سلام
5800 FM Transmitter نداره.
می تونید از ترنسمیتر های دارای جک 3.5 میلیمتری استفاده کنید. من یه مدت دنبالش بودم گیر نیاوردم. ممکنه سمت جمهوری و علاءالدین گیر بیاد...
سلام
5800 FM Transmitter نداره.
می تونید از ترنسمیتر های دارای جک 3.5 میلیمتری استفاده کنید. من یه مدت دنبالش بودم گیر نیاوردم. ممکنه سمت جمهوری و علاءالدین گیر بیاد...
سلام
من گوشیمو آپدیت کردم
ورژن رو 30 می زنه ولی تاریخ ورژن تغییر نکرده و همون 29/6/09 هستش
ضمن اینکه توی قسمت آخرین آپدیت ، می زنه آپدیتی انجام نشده
چرا؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
من امشب برای اولین بار کابل TV-out گوشیو امتحان کردم؛ تجربه خوبی بود. ویدئوهایی که با دوربین خود گوشی گرفته بودم، موقع پخش روی صفحه عریض LCD هم کیفیتشون مناسب بود؛ نسبت تصویرشونم که به هم میخوره هر دو تا 16:9.
نکته ای که توجهمو جلب کرد اینه که نمایش عکسها روی این صفحه خیلی قابل قبولتر از مانیتور کامپیوتر بود (با اینکه این LCD دو برابر اون LCD بود) ؛ در واقع میتونم بگم که عکسا روی این صفحه مثل عکسای خیلی گوشیهای 2 یا 3 مگاپیکسلی دیگه کیفیت خوبی داشتن و این به نظرم امیدوارکننده س.
سرعت مرور قسمتای مختلف گوشی هم حین اتصال، راضی کننده بود.
وقتی با pc Suite وارد پیامها میشم پیامهای فارسی رو به صورت خطوط عمودی نشون میده و اگر یک متن فارسی هم توش کپی کنم همین بلا به سرش میاد.ولی وقتی از تو گوشی وارد پیامها میشم درست نشون میده.
ویندوز هم هیچ مشکلی با فارسی نداره و همه جاش درست تنظیمه.واسه بقیه هم همینطوره؟
سلام
مشکل از کامپیوترت نیست بلکه از pc Suite میباشد و چارش رو یه جا تو همین سایت نوشته ولی یادم نیست یه سرچ کن پیدا میکنی.
ارزش داره 5800 خریداری کرد؟
سلام
نسبت به ورژن قبلیت چه تغییراتی پیدا کرده؟
منم اپ کردم , 30 رو نیاورد و21 رو نشون داد که مجبور شدم همون 21 رو اپ کنم.
شما با خود گوشی اپ کردین که 30 رو اپ کرده ؟
خوب بستگی داره شما از گوشی چه انتظاری داشته باشی .
خود من که قبلآ3250 بعد n73 داشتم 5800 رو که خریدم دیدم که این یه چیز دیگس. مثلآ صفحه ی لمسیش تجربه خوبی بود و ...............
حالا انتخاب با خودته.
سلام
من فایلش رو جداگانه دانلود کردم، بعد با فونیکس گوشیمو آپدیت کردم
در مورد تغییراتشم من حس میکنم تاچش تا حدودی بهتر شده البته تا حدودی ونسبت به ورژن 21
البته خیلی ها میگن سرعت رو هم بطور محسوسی افزایش میده(مثلا ورود به منوها)
ولی چون من برنامه کم نصب کردم تفاوتی احساس نمی کنم(اونها احتمالا برنامه زیاد نصب کردن)
Last edited by nikaan; 02-08-2009 at 09:44.
دوستانی که برنامه ی نقاشی رو می خوان می توانند به لینک زیر مراجعه کنند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)