تعادل و راحتی ماشین سر پیچ های مسیر خیلی عالیه و دیگه لازم نیست 1500 (ماهی 24000 تومن واسه شما)تومن پول به عوارضی پرداخت کنید و با خیال راحت می تونید از جاده قدیم(جاجرود ) تردد کنید. و من خودم همین کار رو می کنم.و قدرت ماشین هم در حدی هست که اون شیب های سخت جاده فیروزکوه بخصوص نمرود رو به راحتی و بدون افت دور موتور طی کنید و این رو هم یگم که من توی این زمستون با این همه رفت و آمد توی کولاک و یخبندان هیچ مشکلی برام پیش نیومد و کنترل روی یخ و برف عالیه مخصوصآ اگه لاستیک خارجی زیرش بندازید.
    اما با پولی که شما دارید حق انتخاب هاتون توی بازار زیاد نیست مثلآ ریو و تندر شرایطی نیست و تنها 206 تیپ 2 رو می تونید شرایطی بگیرید و یا سمند و 405و اینم بگم که تیبا EX تولید نمیشه و فقط SX تولید میشه.
    واگه از من نظرم رو بخواهید اگه 10 بار دیگه هم حق انتخاب بهم بدن تیبا رو انتخاب میکنم. چون ازش راضی هستم.
    مرسي از راهنماييتون 206 هم شرايطي نميدن فعلا فكر ميكنم تيبا گزينه خوبي باشه
    چند تا سوال ديگه هم دارم
    شما چه تيپ تيبا رو داريد؟
    sx شيشه هاي عقبش بر قي هست يا نه؟
    من بيشتر به خاطر شيشه عقب و اينه ها كه دستي نباشه ميگفتم ex .
    تيبا شرايطي رو چند روزه تحويل ميدن؟
    مرسي وحيد جان

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چند تا سوال ديگه هم دارم
    مرسي وحيد جان
    من تیپ sx رو دارم که 2 ایر بگ ترمز abs و فرمان هیدرولیکه و تنها تیپی که تولید میشه فعلآ همینه.
    و تنها فرقش با ex اینه که آینه ها و شیشه های عقبش دستیه البته شنیدم که رینگ ex ها اسپورت خواهد بود .و رینگ sx فو لادیه.
    تیبا شرایطی(غیر از پیش فروش) رو اگه نمایندگی رنگ مورد نظر شما رو موجود داشته باشه 24 ساعته بهتون تحویل میدن و اگه رنگ و یا احتمالآ تیپ مورد نظر شما رو نداشته باشن حد اکثر ا ماهه.
    ولی چون فقط تیپ sx تولید میشه چند تا نمایندگی بگردید حتمآ رنگ دلخواه خودتون رو هم پیدا میکنید.
    و اگه موقع انتخاب یا تحویل گرفتن رسید بهم اطلاع بدید تا چند تا نکته رو بهتون یاد آوری کنم.
    با تشکر

8. این کاربر از VAHIDMETALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چند تا سوال ديگه هم دارم
    مرسي وحيد جان
    من تیپ SX رو دارم که فرمان هیدرولیک ترمز ABS با 2 بگ هست و آیینه و شیشه های عقبش برقی نیست.
    و در حال حاظر EX تولید نمیشه که برتریش نسبت به sx این 2 مورد به اضافه رینگ اسپورت هستش.
    تیبا شرایطی(غیر از پیش فروش) رو اگه تیپ و رنگ مورد نظر شما رو نمایندگی موجود داشته باشه که 24 ساعته تحویل میدن. در غیر اینصورت حد اکثر 1 ماه تحویل میدن.ولی چون تنها تیپ موجود sx هست با کمی گشتن تو نما یندگی های مختلف میتونید رنگ مورد نظرتون رو هم پیدا کنید.که 200 تومن گرونتر میشه.
    با تشکر

10. این کاربر از VAHIDMETALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تیپ SX رو دارم که فرمان هیدرولیک ترمز ABS با 2 بگ هست و آیینه و شیشه های عقبش برقی نیست.
    و در حال حاظر EX تولید نمیشه که برتریش نسبت به sx این 2 مورد به اضافه رینگ اسپورت هستش.
    تیبا شرایطی(غیر از پیش فروش) رو اگه تیپ و رنگ مورد نظر شما رو نمایندگی موجود داشته باشه که 24 ساعته تحویل میدن. در غیر اینصورت حد اکثر 1 ماه تحویل میدن.ولی چون تنها تیپ موجود sx هست با کمی گشتن تو نما یندگی های مختلف میتونید رنگ مورد نظرتون رو هم پیدا کنید.که 200 تومن گرونتر میشه.
    با تشکر
    مرسي وحيد جان حتما خبر ميدم البته تو هفته ديگه

12. این کاربر از s741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز من امروز که چک کردم سایپا فعلآ تیبا به صورت فروش فوری- اعتباری نداره و فقط فروش نقدی و یا پیش فروش داره که تحویلش میره واسه اردیبهشت و خرداد.
    اگه الان بخواهید بخرید باید از شرکت های لیزینگ سوال کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

14 تيبا

ليزينگ سايپا رو بلد نسيتم دوستان كي ميتونه منو راهنمايي كنه براي خريدن تيبا چكي تو هفته بعد تا قبل از عيد هم تحويل بدن
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من 4 - 5 روز پیش رفتم نمایندگی یک تیبا مشکی متالیک خرید فوری نقدی گرفتم

امروز که رفتم تحویل گرفتم مشخصات کاغذی که روی شیشه میزنن نوشته تولید 15/2/90 یعنی دقیقا 10 ماه پیش؟؟؟!!!!

چرا اینجوری؟؟؟

الان باید چکار کنم ؟؟؟ آیا این کار درسته، احتمال داره این ماشین مشکلی داشته و ....

1 - در ضمن ساعتش هم کار نمیکنه کلا یعنی روشن نمیشه که نمایندگی گفت بعد از 4500 تا بیار درست میکنیم.

2 - پمپ و بوستر ترمز هم همون مدل قدیمی روش هست (بوش) و مشکل دیگه ای توی این ماشین ندیدم. آیا باید این پمپ و بوستر را برام عوض کنند؟ و مدل جدید و بزارن؟

3 - کارت گارانتی هم 2 ستاره هست نه 6 ستاره؟؟؟!!! کسی میدونه که در فروش نوروزی کارت باید چند ستاره باشه؟؟؟

4 - ریموت نداره ( این مورد را هم باید برام درست کنن؟) البته من دزدگیر ایزی کار بستم روش

میشه لطف کنید راهنمایی کنید؟

مورد 1 - امروز در نمایندگی درست شد و قرار شد فردا برم برای بقیه موارد
    مورد 2 و 3 و 4 را اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
    Last edited by mohsen3131; 07-03-2012 at 14:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •