کلا وضعیت ماتریکس چطوریه؟مثل شاشل بعد از مدتی سرعت شبانه رو محدود نمی کنه؟قطعی و افت سرعت نداره؟قیمت هاش چطوره؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
کلا وضعیت ماتریکس چطوریه؟مثل شاشل بعد از مدتی سرعت شبانه رو محدود نمی کنه؟قطعی و افت سرعت نداره؟قیمت هاش چطوره؟
وضعیتش فعلا رضایت بخشه و میشه رو این وضعیت حساب کرد الان که 2-3 ماهه اینجور سرعتها بالاست. از خط 1024 ماتریکس یه نمونه دانلود امروز گرفتم میزارم ببینید وضعیت بدی نداره. آقای ardalan_zapata ببینید 1024 من تو ولیعصر اینه:
![]()
دوستان کسی تا حالا از شبانه ارم نت اینجا استفاده کرده ؟؟
این تبلیغ یه مشت دروغه!!!! من دو ماهه اشتراک ایرانسل نامحدود دارم و اصلا سرعت از 10-12 کیلوبایت در بهترین حالت بالاتر نرفته. اتفاقا با دانگل هم استفاده میکنم و 90 تومن بابتش پول دادم. اگر در مورد وضعیتش EDGE اطلاعات میخواین تو بخش اینترنت پرسرعت در موردش یه تاپیک هست. کیفیت افتضاحش هم به اپراتور مربوطه نه این دانگل یا اون دانگل.
اینم اضافه کنم اکثر اوقات که استفاده میکنم با آنتن دهی خوب از 1-2 کیلوبایت بیشتر سرعت نداره و اعصاب آدمو میریزه به هم... توصیه من اینه که اگه کوه و جنگل میرین یا همش در حال حرکتین برای اینکه یه چیکه اینترنت دستتونو تر کنه دنبال GPRS همراه اول یا EDGE همراه دوم (ایرانسل) برین!!
Last edited by bunnybug; 28-11-2010 at 17:26.
سلام
منم در طول روز سرعتم به این حد میرسه حتی بعضی از شب ها هم سرعتم روی 1024 ثابت میمونه ولی شاید سه شب در هفته این اتفاق بیوفته
برای اینکه باز مطمئن بشم امشب هم تست میکنم و نتیجه رو خبر میدم![]()
آره من هر شب استفاده دارم
خوب یه توضیح مختصری هم در مورد سرعت و حجم دانلود شبانه بدین بد نیست....
فکر کنم سوء تفاهم شده اینها همش ترفندهای تبلیغاتی هستش که طرف برای اینکه مودم ٍ Edge رو بفروشه زده. منظورش از خارج از کشور کارکردن با سیمکارتهای اونور بوده به احتمال زیاد.
اگه هم بگید چند وقته استفاده میکنید و با چه سرویسی، چه سرعتی دارید بد نیست![]()
بهتره حتما یه زنگ به ماتریکس بزنید و از اینکه سرویس 1024 به شما دادن مطمئن بشین. به احتمال زیاد سرویس شما 512 هست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)