م-اهوا-ره ای که کلا فرق میکنه و هزینش خیلی نجومی تر و غیر قانونی هم هست.
اینی که امثرا دارن فقط دریافته. سند نداره.
به درد شما نمیخوره.همون adsl انتخاب بهتریه
م-اهوا-ره ای که کلا فرق میکنه و هزینش خیلی نجومی تر و غیر قانونی هم هست.
اینی که امثرا دارن فقط دریافته. سند نداره.
به درد شما نمیخوره.همون adsl انتخاب بهتریه
دوستان با سلام
وحید جون و آخوند عزیز وبقیه دوستان که تا امروز منو ندید
متاسفانه به عرض برسونم این مخابراتیه هنوز زنگ نزده
اسمش بازرسه پس کی میخواد بازرسی کنه
من چیزی بهش نگفتم فقط همون متنی رو که آخوند گفته بود نوشتم و فرستادم و اون بازرسه هم نوشته بود یا لطسف رسیدگی میشود !!
تا الان خبری نشده اعصابم خورده
مدام ناخنهامو میجوم پاچه اینو اونو میگیرم پاش بیفته با خونه هم سگ میشم
یکی بگه چی شده چرا حرفی نمیزنه این مخابراتیه
یکی بهم کمک کنههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههه خدااااااااااااااااااااااا ااااااااا
یاا...
آقا این شرکت امپراطور تعرفه های جالبی داره.
کسی ازشون سرویس گرفته؟
چطوریاس؟
خوبه ما هم بریم بگیریم؟
زیرمجموعه صبا. میگن فرقی نداره با صبا تقریبا. بهتره نگیرید![]()
فکر کنم این شرکتهایی مثل امپراتور یک حالت دلالی دارن ! نباید پشتیبانی جالبی هم داشته باشن . چون خودشون هم به جای دیگه وصلن .
در حالتی که شما فقط Receive داشته باشی غیرقانونی نیست . اون Send و Receive هست که غیرقانونیه .
دوستان ایتجا کسی سرویس 512 از داتک داره؟! سرعت دانلود چقدره؟! کدوم منطقه هستید؟!
عزیز توی تاپیک خود داتک زودتر به جواب میرسید
سلام دوستان....این نامه ای که باید از دانشگاه بگیریم ، یه چند تا سوال درموردش داشتم...
توش نوشته نامبرده به مدت.......ماه در زمینه....................نیاز به اینترنت پر سرعت دارد.
اینو باید بگم دانشگاه توش چی بنویسه؟؟؟؟؟؟؟؟
یه چند تا سوال دیگه هم پیش اومد....
1- اگه adsl وصل بشه، فقط اون کامپیوتری که مودم مخصوص بهش وصله می تونه استفاده کنه؟؟؟؟؟؟یعنی مثلا مودم به pc وصل باشه و من بخوام از لپ تاپم کانکت شم...این چه وضعیتی پیدا میکنه؟؟
2- اون خط تلفنی که من می خوام ازش استفاده کنم توی اتاقم نیست ... فاصله داره با اتاقم...این مشکلی ایجاد نمی کنه؟؟؟؟بعد باید یه سیم از اونجا تا کامپیوترم توی اتاق بکشن؟؟؟
خیلی ممنون//
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)