تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 587 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296336386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

سلام بچه ها قصد خرید آی تچ 32گ 3جی کردم من ساریم و نمی تونم بیام تهران کسی می تونه از تهران برام بخره بدهش واریز کنم؟؟؟؟با انعام 15 تومنه........باشه کسی مایله به من پخ بده البته پک پلمپ شده.......

داره خودمونی میشه k2l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام یک چند تا سوال داشتم...اگه نکراری هستن خیلی خیلی شرمنده : د ی

1.اگه من بخوام ipod touch 3g 23g بخرم از دبی،بعدش میتونم به راحتی توش بازی های کرک شده و آهنگ و فیلم بریزم؟
    2.سایتی هست که بشه بازی و آهنگ و فیلم به طور کرک شده و رایگان دریافت کرد؟!(صقحه اول یک لینک بود که سایتش بسته بود دیگه!)
    3.تا حالا با دستگاه های apple کار نکردم...خیلی سخته باهاشون کار کردن؟!مثل وصل شدن به کامپیوتر و دریافت برنامه؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام یک چند تا سوال داشتم...اگه نکراری هستن خیلی خیلی شرمنده : د ی

1.اگه من بخوام ipod touch 3g 23g بخرم از دبی،بعدش میتونم به راحتی توش بازی های کرک شده و آهنگ و فیلم بریزم؟
    2.سایتی هست که بشه بازی و آهنگ و فیلم به طور کرک شده و رایگان دریافت کرد؟!(صقحه اول یک لینک بود که سایتش بسته بود دیگه!)
    3.تا حالا با دستگاه های apple کار نکردم...خیلی سخته باهاشون کار کردن؟!مثل وصل شدن به کامپیوتر و دریافت برنامه؟
    1:بله
    2:اهنگ و فیلم رو کرک نمیکنن ! متوجه منظورت نشدم میخوای فیلم و اهنگ های ایتونز رو دانلود کنی ؟ باید ایتونز گیفت کارت بخری که 30 تومن میتونی 25 دلاریش رو گیر بیاری !
    البته همه رو میتونی مجانی بگیری ...
    اما بازی و برنامه و ... بله با جیلبرک کردن مشکلی نیست و بازی ها و برنامه های کرک شده رو میتونید استفاده بکنید
    سایت هم چندین صفحه پیش دوستان چندتا قرار دادن میتونید پیدا بکنید.
    3:خیر فوق العاده اسون هست اساس کار اپل سادگی هست دوست من خودت بگیری دستت متوجه میشی !
    واقعا باید کار با ایتونز رو یاد بگیری که چیز خاصی نیست یه کم باش ور بری یاد میگیری

---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------

سلام بچه ها قصد خرید آی تچ 32گ 3جی کردم من ساریم و نمی تونم بیام تهران کسی می تونه از تهران برام بخره بدهش واریز کنم؟؟؟؟با انعام 15 تومنه........باشه کسی مایله به من پخ بده البته پک پلمپ شده.......

این کارو نکن میتونی از فروشگاه های اینترنتی مثل دیجی کالا و ... بخری که مشکلی هم ندارن !

4. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

k2l

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام دوستان من به تازگی یک آی پاد تاچ 3g ورژن 3.1.3 خریدم

اگر ممکنه راهنمایی کنید حالا اگر بخوام روی اون بازی یا برنامه نصب کنم چکار باید بکنم.

باید جیلبرک بشه یا آنلاک - فرق این دو تا چیه ؟؟؟

من کاملا میتدی هستم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

با سلام دوستان من به تازگی یک آی پاد تاچ 3g ورژن 3.1.3 خریدم

اگر ممکنه راهنمایی کنید حالا اگر بخوام روی اون بازی یا برنامه نصب کنم چکار باید بکنم.

باید جیلبرک بشه یا آنلاک - فرق این دو تا چیه ؟؟؟

من کاملا میتدی هستم
    بهت توصیه میکنم اول کل پست اول رو کامل بخونی و به انجمن تخصصی ایفون بری و بخش مقالات اموزشی رو هم یه نگاه بندازی ! ...

جیلبرک به معنی شکستن قفل نرم افزاری فریموری هست که رو ایپاد نصب هست با اینکار میتونی برنامه های کرک شده مجانی رو نصب بکنید !
    انلاک ربطی به ایپاد نداره اون مربوط به ایفون هست ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با تشکر
    من پست اول رو خوندم اما مقالاتی که هستن مربوط به آی پاد های 2g هستن
    اگر ممکنه لینک هایی که بتونه منو راهنمایی کنه بهم معرفی کنید چون خوندن 200 صفحه خیلی وقت میبره.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

با تشکر
    من پست اول رو خوندم اما مقالاتی که هستن مربوط به آی پاد های 2g هستن
    اگر ممکنه لینک هایی که بتونه منو راهنمایی کنه بهم معرفی کنید چون خوندن 200 صفحه خیلی وقت میبره.

فرقی نداره دوست من اون ها برای 3 جی هم کاربرد داره به جز مسایل جیلبرک بقیه چیز ها مشترک هست و میتونی به بخش مقالات اموزشی انجمن ایفون .ای ار هم مراجعه کنی !

9. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه k2l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برای جواب ممنون جناب a.z.p.z : د ی

فکر کنم قبل خریدش اگه بخوام هی سوال بپرسم بدتر گیج میشم!...اول بخرم بعد سول برام پیش اومد میپرسم : د ی

فقط یک چیزی...jailbreak واجبه؟...برای اجرای برنامه و اینا؟!چون کلا تو این زمینه ها استعداد ندارم میترسم دستگاه رو منفجر کنم : د ی

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

برای جواب ممنون جناب a.z.p.z : د ی

فکر کنم قبل خریدش اگه بخوام هی سوال بپرسم بدتر گیج میشم!...اول بخرم بعد سول برام پیش اومد میپرسم : د ی

فقط یک چیزی...jailbreak واجبه؟...برای اجرای برنامه و اینا؟!چون کلا تو این زمینه ها استعداد ندارم میترسم دستگاه رو منفجر کنم : د ی
    جیلبرک چیز خاصی نیست و هیچ مشکلی واسه دستگاه پیش نمیاد در بدترین حالت باید ریستور کنی یعنی فریمور رو دوباره نصب کنی همین ...
    خوب جیلبرک نکنی نمیتونی برنامه و بازی های ipa رو مجانی استفاده کنی و باید از اپ استور اونارو بخری با ایتونز گیفت کارت ...

بهتر یه سری از مسایل اولیه و کار با ایتونز رو قبلش بلد باشی اینجوری واست بهتره !

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

دوستانی که تازه iPod میخرن همونطور که دوستمون a.z.p.z گفت اول سعیکنین تا با بیس قضیه آشنا بشین بعد برین سراغ JailBreak، میتونین برین انجمن تخصصی آیفون ( تو گوگل سرچ گنین )، اونجا تو تاپیک آموزش هر چی بخواین با تصویر بهتون میده .

آقا من چند وقت پیش تو شبکه Game1 یه نرم افزار Fun رو iPod دیدم که خیلی باهاش حال کردم اما نتونستم پیداش کنم. از این قرار بود که iPod رو مثلا شبیه یه لیوان میکرد و وقتی اونو سر میکشیدی آبمیوه توش شروع میکرد به خالی شدن انگار که داری خودت میخوریش !
    ممنون میشم دوستان اگه آمار دارن، یه ندا بدن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •