لازم نیست....پوشه سیو در محل خود بازیه فقط به خود بازی و سیوهاش کاری نداشته باش چون ممکنه باهاش به مشکل بربخورری...
لازم نیست....پوشه سیو در محل خود بازیه فقط به خود بازی و سیوهاش کاری نداشته باش چون ممکنه باهاش به مشکل بربخورری...
من بازيو پاك كردم يادم نيست فك كنم بايد از پوشه ي player تو محل خود بازيه بك آپ گيري كني![]()
خداييش اگه بگيم فقط گرافيك نامرديه پس طراحيه اسلحه چي تنوع اسلحه چي تو بيشتر مراحل اسلحه ها به شدت تكراري بود تا حدي كه من يه شاتگان پيدا ميكردم به خودم آفرين ميگفتمتنها موردی که میشه مقایسه کرد گرافیک هستش که خب یک سال از عمر Wow میگذره و مطمئنا Mw2 بهتر خواهد بود
فقط ميدونم آنلاين ازتو x live![]()
سلام
ممنون بابت جواب.
اما این x live چطوریه؟!
خدااااااااااااااااا من فقط بخاطر یه پارت که دانلود نمیشه نمیتونم اینو بازی کنم![]()
دانلود رو بیخیال برو از بازار بخر...
.................................................. ......................
چه حوصله و صبری داری شما .من این بازی رو چند با تا تهش رفتم و الانم از روی سیستمم پاکش کردم و منتظر یه بازی توپ دیگه هستم اون وقت شما می گی هنوز این بازی رو نتونستی بازی کنی فقط به خاطر یه فایل که دانلود نمیشه .!؟!؟!؟!!؟!!؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب برو از بازار بخر سی دی بازی رو .........................
به قول دوستان خيلي صبر و حوصله داري كه به خاطر يه پارت اينقد صبر ميكني!! صبر ايوب و داريا![]()
اولش میخواستم بخرم ولی وقتی دیدم توی 4 شب میتونم دانش کنم بیخیالش شدم .... بدبتخی یه پارتش خراب شده اینهمه دانلود کردیم آخرش محبور میشم برم بخرمش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)